Şimdi Ara

FB Resmi İnternet Sitesi, Fenerlileri çileden çıkarttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soho hocam yukarısı biraz karışmış. Kusura bakma

Ayrıca bir şey daha söyliyeyim. Hani biz resmi siteyi hiç eleştirmiyoruz ya. Her yaptıklarına yapıyoruz ya.

Geçenlerde (epey oldu) GS ile ilgili bir haberde GS'ı 6S olarak yazmışlardı.

Yine şimdiki gibi çok duyarsız kaldım() ve siteye bu durumu bildiren bir mail attım ve hemen düzelltiler.
  • Olaya şu açıdan bakın bir de; belki Fenerbahçe Burak'ın BJK'lı resmini koyarak rakibine bir jest yaptı. "Bu adam sizin futbolcunuz, futbolu sizde öğrendi sonra Manisa'ya gitti ve Manisa'da bunu pekiştirip Fenerbahçe'ye geldi. Burak'a ilk adımı attran BJK'di" diye bir mesaj vermiş olabilir Fenerbahçe.
  • Soho hocam lüften bir önceki sayfayıda okurmusun. (Orda da yazdım bir şeyler.)
  • Eyvah.Yandık Biitk.Burağın bize gelmesi sonumuz olacak.

Arkadaşlar lütfen yapmayın yani Bjk'li formasıyla konuldu diye.Burağı linç mi edeceğiz yani?Fb sitesini mi hackeyeceğiz?Ne kdar doğru bir transferdir orasını bilemem ha o kadar dünya yıldızı diyp burağın alınması belki hoş karşılanmamıştır ama Bjk formasıyla bi resminin konulması dünyanın sonuymuş gibi söyleniyor.basında fırsatı buldu ya.hemen abartılarlar yok çileden çıkarrttı diye.

Açıkçası ben,daha doğrusu biz okul arkadaşlarımızla çok sıkı bi bağımız var.Ben Fb liyim ve arkadaşımın verdiği Bjk formasını rahatlıkla giyebiliyorum.Ayın şekilde bende kendi Fb formamı veriyorum,Bjk li arkadaşlarda seve seve giyiyorlar.Aramızda fb -bjk kavgası yok.Hatta ittifak var.Bizim sorunumuz Gs ile.

• Sizde ne biçim arkadaşsınız, bana arkadaşım al bu fener formasını giy dese ağzını burnunu kırarım.

Şaka.

Bu arada Bjk-Gs kardeş diye Fenerli arkadaşlar dalga geçerler, sen şimdi böyle yazınca senin fenerliliğine de inanmazlar.
  • kulüpçülüğün ne ile alakası var peki?
    resmi site fenerbahçe' nin resmi sitesi değil mi?

hiç kusura bakma koskoca fenerbahçe spor kulubü yalan yanlış haber yayınlıyorsa fotomaç' a laf etmeye hiç hakkınız yok..

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: soho

fenerbahçe spor kulübü demek bana ağır gelmiyor..bu ülkenin büyüklerinden biridir fenerbahçe spor kulübü..
    sayısız sporcu t.adam yetiştirmiştir..

şu resmi sitenizde yazan haberleri eleştiren ne senin ne fenerli arkadaşların resmi siteyi eleştiren bir tane yazısını okumadım..
    benim anlatmak istediğimi başka yerelere çekersen beni yanlış tanırsın..

bu vesile ile bi alıntıda sana yapiyim ben ne yazmışım sen ne yazmışın bi oku tekrar istersen..

kusura bakma ama o lafın orada bir anlamı yok ozaman. İnternet sitesindeki hatayla kulüpçülük arasında bir bağ yoktur. sen yanlış kelimelerle yanlış cümleler kurarsan elbetteki anlatmak istediğinin dışında anlaşılırsın.

