ne var bunda şimdi.Durduk yere BJK'liler çatura çıkarmaya çalışıyorlar.Başkanları da öyle değil mi zaten.
Bu topicten sonra hakketen yıkıldım bittim. Yani o resimde Burak Bjk forması giymese haberimiz olmayacaktı Bjkde oynadığından
Bjk liler kendi işlerine baksa artık şoyle bir 2. falan olsalar neler yaparlar bilemiyorum artık
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Burak Yılmazın adını Beşiktaş forması sayesinde öğrenmediniz, tüm Türkiye keza. Beşiktaş Burağa fırsat vermiştir, o şansını kullanamamıştır. Bakınız İ.Akın, bakınız Okan Koç nerde şimdi?
Sorunu bu adamlardamı yoksa Bjk demi arayacağız bilemiyorum... Bknz: Kleberson,Ricardinho,Juanfran(en kariyerlileri)...Demirören yonetimindeki BJKye gelen hangi futbolcu kariyerininin üzerine birşey katabildiki ?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
hoca bir beşiktaşlının fenerde oynaması falan değilki garip ve komik olan. beşiktaş formasıyla resmin konması.yaw vestel manisadan geldi adam mansia formalı fotoğrafı yokmuydu adamın koyacak...
Hocam szide bir karar verin. Anelka ropörtajda GS der tercüman çevirmez vay efendim gerçekleri saptıramazsınız vb....
Ne var ki bunda Burak BJK'ta oynamadı mı bence çokta problem değil ?
Haaa aklıma bir şey geldi onuda söyliyeyim.
BJK resmi sitesinde Nobre'nin son oynadığı kulup adı olarak Brezilya'da oynadığı kuübün adı yazıyordu.
Böyle mi yapmamız lazımdı yani.
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
yaa sormayın nasıl yıkıldık nasıl yıkıldık bir bilseniz....
Alt Tarafı Bir zamanlar BJK Forması giymiş Bir oyuncu Burak Yılmaz
Nasıl Bir zamanlar; Emre AŞIK, Kaleci MURAT, Tayfur, Tayfun, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Nobre, RÜştü, M. Yozgatlı, Fahri aklıma gelenler bunlar..
Yani kim niye çıldırsın... Burak BJK ye ne vermiş ki veya BJK Burağa ne vermiş, hani EMRE, Tümer deseniz neysede Burak için bari saçma sapan saplantılar yaratmayın...
buak yılmaz ne bjk ne başka bir takım has bi antalya evladıdır
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
BJK resmi sitesinde Nobre'nin son oynadığı kulup adı olarak Brezilya'da oynadığı kuübün adı yazıyordu.
Merak ettim buna cevap veren biri çıkacak mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
quote:
Siz ona bakarsanız .. o zaman Emre Belözoğlu'nun G.Saray'da hiç oynamamış olması lazım.Geçmişi İnter ve Newcastle United'tan ibaret di mi ?
hocam beşiktaşın sitesini amatör birilerinin idare ettiğini düşünüyorum 4 büyükler arasında en kötü site beşiktaşınki onu bırak kasımpaşanın daha iyi sitesi
bir daha fenerbahce.org a giren ne olsun
dememi mi bekliyordunuz? Aman ne çileden çıktım ne çileden çıktım..Hatta şu anda küplere bindim,inemiyorum da..
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
quote:
Siz ona bakarsanız .. o zaman Emre Belözoğlu'nun G.Saray'da hiç oynamamış olması lazım.Geçmişi İnter ve Newcastle United'tan ibaret di mi ?
Hocam Nobre en son bizde oynadı ama BJK kulübü en son oynadığı kulübün adı olarak Brezilya'daki kulübü yazmış.
Cidden insan bari utanır da Man. Utd'den arak siteyi buraya yazmaz :)
yav kardeşim bi tanede kendinizi eleştiren bişi yazın allaşkına ya.. daha bundan daha rezilllik olabilir mi? bi tane fenerlide çıkıp eleştirmemiş böyle editör mü olur diye..
fener ne yaparsa doğru yapar ne yaparsa iyi yapar..hiçbi şekilde hata e yanlış yapamaz. sizdeki mantık bu herzaman..
Aga resmi siteleri kaç kere kendisiyle çelişti, hatta resmi siteleri yalanladıkları futbolcuyu aldılar onlarda biliyor. He bu arada topiği geyiğine açtım, haber zaten çok önemli bi haber değil ama enerasan bir ayrıntı.
quote:
Orjinalden alıntı: soho
yav kardeşim bi tanede kendinizi eleştiren bişi yazın allaşkına ya.. daha bundan daha rezilllik olabilir mi? bi tane fenerlide çıkıp eleştirmemiş böyle editör mü olur diye..
fener ne yaparsa doğru yapar ne yaparsa iyi yapar..hiçbi şekilde hata e yanlış yapamaz. sizdeki mantık bu herzaman..
aga bi konu vardı "feneri hangi yabancı takıma benzetiyorsunuz "diye.. millet de yazmış lyon, manchester, bayer münih..harbi çok güldüm..
fenerde bu haber anlayışı varken fotomaç'la yarışırlar, kulüp kelimesi biraz ağır kaçar fenere..
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Aga resmi siteleri kaç kere kendisiyle çelişti, hatta resmi siteleri yalanladıkları futbolcuyu aldılar onlarda biliyor. He bu arada topiği geyiğine açtım, haber zaten çok önemli bi haber değil ama enerasan bir ayrıntı.
quote:
quote:
aga bi konu vardı "feneri hangi yabancı takıma benzetiyorsunuz "diye.. millet de yazmış lyon, manchester, bayer münih..harbi çok güldüm..
fenerde bu haber anlayışı varken fotomaç'la yarışırlar, kulüp kelimesi biraz ağır kaçar fenere..
ağır olmuş sanki..
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
ağır olmuş sanki..
farkındayım hocam.. ama kendilerini eleştirmeyen yada eleştiremeyen bir tane bile fenerli arkadaşı okuyamayınca kusura bakmasınlar..
bi tane fenerli arakdaş da dememiş ne biçim editörlük bu diye..
Hocam ortada bir rezillikmi var ?
BJK FB'nin kan düşmanı mı ki. BJK formalı resim koymıyalım.
Bence ve eminim aklı başında çoğu FB'liye göre o resimin orda bulunmasınının bir sakıncası yok.
Zaten en ufak şeye bile takıntı yapa yapa gelinmedimi bu anlamsız duruma.
FB Analka'yı transfer ediyorsa ve ropörtaj'da GS'dan bahsediyorsa tercüman açık açık çevirebilsin. GS'ı tanıyordum biliyordum diyebilsin. Ama nerdee.
Yada BJK resmi sitesine Nobre'nin önceki kulübü FB yazabilsin. Yada ne bileyim.
Resmi sitelerde Derbi galiybiyetleri cafcaflı bir şekilde anlatılıp mağlubiyetlerde hiç olmamış gibi davranılmasın. Rakibe bir tebrik yazısı yazılsın. Bunun gibi şeyler niye olmasın.
Son kez söylüyorum. Burak'ın BJK'lı formalı resminin koyulmasının ne gibi bir rezilliği var.
quote: