BJK FB'nin kan düşmanı mı ki. BJK formalı resim koymıyalım.
Bence ve eminim aklı başında çoğu FB'liye göre o resimin orda bulunmasınının bir sakıncası yok.
Zaten en ufak şeye bile takıntı yapa yapa gelinmedimi bu anlamsız duruma.
FB Analka'yı transfer ediyorsa ve ropörtaj'da GS'dan bahsediyorsa tercüman açık açık çevirebilsin. GS'ı tanıyordum biliyordum diyebilsin. Ama nerdee.
Yada BJK resmi sitesine Nobre'nin önceki kulübü FB yazabilsin. Yada ne bileyim.
Resmi sitelerde Derbi galiybiyetleri cafcaflı bir şekilde anlatılıp mağlubiyetlerde hiç olmamış gibi davranılmasın. Rakibe bir tebrik yazısı yazılsın. Bunun gibi şeyler niye olmasın.
Son kez söylüyorum. Burak'ın BJK'lı formalı resminin koyulmasının ne gibi bir rezilliği var.
quote:
Orjinalden alıntı: soho
yav kardeşim bi tanede kendinizi eleştiren bişi yazın allaşkına ya.. daha bundan daha rezilllik olabilir mi? bi tane fenerlide çıkıp eleştirmemiş böyle editör mü olur diye..
fener ne yaparsa doğru yapar ne yaparsa iyi yapar..hiçbi şekilde hata e yanlış yapamaz. sizdeki mantık bu herzaman..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
aga bi konu vardı "feneri hangi yabancı takıma benzetiyorsunuz "diye.. millet de yazmış lyon, manchester, bayer münih..harbi çok güldüm..
fenerde bu haber anlayışı varken fotomaç'la yarışırlar, kulüp kelimesi biraz ağır kaçar fenere..
ağır olmuş sanki..
farkındayım hocam.. ama kendilerini eleştirmeyen yada eleştiremeyen bir tane bile fenerli arkadaşı okuyamayınca kusura bakmasınlar..
bi tane fenerli arakdaş da dememiş ne biçim editörlük bu diye..
sanamı kaldı eleştirmek git bi aynaya bak ondan sonra eleştir
Kahroldum bu duruma. Utanıyorum(!) 1 ay foruma girmemem gerek.
yemişim burağını emresini kim deli olcak allah aşkına ya adama oynamadığı bi takımın formasınımı giydirmişler gs formasını ts formasını giydirdiler sanki
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
yaa sormayın nasıl yıkıldık nasıl yıkıldık bir bilseniz....
Alt Tarafı Bir zamanlar BJK Forması giymiş Bir oyuncu Burak Yılmaz
Nasıl Bir zamanlar; Emre AŞIK, Kaleci MURAT, Tayfur, Tayfun, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Nobre, RÜştü, M. Yozgatlı, Fahri aklıma gelenler bunlar..
Yani kim niye çıldırsın... Burak BJK ye ne vermiş ki veya BJK Burağa ne vermiş, hani EMRE, Tümer deseniz neysede Burak için bari saçma sapan saplantılar yaratmayın...
şu cevap diyenlere yetmedi mi acaba?
..............
anladiniz siz onu
quote:
Orjinalden alıntı: Sfred
quote:
Orjinalden alıntı: RaMpAgE
Bir de Türkiye'nin en iyi klüp portalı diye övünürler. Girin bakın site nasıl olur görün...
Cidden insan bari utanır da Man. Utd'den arak siteyi buraya yazmaz :)
insan resmi kabul ettiği marşın ispanyol halk müziği 100.yıl resmi müziğininde 1 mayıs marşı olmasından utanmıyosa ondan da utanmaz
sen git çıldırmaya devam et usta
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
insan resmi kabul ettiği marşın ispanyol halk müziği 100.yıl resmi müziğininde 1 mayıs marşı olmasından utanmıyosa ondan da utanmaz
ne alaka?
alıntı yaptığım kişinin mesajına bakarsan bağlantı kurabilirsin
Bizde zamanında Lincoln'ün Schalke formasıyla çekilmiş resimlerini yayınladık ne var bunda garibsenecek anlamadım.
@DMC, imzan yakıyor ama sen FPS/TPS bölümünde git konu aç, post falan kas birazcık.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
hoca bir beşiktaşlının fenerde oynaması falan değilki garip ve komik olan. beşiktaş formasıyla resmin konması.yaw vestel manisadan geldi adam mansia formalı fotoğrafı yokmuydu adamın koyacak...
