Şimdi Ara

Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
24.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilinen şey ifşalanmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu elemanın yerinde olsam Tayyip’in sonsuza dek yaşaması için sabah akşam dua ederdim. AKP attan düşünce yandaş medyadan çok kişinin canı yanacak ama bu elemanın durumu çok farklı, buna ayrı, çok özel bir muamele çekilecektir diye düşünüyorum

    Şimdilik ipi sağlam yere bağlamış (Kel)..hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    MHP'dekıi türkçüler iyi partiye geçtiler. MHP'yi ümmetçiler ele geçirdi.
  • bu fatih tezcan denilen, her kelimesinde türk milletine hakaretlerde bulunan bu varlık elini kolunu sallaya sallaya devletin kademelerinde rahat rahat dolaşabiliyor. tipine baktığında kendisinin kimlere hizmet ettiği belli oluyor!!!
  • Yönetim anlayaşı böyle olursa dolar da 10 olur euro da 12 olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 24 Nisan 2020; 12:36:26 >
  • Arkadaşlar takmayın bu sahisi konuşsun dursun. İşler iyi giderken herkesin yüzü güler, şu an her şey tepetaklak iken milleti tahrik ederek hareket etmesi ipini tutanlara zarar verir.
    Bırakın konuşsun hatta yapabildiği en büyük hakeretleri etsin böyle yaptıkça korunduğu toplumu kutuplaştırmak için görev aldığı iyice belli olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlarda bile insanlara saldıran ekibin nereden geldiği belli oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 000 kişi 3000 lira maaaş alırsa aylık 33 milyon yıllık 363 milyon tl yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrehan09



    Menşei ortadadır. Twitter'da her gönderisinin altında belli 5-10 adamı vardır ve bunları beğenen birsürü flood boş hesap vardır.

    Bunun gibi hesaplardır. fatih denilen herifin her postunun altında yorumu var ve hepsinde sabit 100 beğeni var esip gürler ama daha yüzü açık ismi net hesap açamaz.


    Fatih tezcan denilen herif bugün 23 nisanda twitterda bu özel günde dahi Atatürk'e Türklüğe ağır hakaretler edip hatta bu devletin ingiliz devleti olduğunu dahi söyleyecek kadar alçalmıştır. Sabahtan beri egmye ihbar hattına cimere giden şikayetin haddi hesabı yoktur. kurduğu cümleleri *şahsı* hedef alsaydı maksimum 20 dakika içinde evinden aldırılcak herif bırakın özürü veya suskunluğu hala aynı twitleri şu saatte dahi atmaya devam ediyor. Kendisinin ayrıca çocuk kaçırma, tehtit, yaralama, hakaret, Atatürk'e hakaret, resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan 16 mahkumiyeti vardır ve hala dışarda gezip bunca şikayete rağmen dışarda gezebiliyor.
    Acaba niye?


    MHP'li Türkçü Ülkücü kardeşlerimiz burda mı? Sesimiz geliyor mu?????
    Yav şu 17 aralık 2013 öncesi fetö ile ilgili paylaşımları yapanları anlamak mümkün değil...

    Sen daha beterini görüyor ve destekliyorsun! Yani 17 aralık sonrası fetönün karşısına geçeni bırak..

    17 aralık sonrası fetö ile kol kola giren aman gazetesi kapanmasın

    aman bankası kapanmasın aman tv si kapanmasın diye eylem yapan chp lileri görme.. gel bana 2013 öncesi henüz

    fetö legal iken her yerde okulları dersaneleri varken onu Dine sahip çıkıyor zannederek destekleyenleri afişe et:))

    Adam 15 temmuz sonrası diyor ki.. .FETÖ'Nün neden tv si kapanıyor! İyi pkk da legal tv açsın yayın yapsın. Zaten hdp ile kol kola girenler fetö yü de alırlar yanlarına tvlerine çıkar dururlar...



    Bu adam ana muhalefet başkanı ve kaset operasyonu sonrası gelmiş. 9 seçim kaybetmiş hala orada... Chp sever vatandaşlarımız da hala Erdoğan'a tek adam deme derdindeler.. Adam her seçimi kaybediyor gitmiyor.. Ona bir şey demiyor.

    Her seçimi kazananın gitmesini bekliyor:)))




  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    Fatih'in ekinden biri damlamış sanırsam ahahah. Daha Kılıçdaroğlu paylaşıyor. Banane Kılıçdaroğlu'ndan.

    Beni Kpss soruları Zaman Gazetesi denemelerinden çıkarken buna ortaklık yapan, Ergenekon Kumpasına alkış tutan Akpliler ilgilendirir. Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır, o birgün de epey yakın. Belki sen gibi ufak tefek paralı elemanlar kurtulur ama ağa babalarınızın kaçacak deliği yok artık.
  • Bu yıllardır bilinen birşey

    Açılan konulara bazıları öyle bir yorum yapıyorki beynini koltuk alsa yinede böyle bir yorum yapamazdı ama yapıyor.

