Şimdi Ara

Fatih Tekke Beşiktaş Yolunda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyo sporda konuşuyorlar...%100 anlaşılmış.resmi açıklama bekleniyormuş.
    (f.tekke de telefonda teyid etmiş)
  • iyi neyse ki yaşı 33 müş. takımın yaş ortalaması düşmeyecek bu sayede . Milan'a b*k atardık adamlar huzurevi gibi diye ama henüz yönetimimiz son sözü söylememiş demek ki
  • İsim olarak süper transfer ama form durumunun berbat olduğunu biliyorum.
  • 2.nıhat vakası...

• şu kafa gollerıne bakın yav .
  • hiç yapmayın daha iyi
  • Çakma Robinho.
  • Berbat.
  • ntvsporda son dakika diyor. hayırlı olsun
  • bonservis ödenmeyecekse yıllık ücreti de öyle 2-3 milyon deyip uçmayacaksa gelsinü,yoksa boşverin gitsin... ama hala beşiktaşın aradığı golcünün bu tarz olmadığını iddia ediyorum...
  • sercan gelsin adebayor gelsin geçin artık bunları. sercan dediğin adama ederinin 3 katı para istiyorlar.
    tekke transferi bu sene idare etsin transferidir. hiç kimseyi alamamaktansa maliyeti çok ucuz ve varolan açığı kapatma potansiyeli olan birini alırsın. senede 1-1.2 milyon€ onunda bir kısmı maç başı,bonservissiz yada 1 milyon€ ya varmayacak bir bonservisle alınacaksa denenmeye değer. ne yani 5 milyon€ bonservis ödenmiş ve senede 3.5 milyon€ alan nihat gibi yada senede 2.5 milyon€ alan nobre gibi senede 1 gol atmayacak ya bu adam. ne kadar yararsız olabilir?
  • Cüzi bir ücret ile geldi ise iyi arkadaşlar alternatif olsun . Q7 ye de bidon diyorlardı bizi taraftar ile coştu fatih rusyada kafası rahat olmadığı için oynayamadı sürekli hoca ile kulüp ile takıştı sorunlu bir adam
  • bence süper transfer nihatla bir olurlar işte tam bir forvetimiz olur. süper...
  • Ekşide şöyle bi yazı var

anladığım kadarıyla, dövizli askerlik yapabilmek için gerekli olan 3 yıl yurtdışında çalışma süresini doldurmuş.

o halde, 5200 avro ödeyip 21 gün askerlik yaptıktan sonra (tıpkı nihat kahveci gibi) beşiktaş ile sözleşme imzalayabilir. fakat askerlik başvusunda bulunmadan ve askerliğini tamamlamadan önce sözleşme imzalayamaz. aksi halde, 21 günlük dövizli askerlik hakkı yanar.

demek ki, fatih tekke beşiktaş ile anlaşmış ama malesef ancak ligin ikinci yarısında forma giyebilecek.
  • çarşıdan aldım robinho eve geldim fatih tekke :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

çarşıdan aldım robinho eve geldim fatih tekke :)

33 yaşındaymış Fatih Tekke! :(
  • Bonservisi sanırım 750.000 euro
  • Hami Mandıralı'yı da alalım
  • mesaj geldi ntvspordan

anlaşmışlar hayırlı olsun..

birisi bana bjk nin kadrosunda hangi futbolcular var sayabilir mi?

transflerler filan 30 futbolcu oldu herhalde
  • Evet arkadaşlar sanırım kesinleşti. Ön yargılı olmayalım Q7 de geldiği takımlarda yer bulamıyordu bakın nasıl oynuyor. Ayrıca Türk olması bir avantaj. Bunca beklentiden sonra biraz hayal kırıklığı gibi duruyor ama Tekke bizde Trabzondakinden daha iyi oynasın yeter. Türk kadromuz zenginleşiyor en azından.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.