Yüzbaşı
05 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
<?php
if ( isset ( $GLOBALS["HTTP_RAW_POST_DATA"] )) {
$no=0;
while (file_exists("kadrolar/$no.jpg"))
$no++;

header('Content-Type: image/jpeg');
$image = $GLOBALS["HTTP_RAW_POST_DATA"];
file_put_contents("kadrolar/".$no.".jpg", $image);

} else echo 'An error occured.';

?>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-9" />
<title>İlk 11'ini Seç</title>
<link href= "stil.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="ustlogo"></div>
<div id="body"></div>

<?php echo $image; ?> // resmi göster

</body>
</html>

yaptığım flash uygulamada resmi göster tuşuna basılınca yukarıdaki resimGoster.php sayfasını açmak istiyorum. önce php ile image değerini aldım, sonra html sayfa içerisinde bu image değerini bastırmak için <?php echo $image; ?> kodunu kullandım. böyle bir kullanım var mı acaba, çünkü çalışmadı
siteye yerleştireceğim bir sfw içindeki bir resmin forum linkini nasıl verebilirim acaba? yani imageshack gibi sitelerde bir resmi açtığınızda yanında foruma yapıştırmak için linkler çıkıyor, ben de bunu yapmak istiyorum. yalnız sahnemin tamamını değil, bir kısmını kesip image linki verecek bende.

bunu bazı basit sitelerde gördüm, çok karışık değildir inşallah
gezinirken kop'un forumuna rastladım, adamlar 'arda turan:"liverpoolda oynamak istiyorum" ' diye başlık açmışlar 7 sayfa olmuş şimdiden. bi okuyayım dedim adamlar resmen ardayı kurtarıcı olarak görüyorlar. bi tanesi aquilaniyi ortaya ardayı da sol kanata koymuş, bu kadroyla bizi kim durdurabilir falan demiş adamlar parayı denkleştirelim hemen alalım modundalar

bi de ilk başta acaba hep türkler mi yazdı dedim ama 5 bin 10 bin mesajı olan tipler çoğunlukta. herhalde inandırıcı olsun diye 3 günde 5000 mesaj atan manyak yoktur içimizde

quote:

quote:

Is Arda Turan the second coming of Ricardo Quaresma, why is everyone losing their sleep over his supposed move.
(arda turan ikinci quaresma mı, neden gelir mi diye millet uyku uyuyamıyor?)

1.Excellent left winger (mükemmel sol kanat)
2.Excellent right winger (mükemmel sağ kanat)
3.Captain of Gala (galatasarayın kaptanı)
4.Only 22. (sadece 22)
5.Can play/cross/shoot with both feet. (iki ayağıyla da oynayabilir/orta kesebilir/şut atabilir)
6.150 appearances = 34 goals 59 assists .. (150 maç 34 gol 59 asist)
7.Tough little fucker. (fucker diyor tahmin edin işte)
8.Wants to play for us .. (bizde oynamayı istiyor)
9.We need him (ona ihtiyacımız var)

quote:

quote:

Rijkaard wants Babel. Turan wants to play for Liverpool. Straight swap would be ok.
(rijkaard babeli istiyor, arda da liverpoolu istiyor. birebir takas güzel olur.)

Does Rijkaard want Babel though? (rijkaard babeli istiyor mu?)
And unless Turan's contract is up in June, why should they sell for less than £15 million?
(ardanın kontratı haziranda uzatılmışken neden 15 milyon sterlinden az istesinler?)

bi tane galatasaraylı bu videoyu vermiş,
http://www.youtube.com/watch?v=24zicTWcmGE&feature=sub

quote:

I think I just wet my pants. (galiba pantolonum ıslandı)

yine biri ya arda premier lige uyum sağlayamazsa demiş,
quote:

There's always a risk, as with any player, but Arda has all the counter-arguments at his disposal. One of the main ones is that he's very hard to knock off the ball. Babel is a big strong player, and can out muscle the opposition, but his centre of gravity is much higher than Arda's so any well timed body contact can push him off the ball. Arda bounces them off. He's not tall, but his centre of gravity is even lower than other players of his height, and he's not afraid to get his hands dirty. When I first saw him during Euro '08 I thought he was fucking perfect for us and he's done nothing since to change that view - in fact it's gone the other way since he's been played in the Gerrard position.
(özet geçersek: her zaman böyle bi ihtimal var ama ardada böyle olmaması için çok sebep var. en önemlisi arda topu çok zor kaybediyor. babel uzun ve güçlü bir oyuncu ama ağırlık merkezi yukarıda olduğu için bi omuzla yıkılıyor. arda kısa olmasının dışında boydaşlarına göre ağırlık merkezi de yere daha yakın olduğundan(kısacası g.tü yere yakın demek istemiş) ellerini kirletmekten kaçınmaz(burayı ben de anlamadım). onu euro08 de izlerken 'lanet olsun dostum, bu adam tam bize göre' demiştim ve hala fikrim değişmedi. yalnız şöyle bi şey var ki önceden gerardın pozisyonunda oynuyordu)

quote:

