Şimdi Ara

Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
24.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavisever

    Yav şu 17 aralık 2013 öncesi fetö ile ilgili paylaşımları yapanları anlamak mümkün değil...

    Sen daha beterini görüyor ve destekliyorsun! Yani 17 aralık sonrası fetönün karşısına geçeni bırak..

    17 aralık sonrası fetö ile kol kola giren aman gazetesi kapanmasın

    aman bankası kapanmasın aman tv si kapanmasın diye eylem yapan chp lileri görme.. gel bana 2013 öncesi henüz

    fetö legal iken her yerde okulları dersaneleri varken onu Dine sahip çıkıyor zannederek destekleyenleri afişe et:))

    Adam 15 temmuz sonrası diyor ki.. .FETÖ'Nün neden tv si kapanıyor! İyi pkk da legal tv açsın yayın yapsın. Zaten hdp ile kol kola girenler fetö yü de alırlar yanlarına tvlerine çıkar dururlar...



    Bu adam ana muhalefet başkanı ve kaset operasyonu sonrası gelmiş. 9 seçim kaybetmiş hala orada... Chp sever vatandaşlarımız da hala Erdoğan'a tek adam deme derdindeler.. Adam her seçimi kaybediyor gitmiyor.. Ona bir şey demiyor.

    Her seçimi kazananın gitmesini bekliyor:)))

    Alıntıları Göster
    Haininin savunuculuğunu mu yapmaya geldin? haini savunana ne denir? seni artılayan 3 tane dengesize ne denir?

    Fetö önceden şerefsiz değildide ülkenin anasını ağlatırken sınavları çalarken ihaleleri kapatırken TSK'ya sızarken kamuya kendi adamlarını sokarken terör örgütü değildide sadece Akp ile ters düşünce mi vatan haini oldu? Bu ülkede vatan hainliği bir partiyle ters düşmek kadar sadece basit birşey mi? fetö itleri hep bir terör örgütüydü bunu gören gördü. vatan sevgisi olmayan biatıda parasıda yandaşlıktan olan sizin gibi .. yandaşlar ancak 17 aralık hüloğğğ diye inler. Bu fatih denilen hala "din" üzerinden yalan yanlış bilgilerle insanları zehirleyen insan zamanında fetönün yaptığıyla aynı yolda benzer algıda ilerlemektedir. bu herif ve avenelerine bölücü hain demek için illa sadece Akp ile ters mi düşmesi lazım? sizin anladığınız mantıkla?



    Al izle zamanında araştıralım bu fetullah kimmiş diyen Kamer Genç'in üstüne nasıl koşuyor milletvekilleri adeta linç için iyi izle. Şimdi siz gelip utanmadan burada ötme. Ben Chp'yi kaç mesajımda eleştirdim yerdim yönetim anlayışı zayıf parti içi sorunları var diye. ben Chp'mi savundumda bana burda gelip cöhöpööö diye ötüyorsun? sen burayı köy kahvesinde oturan yaşlıları kandırdığın yer mi zanneddin? git huzurevlerine cehapeğ böyle diye inle. Chp kötü diyede bu sizi aklamaz.

    Belki sende Fetöcüsün 17 aralık sonrası güzelleme yapmadığına güvenip 17 aralık aralık diye inliyorsun. Fetö ne zaman dine sahip çıkmış? insanları Allah Allah diyip kandırıp düşmana hizmet edene MÜNAFIK nedir. İslam dinini bilmeden gelip buraya ötme din yüzünden hainlerle oldum diye savunma olamaz. HOCA AYAĞI YALAMAKLA DİN OLMAZ. Bunu iyi öğren Allah Kuran'da ilk ayet "OKU" demiş din milletin ayağı yalanarak kula kulluk yaparak öğrenilmez. Yüce Kuran-ı Kerim orda açıp okursun. Allah ile kul arasına asla 3.şahıs giremez.