• cdemir hocam , rezillik kelimesi kişiden kişiye göre değişir, bana göre rezil olan sana veya fenerlix kardeşime veya diğerlerine göre rezillik kavramı değişir..

sen kendi sitende, herzaman tek büyük olduğunu idda eden, diğer kulupleri kendinden altta görmeye çalışan fenerbahçe kulübünün senin değiminle "burak' ın başka resmini bulamamışlar burak' ın beşiktaşlı formalı resmini koymuşlar " demen bana göre aynı rezillik anlayışım gibi komik geliyor..koskoca google var abi burak' ın başka resmini nasıl bulamıyorlar..

git barda pavyondaki resimlerini koy burak' ın o olsun yani..

belliki hata yapmışlar ama sizden çıt çıkmamış onu diyorum ben..

kendi resmi sitende başka bir kulübün- rakibinin reklamını yapıyorsun..ha sana göre reklam değildir hata dadeğildir ama başka fenerlileri kızdırmış ki tepkilerini dile getirmişler..

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam o anda ellerinde BJK formalı resmi varmış ki onu kullanmışlar. Eğer ellerinde BJK formalı resim olupta fellik fellik başka formalı resim ararlarsa bence asıl garip davranış odur.

Hocam hadi sen komik diyorsun ki Soho hocam işi abartmış işi rezilliğe kadar vardırmış.

Ne yani şimdi biz illaki çileden çıkalım. Gidelim önce editörü pataklyalım sonrada yoldan geçenleri durdurup BJK'lı olanları mı dövelim.

Çileden çıktığımız yok diyoruz normal karşılıyoruz. Soho hocam illede çileden çıkmanız lazımdı tepki göstermeniz lazımdı diyor. Yok işte tepki göstermiyoruz yahu.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

hoca bir beşiktaşlının fenerde oynaması falan değilki garip ve komik olan.
    beşiktaş formasıyla resmin konması.yaw vestel manisadan geldi adam mansia formalı fotoğrafı yokmuydu adamın koyacak...

Hocam szide bir karar verin. Anelka ropörtajda GS der tercüman çevirmez vay efendim gerçekleri saptıramazsınız vb....

BJK'ta forma giymiş birisinin resmini BJK formasıyla siteye koyarsın muhaaaaaaaahaaa BJK'lı resmini koymuşlar.

Ne var ki bunda Burak BJK'ta oynamadı mı bence çokta problem değil ?

valla hoca dediğim şeyleri pek hatırlamıyorum beni de enterese atmiyor pek da yani manisadan gelen adamın beşiktaş formalı resmini koymak komik bence.sence değilmi?

• bununla övünecek kadar düşmeyin lütfen
  • Hocam bu kadar küçük bir olaydan o kadar büyük şey çıkartıyorsun ki.

Rezillik rakibinden resmi sitede bahsederken kısaltmasını 6S diye yazmandır.

Maçta Koreografi çalışmasıyla rakibine İT AAT ET yazmandır. Bu gibi rezillikleri hep eleştirdim ve yine yapılarsa yine eleştiririm.

Rakibinin formasını giymiş bir oyuncunun resmini eklemek rezillik değildir.

Bence komiklikte değil. İlk o resmi bulmuşlar ve eklemişler. BJK formalı olmayanı aramaları bence tuhaflıktır.

Daha öncede dediğim gibi bu ufacık şeye bile tahammül edemeyip tepki gösterenler olmuştur.

Buda onların yanlışı.

Fotoğraf çıplak olmadıktan sonra ha üzerinde Vestel forması olmuş, ha BJK forması olmuş ha FB forması hiç farketmez. Zaten öyle olmalı. BJK kulübü zombilerden mi olşuyorda BJK formalı resim FB sitesine eklemez.

Tüm bunlara rağmen demek istiyorsunki FB yönetimi sana göre yanlış olan davranışlarını devam ettirsin. Resmi sitede siyahla beyazı yanyana getirtmesin. BJK da dahil olmak üzere diğer kulupleri aşağılasın İTTAAT ET de desin Burak'ın BJK'lı oldığunuda inkar etsin biz bu durumdan memnunuz.

