Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (12 Mobil) - 5 Masaüstü12 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44434444444544464447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok be 1860ı düşürdüğünde önceki hoca çok az puan toplamış, enkaz bırakmış vs hoca başarılı aslında diye savunuyordu yine.

Muhtemelen Benitez bu kadar az puan toplamasa hocam takımı kümede tutardı diye savunur Joker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Birak hocam ya oynatmadigi Rvp 18 gol atiyordu GS,Bjk a 90 a asiyordu topu var mi oyle forvetin bir de eski baskanin cikip kendi aldığı adami kotuluyordu.

Mesut en cok gol,asist yapan oyuncu, en cok da koşanlardan biri bitik falan degil TD laf edilmesin diye adamlar bitik mi diyelim?

• O da doğru, Vitor ne yaparsa yapsın Lord Joker yine hocasını savunacak. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Umarim gider de hocamızı doğru düzgün bir ligde, iyi şekilde yönetilen bir takımda izleme fırsatı yakalarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Joker Vitoru anlatırken

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• Bu takımda Mesut nasıl yıldız olarak görülüyor anlamak mümkün değil, bu takımda iki tane yıldız var birisi Attila diğeri de Kim, diğerleri de topçu mesela Crespo iyisinden topçu, Novak yetersizinden.

• Kendimi banlayacağım yemin le ya Liverpoola gidecek hocanın önceki durağı Fenerbahçe mı olur. Ne sanıyorsunuz siz kendinizi?

• Chelsea’de Lukaku saçma sapan şeyler söyledi Tuchel çocuk gibi ağlayacağına oyununu oynasın tekrardan kadroda düşünürüz dedi tak diye kadro dışı bıraktı bizim başkan daha televizyonda teknik direktörünü savunamıyor. Ben Vitorcu değilim benim için önemli olan Fenerbahçe’dir. Geçen günlerdeki basın toplantısına bakın mesela İsmail Kartal’ı oturtmuşlar oraya (iyiliği ya da kötülüğü tartışılır.) Ama sonuçta Fenerbahçe’nin teknik direktörü. Bizim yönetim daha kendi teknik direktörüne destek göstermekten aciz bir haldeyken taraftardan destek bekliyorlar. Tamam taraftarın bazı kesimlerini ben de çok desteklemem ama takımı için en çok fedakarlık yapan taraftar Fenerbahçe taraftarıdır. Galatasaray’ın dünkü maçta stadyumu bile dolu değilken Fenerbahçe küme düşme hattındayken her maç full çekiyordu Saraçoğlu. Feneriumda alacak ürün bulamayınca oradaki klimayı almak isteyen taraftar topluluğundan bahsediyoruz. Yönetim hiç sağa sola sallamasın önce kendine baksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

İşin kötüsü Lulaku şahane bir adam bizim sözde yıldızlar 9 kişi kalan takımı yenemiyor.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe'nin 6 ay bile tutmadığı hoca dünyanın en iyi ligine ve o ligin en köklü takımlarından birine gidecek diye çok ciddi haberler var. Adamlar hala göğsünü gere gere çıkmış ''Everton kötü takım'' diyebiliyor.

Yahu adamların son iki hocası Carlo Ancelotti ve Rafa Benitez'di. Biz Vitor'u 6 ay bile tutmayıp göndererek 3-4 maç Zeki Göle ile geçirmişiz, sonra da 1 yıldır işsiz olan, Anadolu hocası 61 yaşındaki İsmail Kartal'ı getirmişiz. Ağlanacak haldeyiz ama gülmeye devam ediyoruz. Vallahi değişik ülkeyiz, futbol burada futbol değil kesinlikle. Medyasından tut başkanlarına hatta taraftarlarına kadar çok farklı bir ütopya burası.

Ben hep söylüyorum, bu ülkede bir akıl tutulması var. Ne zaman gözleri açılacak çok merak ediyorum.

• pierra benim gözümde çinde suji isteyecekken aklına balık ızgara gelip onu siparis veren bir hocadır bizim takımdada aynen böyleydi

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt

Bi videosunu izliyim dedim 10. saniyede bu vardı

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

Hoca konusundan bağımsız söylüyorum, Everton EPL’nin en kötü yönetilen takımlarından biri. Yönetim olarak bizden aşağı kalır yanları yok 2016’dan beri.