    Vatan hainini savuncam diye konudan bağımsız gelip CHP üzerinden "saçmalayarak" konudan bağımsız argümanla gelip burda öterek fatih ve avenelerini aklayacağını sanma. fatihin ekibindensen şu saatten sonra ağzınızla kuş tutsanız ne fatihi nede sizi aklar bil. Ben ne Chp'liyim ne de Akp'li bir milliyetçi olarak bu fatih gibi heriflerin nasıl mesnetsiz dönem adamları olduğunu iyi biliyorum. Yarın iktidar değişsin manhattan uçak biletini ilk alacaklardan. Tek yaptıkları iktidara yakın görünüp bölücülük yapmak bu adamın dışarda aldığı her nefes Türk Milletine hakarettir. İçeride iflah olana kadar yatacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu fotoğraf karesinde dik duruşlu, ahlaklı, çizgisini hiç bozmamış birisini gördüğüm için son derece mutluyum. Üstelik hepsinden büyük. Arkada duruyor. Kocaman. Gören görür. Sana ülke kazandıran komutanına sövecek kadar kansız, vicdansız ve ahlaksız olabilirsin. Ama o kadar küçüksün ki aslında, o kadar önemsiz, o kadar işlevsizkin ki... İşini görmek için her daim, her yerde önüne geçip pozu verirsin. O noktada, kimin büyük olduğu da bu fotoğrafla zaten tescillenmiş olur. Senin kirli ağzından çıkan sözler ne ona, ne bana dokunur. Ne küçülür, ne alçalır. Sadece ve sadece sen küçülür, sen alçalırsın.

    Şu anda musluğun başına geçmişlerden damla damla nemalanabiliyor olabilirsin. O musluğu besleyen koca ırmak biz Türk milletiyiz. Sen musluktaki birkaç damla ile ihya oldum sanırsın. O ırmak bir gün bendine sığmaz taşar, selinde boğulur gidersin. Musluğu elinde tutanları da götürür. Güvenme o yüzden. Zamanı geldiğinde, hayatının kalanını içeride mi dışarıda mı geçireceğini gemiyi ne zaman terk ettiğin belirleyecek. Şunu da unutma güzel kardeşim: Gemiyi her zaman önce fareler terk eder.

    Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü

    Fatih bey için diyeceklerim bundan ibarettir. Ne kadar omurgalı olduğunu işler daha da sarpa sardığında göreceğiz. Arandığında Arjantin'de falan olmazsa çok şaşıracağım. Ve gerçekten, ilk defa beni şaşırtacak ve ilk defa taktir edeceğim. "Hiç olmazsa gerçekten düşündüklerini savunuyormuş" diye. Ama sanmıyorum. Zaman gösterecek.

    Salsın şimdi isterse trollerini üzerime. Vız gelir, tırıs gider. REST!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 25 Nisan 2020; 2:41:36 >




  • Bu tip oluşumlar bu ülkede temizlenmez. Burası Muz Cumhuriyeti. Balık baştan kokar diye bir laf var. Baştaki(ler) kokuşmuş. Sorun burada. Normalde muhtarlık bile yapamaz bu hükümet ama gel gör ki din, Allah ile kandırıyor bu cahil zümreyi. Kemal Sunal Zübük filmi aynı bugünü anlatıyor işte. Söylenecek çok söz var ama söyleyemiyorum. Şerefsiz, haysiyetsiz, veled-i zina gibi kelimeler çok hafif kalıyor bu köpekler için. Şöyle bir tehlike var; Eğer mevcut hükümet amacında başarılı olursa, bu gibi köpekleri bir yerlere kadı yaparlar. Tezcan köpeği, Selman köpeği gibi itler kadı olur, karar mercisi olur. Bütün gayeleri bu. Oksijen solumaları haramdır bunların ama... neyse.
  • Perinçekçi askerler ve mhp'liler yalandan bile olsa buna gıkını çıkartamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 25 Nisan 2020; 3:56:40 >
  • Bu vatan haini soysuz Tezcan hukuki olarak başka bir soysuzun korumasında. Ama sokakta kimin korumasında?
  • Kim bu ? Ben tanımıyorum. Adam yerine koymadığımdan dolayı olabilir kusura bakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