Sizler o şekilde davranılmasından memnunsanız bana artık laf söylemek düşmez. FB kulubü tarafından bundan sonraki eğer yapılırsa yapılacak gerçek rezilliklere yapayım geçeyim.

quote:

cdemir hocam , rezillik kelimesi kişiden kişiye göre değişir, bana göre rezil olan sana veya fenerlix kardeşime veya diğerlerine göre rezillik kavramı değişir..

sen kendi sitende, herzaman tek büyük olduğunu idda eden, diğer kulupleri kendinden altta görmeye çalışan fenerbahçe kulübünün senin değiminle "burak' ın başka resmini bulamamışlar burak' ın beşiktaşlı formalı resmini koymuşlar " demen bana göre aynı rezillik anlayışım gibi komik geliyor..koskoca google var abi burak' ın başka resmini nasıl bulamıyorlar..

git barda pavyondaki resimlerini koy burak' ın o olsun yani..

belliki hata yapmışlar ama sizden çıt çıkmamış onu diyorum ben..

kendi resmi sitende başka bir kulübün- rakibinin reklamını yapıyorsun..ha sana göre reklam değildir hata dadeğildir ama başka fenerlileri kızdırmış ki tepkilerini dile getirmişler..

• quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Bir de Türkiye'nin en iyi klüp portalı diye övünürler. Girin bakın site nasıl olur görün...

http://www.galatasaray.org

manutd.org dan çakma sitenizle mi övünüyosunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Bir de Türkiye'nin en iyi klüp portalı diye övünürler. Girin bakın site nasıl olur görün...

http://www.galatasaray.org

manutd.org dan çakma sitenizle mi övünüyosunuz ?

edit :www.manutd.com

• quote:

kulüpçülüğün ne ile alakası var peki?

hiç kusura bakma koskoca fenerbahçe spor kulubü yalan yanlış haber yayınlıyorsa fotomaç' a laf etmeye hiç hakkınız yok..

Sen Fenerbahçe Spor Kulübünün kulüp ibaresini bu haber yüzünden kaybettiğini mi söylüyorsun?
    Hem diyorsunuz Fenerbahçe diğer kulüpleri dışlıyor falan vs. (buna yakında olabilir) sonra Beşiktaşı hiçe saymadan hiç de gücenmeden bir fotoğraf konuluyor ve bunun adı rezillik ve kulüpçülüğün sonu oluyorsa nice suçlamalara maruz kalan diğer kulüplerin adını ağzımıza bile almamamız lazım..
  • Bence BJK lileri çileden çıkarmış gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

kulüpçülüğün ne ile alakası var peki?

Sen Fenerbahçe Spor Kulübünün kulüp ibaresini bu haber yüzünden kaybettiğini mi söylüyorsun?
    Hem diyorsunuz Fenerbahçe diğer kulüpleri dışlıyor falan vs. (buna yakında olabilir) sonra Beşiktaşı hiçe saymadan hiç de gücenmeden bir fotoğraf konuluyor ve bunun adı rezillik ve kulüpçülüğün sonu oluyorsa nice suçlamalara maruz kalan diğer kulüplerin adını ağzımıza bile almamamız lazım..

fenerlix yapma yahu, anlamak istemiyosan alıntı yapma..bir kulübün aynası resmi sitesidir, bırak kulübü bir şirketle çalışmak istersen bile ilk önce web sitelerine bakarsın şirketin vizyonu, bakış açısı vs. nasıl diye web sitesine girersin..

kulüp içinde web sitesi önemlidir..sence önemli değilse bilemem..
    iki çift de laf et sitene allaşkına ya..bu kadar yalan haber yapmayın yeter artık diyin ya bu kadar mı zor..

bak ben yaziyim istersen beşiktaşın resmi sitesi şekli şemali çok kötü, beşiktaş tv de kötü programlar ve aynı yayınalrı yapıyor beğenmiyorum.

bu kadarmı zor kendinizi eleşitrmek..tamam abi vazgeçtim süper siteniz var oldu mu?

yine söylüyorum fener resmi sitesinin fotomaç' tan farkı yok..aksini ispat eden yazsın..

• ben seni anlamak istiyorum fakat sen konuya o kadar abartarak yaklaşmışsın ki kendi kendini anlaşılmaz durumlara sevkediyorsun.

