< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4442. sayfa)

-
-
Rogon oyuncusu dışında kimseyle iletişim kurabileceklerini düşünmüyorum şu anda. İsmail hoca ne istediğini biliyordur inşallah.
-
Hadi inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Conan Ferdi kanadı heyecanlandırdı.
-
vole'yi dinledim arada bir yerde uğur k., ismail yüksek çok iyi performans gösteriyor bursa'da, fenerbahçe'ye faydalı olabilir neden düşünülmüyor dedi. eğer crespo'ya sosa'dan daha iyi partner olabilecekse getirelim. 22 yaşında daha. tam niteliklerini bilmiyorum çocuğun ama dediği doğruysa diye söylüyorum.
edit: daha 2025'e kadar sözleşmesi varmış. sene sonu kiralıktan dönünce fiziğini de geliştirirse denenir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 24 Ocak 2022; 0:57:15 > -
twitter
“❗️Exclusivo. Vítor Pereira e a sua equipa técnica viajam amanhã para a assinar com o #Everton. Já existe acordo total entre o treinador e a equipa inglesa. 🇵🇹🤝🏴 #PremierLeague #EvertonFC”https://mobile.twitter.com/pedromsepulveda/status/1485368679273574405Bu cidden gerçek mi acaba ? Benitez'den sonra vasat bir hocayla anlaşılır mı hiç ? Benitez iyi değildi kabul ediyorum ama yerine gelecek kisi vasat futbol oynatan Vitor. Lord Joker hariç forumda doğru düzgün kendisini de savunan yoktu zaten 3-4 hafta geçtikten sonra Everton taraftarı yallah Portekizli köyüne diyeceğine eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Ocak 2022; 0:57:33 > -
Olur mu ki çok isterim kaynak guvenilir değil pek ama
Pereira everton ile anlaşıyor haberleri çıktı.
-
1.si İngilizce bir sürü kaynaktan bu haberi görebilirsiniz. Son gelen haberlere göre Vitor Pereira, yapılan görüşmeler sonucunda Everton için en ciddi aday konumuna yükselmiş. Başkanları gelecek vizyonu olan bir hocayla anlaşmak istiyormuş, bu yüzden yapılan mülakatlarda Vitor öne çıkmış.
2.si neden gerçek olmasın? Vitor Pereira o seviyelerin hocası zaten. Sadece siz ön yargıyla baktığınız için, gerçekleri bir türlü göremiyorsunuz. Vitor'un Everton'a bundan 8-9 sene önce gitmesi lazımdı. İnşallah giderse bu günlere kısmetmiş denir.
Şu anda hala görüşme aşamasındalar, daha hiçbir şey belli değil. Belki olur belki olmaz, bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
Ancak hocanın oraya gitmesi bizim için de iyi olacak. Öncelikle Kim Min-Jae'yi isteyebilir, çok büyük paralara satabiliriz. Bir de işin reklam kısmı var sonuçta. Seni çalıştıran son hocanın dünyanın en iyi ligine gitmesi her halükarda avantaj.
Vitor bu kulüp için her zaman elinden geleni yaptı. İnşallah oralara gider ve çok da başarılı olur.
-
Bizden tekme tokat kovdukalrı adam Evertonun başına geçiyor ahahahahah . Maviş devam maviş
-
Sıkıntımız ileriye top taşıyamamak, poziyon üretememek iken Forvet almak ve istemek? Sanırım gelecek forvet rakibin yarısahasından toplu alıp çalımlarla rakipleri geçip gol atacak!
Sol bek yok, sağ bek yok. Ortasahada ritimli ayağında top tutan oyun kuran adam yok.
Bu sene oynadığımız maçların hiçbiri forvet eksikliğinden kaybedilmedi.
-
Vitor hocamın listesinde var mıymış bu arkadaş?
Cidden Everton gelecek vizyonu olan bir hoca için Vitor'u istemişse çok büyük bir hata yapmış.
Gerçek olabilir de Vitor o seviyelerin hocası değil gidince görürüz zaten. Marco Silva, Ancelotti istenileni veremedi Everton'da gerçi Marco Silva iyi oynatıyordu ama kümeye oynayan takımlardan puan alamıyordu, klasik bizdeki gibi geriye yaslandıkları için. Vitor hiç başarılı olamaz, bir de Everton yıllardır çok kötü oysa Everton, Premier League'nin köklü 4-5 kulübü arasında bildiğim kadarıyla en eski PL takımları Liverpool, Arsenal, United ve Everton olması lazım bu dörtlüden hiçbiri de daha önce küme düşmedi diye biliyorum. Bu kadar kötü yönetim üstüne Vitor gelirse Everton tarihinde bir ilki yaşayabilir.
KMJ iyi bonservise satılsın kafasında değilim kalıp burada harcanacak, Crepso ve Szalai'de aynı şekilde bunları en iyi şekilde kullanıp doğru zamanda satmak lazım lakin biz Vitor'a KMJ'yi satmak için bağlı değiliz. Kim fazla para verirse ona satarsın tabi Vitor sene sonu Everton'da kalırsa şu an ise satılmasına karşı çıkarım zaten elde adam akıllı 3-4 tane oynayan isim var onları da gönderirsen takımda adam kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vitor Everton'a gitsin de devre arası 20-25 bir şeyler koparalım Kim için. Sene sonu ne olacağının garantisi yok. Süper lig 10.'sundan çift haneli bedellerle stoper almaz kimse. Kjaer'nın bile maaşının yarısını ödediğimiz halde 15 veren çıkmadı.
9M € serbest kalır maddesi olduğu defaatle yazıldı. Porto ya gitmemesinin sebebininin birincisi forma garantisi ikincisi ise uygun bir miktar (9M€) çıkış maddesinin olması
En çok everton taraftarına yazık olur, Tahsin HASOĞLU gibi ifade etmek gerekirse seneye kesin premier lige çıkar Everton, yani inşallah düşmezler bu hocayla da düşerlerse kesin seneye geri çıkarlar
Kendisi yürüyen yalan makinesi ama Ali Koç aylar önce serbest kalma bedeli 9 milyon değil dedi.
Bir sezondan fazla tutabilirsek ne ala. Dünya çapında bir oyuncu. 8-9 milyona alabiliyorlarsa gelsinler
7 milyondur belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 24 Ocak 2022; 1:36:13 >
Katılıyorum. Takımda fişek gibi bekler olsa, sosa'nın da 2-3 sene önceki hali olsa Serdara bir sürü gol attırırız. Santraforun da asgari şartı güçlü olacak atılan her topta berisha gibi yere kapaklanmayacak, kafa topu indirebilecek, güçsüzlüğünden dolayı kenarlarda dolasmayacak biri lazım. Serdar bu kadarını karşılayabiliyor. Kanatlar da Ferdi osayi Valencia rossiden formda ikisi olur işte. Orta saha da DOS- crespo- irfan olsa şahane oluyor bence. Seneye de berishayi sat daha iyi santrafor al. Mis gibi yerli yedek olur serdar. Öncelikleri doğru belirlemeli kulüp. Sol bekle anlaştık diyip gelmedi olmasın yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 24 Ocak 2022; 1:37:41 >
Vitor Everton'dan da kovulunca Joker ne diyecek çok merak ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X