Maybe and if Galatasaray want Babel it would be easier for us to get Arda. Babel + cash. I would absolutely fucking love us to sign Arda. Lovely little player but unfortunately can't see that happening.
(belki ve galatasaray da babeli isterse bu adamı almamız daha kolay olur. babel+para. lanet olsun içimdeki arda sevgisine ama maalesef bu işin olduğunu göremeyeceğiz galiba.)

bu adamı devre arasında alamazsak sezon sonu arsenal tottenham falan devreye girer işimiz zorlaşır muhabbeti dönmüş. 'GalaSupporter' da açıklama yapmış. önümüzde yerel seçimler var, o yüzden başkan ardayı ocakta bırakmaz falan demiş. cevaben,
quote:

So, THAT is the reason we are not selling Babel in January. We already have a deal with Galatasaray for Arda Turan, but it can't be announced before the presidential elections there, so it will be made official in the summer...
(işte bundan biz de babeli ocakta satmıyoruz. galatasarayla arda konusunda anlaşma yapıldı zaten ama sizin başkanlık seçimleri yapılana kadar duyurulmayacak. bu iş yazın resmiyete dökülecek.)
U19 Milli Takımımız, Ukrayna'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası finallerindeki ilk maçında bugün İspanya ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna'nın Mariupol şehrindeki Illychivets Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşma EuroSport International'dan naklen yayınlanacak.

maçın show tv'de de yayınlanma ihtimali var ama show tv'nin sitesinde "Yemekteyiz-Faik'le Safiye Soyman" gösterliyor o saatte

U19 Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Murat AKÇA, Emirhan ERGÜN, Çetin GÜNGÖR, Sinan OSMANOĞLU, Fatih Serkan KURTULUŞ (Galatasaray A.Ş.), Eren ALBAYRAK, Serdar AZİZ, Sercan YILDIRIM (Bursaspor) Umut SÖZEN, Özgür ÇEK (Ankaraspor A.Ş.), Necip UYSAL, Rıdvan ŞİMŞEK (Beşiktaş A.Ş.) Metin UÇAR, Soner AYDOĞDU (Gençlerbirliği), Bayram OLGUN (MKE Ankaragücü), Uğur PARLAK (Dardanelspor A.Ş.), Tunay TORUN (Hamburger SV), Onur AYIK (SV Werder Bremen), Yavuz ÖZSEVİM (Dardanelspor A.Ş.).

A Grubu
Ukrayna
Slovenya
İngiltere
İsviçre

B Grubu
Türkiye
Fransa
Sırbistan
İspanya

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=7505
oyunu 2-3 saat önce gamespotda gördüm 90 almıştı. diğer tüm sitelerde de 90-100 arası almış demosunu indirip kurdum(sadece 31.2 mb) ve gerçekten çok güzel. grafikler worms dan biraz hallice ama bu oyun için önemli olan fizik motoru ve o da çok iyi.

oyunda goo denen pislik topaklarını kullanarak yerine göre köprü ya da kule inşa edip diğer uçtaki boruya ulaşmaya çalışıyorsunuz. tabii ilk turlarda bu sıkıcı derecede basitken ilerleyen turlarla işin içine bir sürü değişken giriyor ve her hamlenizi düşünerek yapmak zorunda kalıyorsunuz. şaşırtıcı dercede zevkli bir oyun

demoyu buradan indirebilirsiniz(31.2 mb)

nihat, tuncay, hamit, emre belözoğlu, gökdeniz, semih, mehmet topuz, emre güngör, gökhan zan, gökhan gönül, gökhan ünal, mehmet topal...

yukarıdaki futbolcuların tümü sakatlıkları nedeniyle milli takımın bosna hersek ve estonya maçlarında forma giyemeyecekler. ismini italik yazdığım futbolcular son dönemde milli takıma pek bir şey veremediler, açıkçası yokluklarını çok aramayacağız belki ama koyu yazdıklarım milli takım için çok önemli futbolcular. hadi estonya neyse de bosna hersek formda gözüküyor, ne yapıp edip o maçı almalıyız.

