Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi İnternet Sitesi, Burak Yılmaz transferini genç oyuncunun Beşiktaş'ta oynadığı yıllarda formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı kullanması Fenerlileri çileden çıkarttı.
Fenerbahçelilerin yıldız oyuncu beklerken büyük bir şok ile karşılaşdığı Burak Yılmaz transferi hala konuşulurken, Fenerbahce.org editörlerinin yaptığı hata taraftarları küplere bindirdi.
Genç oyuncunun Beşiktaş yıllarından kalma fotoğrafını siteye koyan editörler, transfer ile adeta yıkılan taraftarlara bir şok daha yaşatmış oldu. Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncunun transferine sıcak bakmayan Fenerbahçelilerin, bu fotoğrafın ardından tepkileri giderek artıyor.
haber1903
quote:
...transfer ile adeta yıkılan taraftarlara bir şok daha yaşatmış oldu.
Bir de Türkiye'nin en iyi klüp portalı diye övünürler. Girin bakın site nasıl olur görün...
yaa sormayın nasıl yıkıldık nasıl yıkıldık bir bilseniz....
Alt Tarafı Bir zamanlar BJK Forması giymiş Bir oyuncu Burak Yılmaz
Nasıl Bir zamanlar; Emre AŞIK, Kaleci MURAT, Tayfur, Tayfun, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Nobre, RÜştü, M. Yozgatlı, Fahri aklıma gelenler bunlar..
Yani kim niye çıldırsın... Burak BJK ye ne vermiş ki veya BJK Burağa ne vermiş, hani EMRE, Tümer deseniz neysede Burak için bari saçma sapan saplantılar yaratmayın...
bence resim fake kokuyor.
Burak Yılmazın adını Beşiktaş forması sayesinde öğrenmediniz, tüm Türkiye keza. Beşiktaş Burağa fırsat vermiştir, o şansını kullanamamıştır. Bakınız İ.Akın, bakınız Okan Koç nerde şimdi?
Hala nelerle uğraşıyorlar. Bu takımların arasındaki düşmanlık nedir anlamadım , sanki aynı ülkenin evladı değiller. Holliganlarıyla meşhur ingilterede bile ezeli rakipler birbirinden oyuncu alıp oyuncu veriyor hatta kiralıyor. Boşuna futbol terörü demiyorlar.
Boş işler bunlar.
Ben ne bir tane FB'li gördüm BJK'lı Burak'ı niye aldınız diyen (forumda) nede sitede BJK'lı formayı niye kullandınız diyen. Genelde de böyle bir kanı olduğunu düşünüyorum. Haa Burak'a itiraz edenlerde mutlaka olmuştur ama çoğunluk Burak'tan rahatsız değil bence.
Belliki BJK'lı haber portalı haberi yaparken biraz kendine doğru yontmuş.
hoca bir beşiktaşlının fenerde oynaması falan değilki garip ve komik olan. beşiktaş formasıyla resmin konması.yaw vestel manisadan geldi adam mansia formalı fotoğrafı yokmuydu adamın koyacak...
Kimsenin böyle boş bir olay için çileden çıkacağını falan sanmıyorum.
kusura bakmayın şimdi kendime gelebildiğim için yazıyorum. nasıl olabilir böyle bir şey?! öğlen fenerbahçenin sitesini açtığımda ne göreyim burak yılmazın omzunda iki siyah şerit, beşiktaşın şeritleri!! o an kendimden geçtim. kendime geldiğimde lcd monitörden dumanlar çıkıyordu, klavye de paramparçaydı. o sinirle monitöre yumruk atmış olmalıyım, klavyeyi de masaya vura vura parçaladım herhalde. şu an internet kafedeyim ve bir süre eve dönmeyi düşünmüyorum.
harbiden ne çileden çıktım ya delirmek üzereyim. ya o resim kalkar ya da benzin döküp kendimi yakarım...
bazıları için benden şu şarkı gelsin
ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına...
FB lilerden başka Herkes Çiliden çıkmış gibi görünüyor...
ne yani sanki oraya vesteldeki resmini koysalardı biz unutcakdık burağın bjk da oynadığını adamı bjk gönderdi vestele vestelde de yaptığı işlerle fener beğendi ve transfer etti bu kadar basit çubukluyu giydikden sonra fenerlidir o