Burak alınmış(ki bu yanlış bir transfer o başlıbaşına bir konu) oraya da bir fotoğraf konulmuş, bu fotoğraf yüzünden Fenerbahçe'nin kulüp ibaresini silip atarsan, iş hayatından söz etmen yanlış o zaman çökertilen onca web sitesi de o şirketlerin aynası olacağı için o şirketler de güvensiz ve işe yaramaz şirketlerdir diyebilir miyiz?
    Hala basit bir fotoğrafın konulmasından bahsediyoruz dikkatini çekerim.

Basit birşeyden söz etmiyorsun sen çünkü, konu dışına çıkan da senin bu ibaren. Sen basit bir oluşumdan söz etmiyorsun, 100 yıllık bir kulüp. İlla ki bir ayna görmek isteyen bir insan Fenerbahçe'nin borsadaki yükselişine ve eş zamanlı olarak kulübün ivmesine bakabilir. O yükseliş yeterli bilgiyi ve ışığı verecektir. Fenerbahçe Spor Kulübünün portalı Türkiye'nin en iyisidir, insanlar kulübüyle ilgili olarak istediği her türlü bilgiye buradan ulaşabilirler.

Sen Beşiktaş'ın internet sitesinin kötü olduğunu düşünüyorsan bende sana Beşiktaş'ın bir kulüp olmadığını buna bakarak iddaa edebilir miyim? Beşiktaş'ın tarihindeki başarıların toplandığı Beşiktaş Jimnastik Kulübü ismindeki kulüp ibaresini onca tarihe rağmen yok sayabilir misin?

Hala bir fotoğraftan söz ediyoruz...

Sen Bjk'nin sitesinin kötü olduğunu düşünüyorsun ve ben sana saygı duyuyorum ama sen aynı saygıyı bu olayı bu kadar da büyük bir rezillik olmadığını düşününen bana aynı saygıyı göstermen gerekmez mi? Yani illaki senin gibi mi düşünmem gerekir?

Böyle yapmazsam yani senin istediğin gibi bu olayı büyütmezsem kör bir taraftar mı olmuş olacağım?

Evet hala bir fotoğraftan söz ediyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Burak Yılmazın adını Beşiktaş forması sayesinde öğrenmediniz, tüm Türkiye keza. Beşiktaş Burağa fırsat vermiştir, o şansını kullanamamıştır. Bakınız İ.Akın, bakınız Okan Koç nerde şimdi?

Sorunu bu adamlardamı yoksa Bjk demi arayacağız bilemiyorum... Bknz: Kleberson,Ricardinho,Juanfran(en kariyerlileri)...Demirören yonetimindeki BJKye gelen hangi futbolcu kariyerininin üzerine birşey katabildiki ?

Bobo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

FB lilerden başka Herkes Çiliden çıkmış gibi görünüyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

yaa sormayın nasıl yıkıldık nasıl yıkıldık bir bilseniz....

Alt Tarafı Bir zamanlar BJK Forması giymiş Bir oyuncu Burak Yılmaz

Nasıl Bir zamanlar;
    Emre AŞIK, Kaleci MURAT, Tayfur, Tayfun, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Nobre, RÜştü, M. Yozgatlı, Fahri aklıma gelenler bunlar..

Yani kim niye çıldırsın... Burak BJK ye ne vermiş ki veya BJK Burağa ne vermiş, hani EMRE, Tümer deseniz neysede Burak için bari saçma sapan saplantılar yaratmayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Burak Yılmazın adını Beşiktaş forması sayesinde öğrenmediniz, tüm Türkiye keza. Beşiktaş Burağa fırsat vermiştir, o şansını kullanamamıştır. Bakınız İ.Akın, bakınız Okan Koç nerde şimdi?

Sorunu bu adamlardamı yoksa Bjk demi arayacağız bilemiyorum... Bknz: Kleberson,Ricardinho,Juanfran(en kariyerlileri)...Demirören yonetimindeki BJKye gelen hangi futbolcu kariyerininin üzerine birşey katabildiki ?

Bobo?

Kariyerinin tepesi Bjk klübü. Henüz daha ileriye gitmedi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.