33 yaşında üstelik gençte değil bu adamı almak hangi akla mantığa sığıyor anlamıyorum hiçbir fayda sağlamaz bana göre.Eğer bonservis ücreti verirlerse yazıklar olsun sana yönetim.
33 yaşında Beşiktaş için uygun bir transfer.
Kötünün iyisi...
3 civarı alabilirsek bonservisi sorun yok bence Yalnız milan gibi olduk yani fatih de 77 li imiş
Bonservis çok cüzzi deniliyor bence süper bir transfer olacak...
Bonservisi 1 M Euro kadar falansa, hem Türk olması hem de Fatih Tekke'nin kalitesi göz önüne alınırsa, fena bir transfer olmaz. Ama çok para verilirse, yanlış yapar yönetim.
bu adam 40 yasinda ins. Almazlar
Sercan holosko + fink + 3 milyona verilir ise bence o alınsın en azından genç daha sercan
İkinci bir Nihat vakasına hazır olalım bari.Başlayalım argo bestelemeye.
Bonservisi ucuz olur bunun. Zaten Bursa ile anlaşılabilse Sercan alınırdı bizimkiler sadece takas istemişti Bursa parada istemişti. Türk ve Nobre'den iyidir.
çok cüzzi dedikleri rakamı merak ediyorum açıkçası..
İlla Rubin'den alacaksanız Gökdeniz'i alın ya
Geçen sene 5 maç oynamış Rusya liginde ve golü yok. Makukulayı alın bari daha iyi.
Trabzon'da iken hayrandım Fatih Tekke'ye.Tabi şimdi 33 yaşında olduğu için bir şey diyemiyorum ama yine de alternatif olarak iyi olur, Holosko ile Nobre var bu takımda yahu
sezon yarısında adam akıllı bir forvet alınması lasımmmmm...
Yok öyle bir şey arkadaşlar. Olsa Recai yazardı..
keşke makukulayı alsaydık.. robinho robinho diye makukulaya hatta robbie keane (kim bu adam yaa diyen bile var) ile santa cruza burun kıvıranlar şimdi ne diyecek bakalım.. ikinci nihat vakası.. hem yaşlı, hem artık iyi günlerine dönmesi imkansız bi furbolcu tekke..