< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 26 Nisan 2020; 16:59:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 26 Nisan 2020; 16:59:28 > |
![]() ![]() Menşei ortadadır. Twitter'da her gönderisinin altında belli 5-10 adamı vardır ve bunları beğenen birsürü flood boş hesap vardır. ![]() Bunun gibi hesaplardır. fatih denilen herifin her postunun altında yorumu var ve hepsinde sabit 100 beğeni var esip gürler ama daha yüzü açık ismi net hesap açamaz. Fatih tezcan denilen herif bugün 23 nisanda twitterda bu özel günde dahi Atatürk'e Türklüğe ağır hakaretler edip hatta bu devletin ingiliz devleti olduğunu dahi söyleyecek kadar alçalmıştır. Sabahtan beri egmye ihbar hattına cimere giden şikayetin haddi hesabı yoktur. kurduğu cümleleri *şahsı* hedef alsaydı maksimum 20 dakika içinde evinden aldırılcak herif bırakın özürü veya suskunluğu hala aynı twitleri şu saatte dahi atmaya devam ediyor. Kendisinin ayrıca çocuk kaçırma, tehtit, yaralama, hakaret, Atatürk'e hakaret, resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan 16 mahkumiyeti vardır ve hala dışarda gezip bunca şikayete rağmen dışarda gezebiliyor. Acaba niye? ![]() MHP'li Türkçü Ülkücü kardeşlerimiz burda mı? Sesimiz geliyor mu????? |
MHP'liler Soylu'yu ülkedeki bir numaralı Türk milliyetçisi zannetmekle meşguller
![]() |
Telegram gruplarını biliyorum oradan hedef gösteriyorlar.
Eskiden bunların Wp sinede girmiştim kısa süreli. Ben bunları kaç yıl öncesinden beri biliyor ve anlatıyorum. Maaşlı troller var diye. Bunlar tek grup değil onlarca grup var.Başlarında abiler ve milletvekilleri var. 1 kişinin onlarca fake hesabı var. Profillerine girince hepsini anlıyorsunuz zaten... Efe aydalında yakın zamanda böyle bir videosu var. Mizahi yönden basit şekilde anlamanız için paylaşayım... Ayrıca bu konuyu öne çıkaralım ve konu silinirse takipçisi olalım ![]() |
emrehan09 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
MHP'dekıi türkçüler iyi partiye geçtiler. MHP'yi ümmetçiler ele geçirdi.
|
![]() |
![]() 11 milyon Ak Parti'nin üye sayısı ve ne tesadüf Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın biz bize yeteriz kampanyasına çağrısına 10 TL'lik smsine 5.8 milyon sms atılmış ![]() Gönül vermiş kardeşlerimizin klavyesi güçlü sms'e sıra gelince nerde? Cebinden 10 TL bu ülkeye birde liderleri isteyince veremeyen adamlar çok iyi gönül vermiş? Ki sms atan kaç tane yurtdışından vatandaş ülkücü vatandaşlar muhalif vatandaşlar var yinede iyimser olup %70 Akp'li vatandaş desen 4 milyon sms yapar ![]() Kimse Canan denilen kadına yapılan operasyonu takmıyor. Belli sınırlar çercevesinde aktroller mazur görülür reklam çalışmasıdır denebilir. hatta sevimli komik geldiği bile olmuştur bazı konularda ![]() Ama bu gördüğün şahıs bugün 23 nisanda bu ülkenin İngiliz projesi olduğunu söyleyip tüm kurucu üyelere başta Mustafa Kemal olmak üzere ağır hakaret etmiştir. Cumhuriyet'e açık açık düşmanlık ve nefret söylemi yapmıştır. Çocuk kaçırma tehtit sahtecilik yaralama hakaret ve Atatürk ve değerlere hakaretten 16 kez hüküm giymiştir ama ne hikmetse(!) dışarıdadır. Ve geçmişte fetullah iti için attığı övgü dolu metinler hala meydandadır. Ve gerçekten telegram grupları vardır bunu kendi ağzıyla söylemekte zaten. Hala adam için hala burda savunma yapacaksan zaten kimin adamı olduğun bellidir. Savunursan o zaman biz burda sizi izleyip eğleniriz bir insanın midesi nasıl çuval boyutuna çıkabilir diyerek. |
Bu elemanın yerinde olsam Tayyip’in sonsuza dek yaşaması için sabah akşam dua ederdim. AKP attan düşünce yandaş medyadan çok kişinin canı yanacak ama bu elemanın durumu çok farklı, buna ayrı, çok özel bir muamele çekilecektir diye düşünüyorum
![]() Şimdilik ipi sağlam yere bağlamış (Kel)..hayırlısı |
Dh imamı da gelmiş
![]() ![]() ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 24 Nisan 2020; 5:6:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Nisan 2020; 5:20:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|