kadrodan gönderilenlerden sonra durum şöyle:

KALECİLER
VOLKAN DEMİREL, SERDAR KULBİLGE, TOLGA ZENGİN

DEFANS
SERDAR KURTULUŞ, SABRİ SARIOĞLU, SERVET ÇETİN, CEYHUN GÜLSELAM, İBRAHİM KAŞ, HAKAN KADİR BALTA, ÇAĞLAR BİRİNCİ, UĞUR BORAL

ORTA SAHA
KAZIM KAZIM, AYDIN YILMAZ, AYHAN AKMAN, ARDA TURAN, MEHMET AURELIO, NURİ ŞAHİN, YUSUF ŞİMŞEK, CANER ERKİN

FORVET
HALİL ALTINTOP, MEVLUT ERDİNÇ, BATUHAN KARADENİZ, MEHMET YILDIZ, TURGAY BAHADIR

.................volkan....................
...............................................
sabri.....servet........kaş.......balta
..............................................
kazım.....nuri.......aurelio......arda
..................yusuf.....................
............mehmet yıldız...............

benim tahminim bu. belki de böylesi daha iyi olur, euro2008 de oynayanları herhalde bu önemsiz!! maçlar kesmiyordu, yerine oynayacaklar yürekten oynarlar

quote:

Almanya’nın Duisburg bölgesi amatör liginde mücadele eden VfvB Ruhrort/Laar takımının Türk forvet oyuncusu Sezgin Özhan’ın takım fotoğrafı çekildiği sırada cinsel organını göstermesi büyük tepki çekti.

Fotoğrafı inceleyen Alman Futbol Federasyonunun (DFB) Niederrhein bölge sorumlusu Wolfgang Jades, "25 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Bu her zaman görülen kırmızı karttan çok daha kötü bir şey" dedi.

Jades, Sezgin’e, sporla bağdaşmayan centilmenlik dışı davranışta bulunduğu gerekçesiyle uzun bir süre yeşil sahalardan uzak kalması yönünde ceza verilebileceğini kaydetti.

Kölner Express gazetesinde yer alan bir haberde, "Neue Ruhr Zeitung" gazetesinde yayınlanan takım fotoğrafında Sezgin’in cinsel organını göstermesinin gazete yöneticileri tarafından fark edilmemesinin ilginç olduğu belirtildi.

Kölner Express gazetesinde yer alan bir haberde, "Neue Ruhr Zeitung" gazetesinde yayınlanan takım fotoğrafında Sezgin’in cinsel organını göstermesinin gazete yöneticileri tarafından fark edilmemesinin ilginç olduğu belirtildi.

kaynak:milliyet

fotoğrafı bulacağımı hiç sanmıyordum amma terbiyesizmiş, çok ayıp yav
başlığı falan açılmamış, kimsenin haberi yok sanki maç bu akşam 21.45'te show tv'de..

1. torba
Chelsea
Liverpool
FC Barcelona
Arsenal
Manchester United
Olympique Lyon
Internazionale
Real Madrid

2. torba
Bayern München
PSV Eindhoven
Villarreal
AS Roma
FC Porto
Werder Bremen
Sporting CP Lisbon
Juventus

3.torba
Olympique Marseille
Zenit St. Petersburg
Steaua Bucuresti
Panathinaikos
Girondins Bordeaux
Celtic
FC Basel
Fenerbahçe

4. torba
Shakhtar Donetsk
Fiorentina
Atlético Madrid
Dinamo Kiev
CFR Cluj
AaB Aalborg
BATE Borisov
Anorthosis Famagusta
arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarda eski kablolu modemimi kullanmaya devam etmek istiyorum. yeni kablosuz bir modem alıp onu da dizüstünde kullanmayı planlıyorum çünkü kablosuz modemin kafamın yakınında durmasını istemiyorum. aynı anda bu iki modem çakışmadan çalışır mı?
Hakkında
Meslek: [color=#CC0000]↓(-1)[size=1][/size][/color]
İlgi Alanları: [color=#006600]↑(+2)[size=1][/size][/color]
Forum İmzası:
Hakkımda:
[font="Trebuchet MS"]34- Fenerbahçe (+11)
61- Beşiktaş (-1)
68- Galatasaray (+19)
161- Kayserispor (-2)
31- Fenerbahçe
37- Galatasaray
60- Beşiktaş
135- Bursaspor
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.211
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.961 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.