    Ben onları ruhunu paraya satmış şeytanlara benzetiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Tamam da kardeşim bu şerefsizler hayatlarına aynı şekilde devam ediyorlar, Cumhuriyeti kuran Başbuğ'a çirkin iftiralar küfürler edip milleti kin ve düşmanlığa tahrik ediyor milletin damarına basıyorlar. Sonra gidip iç işleri bakanıyla yan yana gelebiliyor hatta onu özel hattan araya biliyor!
    Niye savcı polis devlet görevini yapmıyor, ne anladık bu işten, bu bakan tüm Türk milletinin bakanı olamaz ozaman?
    Keşke 1920 de yaşasakta teşkilatı mahsusacı olsam, ozaman tıpkı boris johnson' ın dedesi Ali Kemali paketleyip ağzını burnunu kıra kıra öldürdüler buna da aynısını yapardım Allah belamı versin seve seve yapardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 24 Nisan 2020; 16:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    Bu elemanın yerinde olsam Tayyip’in sonsuza dek yaşaması için sabah akşam dua ederdim. AKP attan düşünce yandaş medyadan çok kişinin canı yanacak ama bu elemanın durumu çok farklı, buna ayrı, çok özel bir muamele çekilecektir diye düşünüyorum

    Şimdilik ipi sağlam yere bağlamış (Kel)..hayırlısı
    Sana şöyle diyeyim,

    Arınma gecesi gibi bir şey olsa ve insanların kim vurduya gittiği bir kaos ortamı olsa, Achilleus'un "Hectoooooooooor !" diye bağıra bağıra Troya kapılarına dayanması gibi bu yavşağın kapısına dayanacağım.

    Akp gidince hadi bakalım bunu koruyabilen korusun.

    Yalnız, burada "Bu yavşak" ile ilgili yazmak amma zor ? Küfür kullanamıyorum hakaret kullanamıyorum. Ekşide de twitterda da dümdüz yardırıyorum. Dh'de bu "oluşum" ile ilgili yazmak çok zor bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OggyOgg

    Fatih'in ekinden biri damlamış sanırsam ahahah. Daha Kılıçdaroğlu paylaşıyor. Banane Kılıçdaroğlu'ndan.

    Beni Kpss soruları Zaman Gazetesi denemelerinden çıkarken buna ortaklık yapan, Ergenekon Kumpasına alkış tutan Akpliler ilgilendirir. Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır, o birgün de epey yakın. Belki sen gibi ufak tefek paralı elemanlar kurtulur ama ağa babalarınızın kaçacak deliği yok artık.
    Öyle kolay kurtulamayacak bunlarda. Önce ağa babalari sonra bunlar yargılanacak. Kin ve nefret suçunda. Öyle kolay mı fikrini savunanlari polise şikayet etmek. Halkı sindirmek bu kadar kolay olmayacak. Bir daha hiç bir güruh tapamayacak. İşte o zaman gelişmiş ülke oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada da var bunun trolleri, tek mesajları "ekran görüntüsü aldım, cimere bildiriyorum". adam foruma görüş paylaşmak için değil, ispiyon için giriyor, gafil muhbir. bir şey paylaşamıyor, çünkü o kapasite yok
  • Bunlar benim gözümde PKK dan farksızdır ve terör örgütüdür. Forumda da bunlardan bolca var aynı odada birkaç kişi 20 ye yakın hesap yönetiyor. Forumdan bir üye bunların DH pm grubuna sızmıştı ve ifşa etmişti. Atatürk e ailesine ismet inönüye diğer kurtuluş savaşı kahramanlarına sövenler mi dersin, oruç tutmayanları idam edelim diyenler mi dersin hepsi gırla gidiyodu. İçlerinde çözüm sürecini savunan kanıbozuk şerefsizler de bolca var. Bakmayın twitterda ve forumda böyle onbinlerce hesap olmasına hepsi birbirini takip edip mesajını beğeniyor bundan ibaret. Bundan para kazanıyorlar. Siz de 2500 lira asgari ücret alacağım diye haftada 60 saat çalışın. Bu adamlar evden çalışıyor ve tek yaptıkları kendilerine yollanan troll iletileri aynı ağızdan yaymak.
  • Bu konunun çok dayanacağını sanmıyorum zira DH bu trollerden ciddi ekmek yiyor bunlar sayesinde hit yaptıkları için fake hesaplara göz yumuyorlar seslerini çıkarmıyorlar. Konu yakında uçurulur lütfen öne çıkarın herkes görsün.
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim adalet herkesin istediği gibi olur inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    İşte bende onu düşünüyorum, şahsen bu iddialar gerçek ise kimse böyle kol gezemez meydanda ve hiçbir hakim savcı avukat adalet görevlisi geleceğini yakmaz yakamaz çünkü herkesin ailesi var hayatı var umudu geleceği var ki akp iktidar diye sırtını dayamak nedir, PKK ya sırtını dayayanlar ne hal de bir kısmı dağda geberiyor bir kısmı içeride sürünüyor ve kimse de iktidar diye akp sonsuzluk sanarak bize bir şey olmaz sanmasın, biz medya tarafından oraya buraya yönlendirilen bir milletiz ve medyayı okuyamayan sosyal medyayı kullanmayı bilmeyen bir milletiz o yüzden olaylara çok duygusal bakıyoruz. Ben akp gitse bile bir şey değişeceğini beklemiyorum çünkü oradakilerin hepsi aynı dönemin insanları aynı sıralardan mezun oldular ve aynı masalarda oturuyorlar çıkıyorlar bize karşı ekranlarda biz hakkın peşindeyiz imajı gösteriyorlar ama o binadan çıkınca hepsi dost olarak hayatını devam ettiriyor o yüzden Erdoğan ile Meral hanım bile Kısıklı da evleri var birbirlerine karşılıklı komşu olacak kadar yakınlar, biz ise burada o var bu var şu var aşacağız keseceğiz diye birbirimizi gazlayalim, ben bu olaylara futbol olayları gibi bakıyorum.

    Fenerbahçe veya Galatasaray takımlarında holiganlar yok mu var ve kötü bir şey yapıyorlar hiçbir kulüp o holiganin arkasında durmuyor neden çünkü kulüp bakar işine ve yanlış yapanın kimse arkasında durmaz, o yüzden ben burada ya da sosyal medyada da olanları böyle görüyorum.

    Gerçek hayatta kimse buradaki gibi değil üç beş kişi hariç diyelim gerçek hayatta burada yazdıklarımız gibi yaşamaya kalksak hepimiz içeride oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.