• huso kullanıcısına yanıt

Hocam Van Persie sakattı. Fiziken bitikti. Sahada istediklerini yapamıyordu. Van Persie'nin neyini gördük? O dönem ikinci ligde kıvranan Giresun'a karşı yaptığı Giresun Fatihliğini gördük, başka da bir şey görmedik.

İstatistik diyorsan ben sana vereyim, RvP 57 Süper Lig maçına çıkıp 25 gol attı, 6'sı da penaltıydı. Çıkar 19 kalır. Beinvenu bile 59 Süper Lig maçında kemiksiz, penaltısız 12 tane atmış. RvP Fener kariyerinde 90 maçta 5419 dakika süre almış ve 40 gol atıp 8 de asist yapmış. 17-18 sezonu hariç, Fernandao 86 maçta 4977 dakika süre sahada kalmış, 44 gol atmış 1 de asist yapmış. Bir de bu adam 16-17 sezonunu neredeyse tamamen sakat geçirdi.

Fernandao sistemi işleten, fizik olarak güçlü, mücadeleci ve ekmeğini taştan çıkartıp gol atan, karakterli bir adamdı. Van Persie eşeği için bu adamı yuhalayıp küstürdük. Vitor bunu gördü, Fernandao'yu oynattı daima. Baktı taraftar ve yönetim baskı yapıyor, Van Persie'yi oynatabilmek için 4-3-3'e döndü çoğu maç, Van Persie'yi sola filan attı. Sonra da mecburen Fernandao'dan vazgeçti ve Fernandao da fizik olarak düştü tabiatıyla hakkı verilmediği için.

Böyle böyle bütün elimizdeki asset'leri yedik bitirdik. Fernandao hayvan gibi iyi futbolcuydu. Antrenör geri zekâlı mı iyi oynayan, leblebi gibi gol atan adamı oynatmayacak? Adamı oynatmıyorsa bilin ki sahada istediklerini veremiyordur ya da yerine daha çok katkı sağlayacak başka bir oyuncusu vardır.

Aykut da Valbuena ve Ozan'ı kesip Topal ile Aatıf'a döndü diye küfür yemişti ama galibiyet serilerimize bakın, Ozan zaten kadro dışıydı da Valbuena hiçbirinde ilk 11 başlamamıştı. Ne bu, tesadüf mü? Tabii ki değil. Hatta o meşhur, "yenildiğimiz üç Akhisar maçı"nın ikisinde Valbuena direkt ilk 11 oynadı. Ne yaptı, aldığı topu kaptırıp geriye dönmedi.

Yani futbol öyle bir oyun değil artık. Antrenörlerin hiçbiri de salak değil. En az bizim kadar aklı vardır hepsinin ki bir yerlere gelmiş, milyonları cebe indiriyorlar biz burada lak lak yaparken. Rahat olun yani.

• Kemal Ademi röportaj yapmış heralde şey demiş “Fenerbahçe’de kadroyu menajerler kuruyor.” Kulüpten gidip de açıklama yapan herkes benzer şeyler söylüyorsa demek ki ortada büyük bir problem var.

Bu arada Luis Campos kulüpteki kaotik ortamdan dolayı görevi reddetmiş Elmas başkan GS kümeye

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Fernandao pro degildi bir kere acaip gobekli adamdi.Rvp Aziz Yildirim kotuledi,adi cikti.

GS Bjk a 90 a cakan adamdi.Su anda onu atacak forvet yok.Onu da Mesut yapıyor.Ama Mesut cop,İrfan cop,Vitor Kral Kartal Kral yok böyle bir dunya...

40 yasindaki Modric ,35 lik Benzema oynuyor Madrid de,Mesut 88 li bitik de degil Kartal da yanlis yapiyor.

• Ne vitormuş arkadaş bitirmediniz. Oyuncular kadar yetersiz bir hoca. Takıntılı ve bu takıntısı sonu oldu. Oyuncuyu yönetemeyen oyunu da yönetemez. Erol buluttan farklı ne oyun oynattı geldiğinden beri boş masallar anlatmayın. Eroldan farkı olmayacaksa niye geldi o zaman boşuna maaş aldı belki de tazminat aldı gitti. Bizdeki bu eskiye sarılma hastalığı bitmezse başarı yüzü göremeyiz.

• Bu kadar vizyon fazla ama.. Seferovic derken Pesic nedir arkadaş?

• Twitter’da Pesic haberleri düştü

• 
Sayfa: önceki 44434444444544464447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.