Hocam szide bir karar verin. Anelka ropörtajda GS der tercüman çevirmez vay efendim gerçekleri saptıramazsınız vb....
Ne var ki bunda Burak BJK'ta oynamadı mı bence çokta problem değil ?
valla hoca dediğim şeyleri pek hatırlamıyorum beni de enterese atmiyor pek da yani manisadan gelen adamın beşiktaş formalı resmini koymak komik bence.sence değilmi?
Hocam o anda ellerinde BJK formalı resmi varmış ki onu kullanmışlar. Eğer ellerinde BJK formalı resim olupta fellik fellik başka formalı resim ararlarsa bence asıl garip davranış odur.
Hocam hadi sen komik diyorsun ki Soho hocam işi abartmış işi rezilliğe kadar vardırmış.
Ne yani şimdi biz illaki çileden çıkalım. Gidelim önce editörü pataklyalım sonrada yoldan geçenleri durdurup BJK'lı olanları mı dövelim.
Çileden çıktığımız yok diyoruz normal karşılıyoruz. Soho hocam illede çileden çıkmanız lazımdı tepki göstermeniz lazımdı diyor. Yok işte tepki göstermiyoruz yahu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
hoca bir beşiktaşlının fenerde oynaması falan değilki garip ve komik olan. beşiktaş formasıyla resmin konması.yaw vestel manisadan geldi adam mansia formalı fotoğrafı yokmuydu adamın koyacak...
Hocam szide bir karar verin. Anelka ropörtajda GS der tercüman çevirmez vay efendim gerçekleri saptıramazsınız vb....
Ne var ki bunda Burak BJK'ta oynamadı mı bence çokta problem değil ?
valla hoca dediğim şeyleri pek hatırlamıyorum beni de enterese atmiyor pek da yani manisadan gelen adamın beşiktaş formalı resmini koymak komik bence.sence değilmi?
quote:
aga bi konu vardı "feneri hangi yabancı takıma benzetiyorsunuz "diye.. millet de yazmış lyon, manchester, bayer münih..harbi çok güldüm..
fenerde bu haber anlayışı varken fotomaç'la yarışırlar, kulüp kelimesi biraz ağır kaçar fenere..
Fenerbahçe Spor Kulübü kelimesine kullanmak sana ağır geliyorsa o senin sorunun. Ama 1 ASIR'dır bu ülkede bir çok branşta SPORCU yetiştiren Fenerbahçe'ye ya da diğer kulüplere dil uzatmak abestir.
He sen eleştirmeyen Fenerbahçe taraftarı olarak bahsediyorsun da, genelleme yapıp Fenerbahçe takıntısı yüzünden eleştiri yapanları da görememek büyük bir maharet ister.
RaMpAgE geçen yaz ki Bouzid ile Lincoln haberlerini hatırlatırım.
quote:
farkındayım hocam..
ama kendilerini eleştirmeyen yada eleştiremeyen bir tane bile fenerli arkadaşı okuyamayınca kusura bakmasınlar..
Zaten konuyu, hatta hayatı özetleyen cümle bu mesajdaki 2. cümle olmuş. Öyle bir cümle ki, sağdan sola ve soldan sağa 23 kez okudum, kesmedi. Yazıcıdan çıkartıp karşımdaki duvara astım, akşama kadar okuyup zihin açacağım.
Aradaki fark ne biliyormusun; size küfür eden Tümeri siz kabullendiniz. Bi o adamları kabullenemedik hala.
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
yaa sormayın nasıl yıkıldık nasıl yıkıldık bir bilseniz....
Alt Tarafı Bir zamanlar BJK Forması giymiş Bir oyuncu Burak Yılmaz
Nasıl Bir zamanlar; Emre AŞIK, Kaleci MURAT, Tayfur, Tayfun, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Nobre, RÜştü, M. Yozgatlı, Fahri aklıma gelenler bunlar..