    MHP'liler Soylu'yu ülkedeki bir numaralı Türk milliyetçisi zannetmekle meşguller
    Chp'lilerde Yavaş'ı Türk milliyetcisi ve cumhurbaşkanı olacak adam zannederek yaşıyorlar
    gerçi İmamoğluda var cb olacak, olmazsa ikili cb sistemi getirirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 25 Nisan 2020; 4:42:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadouken06

    Chp'lilerde Yavaş'ı Türk milliyetcisi ve cumhurbaşkanı olacak adam zannederek yaşıyorlar
    gerçi İmamoğluda var cb olacak, olmazsa ikili cb sistemi getirirsiniz

    Alıntıları Göster
    Eee, adam zaten sapına kadar Türk milliyetçisi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadouken06

    Chp'lilerde Yavaş'ı Türk milliyetcisi ve cumhurbaşkanı olacak adam zannederek yaşıyorlar
    gerçi İmamoğluda var cb olacak, olmazsa ikili cb sistemi getirirsiniz

    Alıntıları Göster
    Sizin icin değişmez. Sonuçta gidip Rte ye oy vereceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsan rakip firmasini ifsallarmi:) hic centilmence degil:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan iyi ki buraya bakmışım, yoksa haberim olmayacaktı. Hemen girdim telegrama yazıldım @siberturk ordusuna. Fatih Tezcan, vatansever, milliyetçi, müslüman, gözünü budaktan sakınmayan adam gibi adamdır. Ondan ancak vatanhainleri, teröristler, dinsiz imansız lümpen tipler haz etmezler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 kursunluk caniyla kime bu serefszligi?! Gosterirler adama neymis ne olacaginj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi var sanıp geldim. Baktık ki solcular Türk milleti'ni yargılıyor....
    öyle birtiniyet var ki solcularda; düşman onları saunmazsa, eğer aleyhlerinde bir cümle duyarlarsa, yaşayamıyorlar hemen babalarını çağırır gbi düşman devletlerini çağırıyorlar...
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Burada bahis Fatih Tezcan denen ahlak ve kisilik yoksunu tip. Turk milletiyle alakasi ne? Maklubelerden cikip da ortaligi batirmayin, lutfen!

    Bence kulubenize donun, hava da guzel, fotosentez yapin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    düşünemeyen düşünmeyi hayal bile edemeyen ve buna rağmen düşünce özgürlüğünü iddia eden solcuların alayında bir tane sadece bir tane FATİH TEZCAN varsa çıksın da adam yerine koyalım...
    bilim yok sizde, mantık yok fikir yok... ne kaldı ki geriye???
    Fatih Tezcan en fazla yanlış olur. nasıl bir yamuk felsefeye itibar ediyorsunuz ki Hakkın varlığı sizi yok edecek diye çırpınıyorsunuz?????

    koruyorsanız siz gidin atanız gelsin. fikirlerinizin atası. Ama 3yüzyıllık ama 1000 senelik fikirlerinizin kaynağını çağırın!
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Yalanlarina doyma Kara fatma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama İmamoğlu kayağa gitti..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem belirli amaçlar örgütsel,fetö nün kullandıgı cesitli yazışma programlarının yarı halka acık hali gibi
  • Hani nerde bu adamın siber ordusu buraya neden gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Hicbir normal insan bir kadina "islak" diye hitap etmez. Ediyorsa anormaldir Yaptigi corbanin icine kardinal gulen'i dinlerken akittigi sumuklerini ortamlarda paylasiyorsa anormaldir. Bu anormali destekleyenler de kisirlastirilip zincire vurulmalidir.

    Bunun sagcilikla, solculukla ilgisi yok. Senin terbiyen, aldigin eksik ahlak, katildigin sohbetlerle hucrelerine islemis iyiye be guzele katsi dusmanlik, catlatacak haset ve kiskanclikla ilgisi var. Insallah en kisa zamanda topldan izole edilir, layik oldugun yere gidersin.

    Block!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.