Yani kim niye çıldırsın... Burak BJK ye ne vermiş ki veya BJK Burağa ne vermiş, hani EMRE, Tümer deseniz neysede Burak için bari saçma sapan saplantılar yaratmayın...
dur alıntı yapiyim de tekrar oku..
yalansa yalan diyin..resmi sitenizden yaptığınız haberlerle fotomaçın haberleri arasında ben fark göremiyorum.. anlaştık diyorsunuz, anlaşmamış çıkıyor.. ilgilenmiyoruz diyorsunuz 2 gün sonra anlaşma yapıyrosunuz..hadi yalansa yalan diyebilirmisin? fotomaç' dan bir farkını gösterebiliyrsan gösterbilirmisin?
ama kendilerini eleştirmeyen yada eleştiremeyen bir tane bile fenerli arkadaşı okuyamayınca kusura bakmasınlar..
Zaten konuyu, hatta hayatı özetleyen cümle bu mesajdaki 2. cümle olmuş. Öyle bir cümle ki, sağdan sola ve soldan sağa 23 kez okudum, kesmedi. Yazıcıdan çıkartıp karşımdaki duvara astım, akşama kadar okuyup zihin açacağım.
fenerbahçe spor kulübü demek bana ağır gelmiyor..bu ülkenin büyüklerinden biridir fenerbahçe spor kulübü.. sayısız sporcu t.adam yetiştirmiştir..
şu resmi sitenizde yazan haberleri eleştiren ne senin ne fenerli arkadaşların resmi siteyi eleştiren bir tane yazısını okumadım.. benim anlatmak istediğimi başka yerelere çekersen beni yanlış tanırsın..
bu vesile ile bi alıntıda sana yapiyim ben ne yazmışım sen ne yazmışın bi oku tekrar istersen..
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
quote:
Fenerbahçe Spor Kulübü kelimesine kullanmak sana ağır geliyorsa o senin sorunun. Ama 1 ASIR'dır bu ülkede bir çok branşta SPORCU yetiştiren Fenerbahçe'ye ya da diğer kulüplere dil uzatmak abestir.
He sen eleştirmeyen Fenerbahçe taraftarı olarak bahsediyorsun da, genelleme yapıp Fenerbahçe takıntısı yüzünden eleştiri yapanları da görememek büyük bir maharet ister.
RaMpAgE geçen yaz ki Bouzid ile Lincoln haberlerini hatırlatırım.
quote:
fenerbahçe spor kulübü demek bana ağır gelmiyor..bu ülkenin büyüklerinden biridir fenerbahçe spor kulübü.. sayısız sporcu t.adam yetiştirmiştir..
şu resmi sitenizde yazan haberleri eleştiren ne senin ne fenerli arkadaşların resmi siteyi eleştiren bir tane yazısını okumadım.. benim anlatmak istediğimi başka yerelere çekersen beni yanlış tanırsın..
bu vesile ile bi alıntıda sana yapiyim ben ne yazmışım sen ne yazmışın bi oku tekrar istersen..
kusura bakma ama o lafın orada bir anlamı yok ozaman. İnternet sitesindeki hatayla kulüpçülük arasında bir bağ yoktur. sen yanlış kelimelerle yanlış cümleler kurarsan elbetteki anlatmak istediğinin dışında anlaşılırsın.
Hocam yukarıda bir şeyler yazmıştık hiç oralı olmamışsın
Rahatsız olmadığım bir konuyu eleştirmek zorundamıyım. Bence BJK formalı Burak resminin koyulmasının hiç bir garip tarafı yok.
Resmi site Aragones konusunda hatalı bir şey yapmadı. Sadece ön anlaşma yaptığını açıkladı
Hata yapan birisi varsa orda Aragones'ti, ayrıca o haberi Lig TV'den araştırmışlar ve Anadolu ajansı ise Aragones'in diğer açıklamanın tam tersi bir açıklama yaptığını haber geçmiş. Yani Anadolu ajansınıa göre Aragones yapılan ön anlaşmayı doğrulamış. Yani belkide Aragones'te hata yapmadı. Aytıntılar. http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=2&hid=40444
Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:
"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı"[/quote]
Tümer konusunda ise kesin anlaşma yapılmadan evet biz Tümer'le anlaşma yapmak üzereyiz mi demeleri lazımdı. O zaman ortalık nasıl karışırdı sen tahmin et hocam. Kuluplerin kesin anlaşma olmadan bu tip yalanlamalar yapmaları bence normal zaten sadece FB yapmıyorki her kulup yapıyor bu türde yalanlamalar.
Carlos konusu ise tam bir keşmekeş olmuştu. Basın uzun zaman önceden beridir FB Carlos'u aldı diye yazıp durdu. FB'de kesin anlaşma yapılmadan bu tür haberleri yalanladı.