Geçen sene 5 maç oynamış Rusya liginde ve golü yok. Makukulayı alın bari daha iyi.
Kesinlikle daha mantıklı Tekke ununu elemiş asmış bence
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr 2. Nihat vakası...
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
çarşıdan aldım robinho eve geldim fatih tekke :)
hunileri hazırlayın
Milan gibi olduk 33 yaşında Fatih Tekke ucuza alınırsa iyi sayılır Sivok ocakda geliceği için yabancı alınmadı tahminim.
Demirören come back!
Borsaya bildirildi... Hayırlı olsun iyi transfer...
Beşiktaş resmne Huzurevi A.Ş'ye döndü,sonu iyi gözükmüyor.Özellikle bu oyuncuların çoğunun 11'de oynaması da ayrı bi olay.
Rüştü 37 Üzülmez 36 Yusuf 35 Guti 34 Tekke 33 Ferrari 31 Ernst 31 Nihat 31 Nobre 30 Ekrem 30 Tabata 30 Zapo 30
hayırlı olsun, yusuf'u aldığımız günde aynı eleştiriler gelmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
mesaj geldi ntvspordan
anlaşmışlar hayırlı olsun..
birisi bana bjk nin kadrosunda hangi futbolcular var sayabilir mi?
transflerler filan 30 futbolcu oldu herhalde
rüştü 37 tekke 33 yusuf 35 aurelio 33 guti 34 üzülmez 36 ferrari 31 zapo 30 ernst 31 tabata 30 ekrem 30 nihat 31 nobre 30
açmayın dedeleeeeeer
quote:
Orijinalden alıntı: ACND
Maça gitmeyin dedeler.
bu laf kalıcı olur arkadaş
Bu transfer ile transfer sezonu kapatılır hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.. hiç sevmediğim ve istemediğim bir oyuncu
Güiza'dan kurtulmamıza yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Keza Rubin istiyordu Güizayı.
30-31 yaşındaki adamlara dede derseniz zaten herkes futbolu bıraksın. 33 yaşında sonra dede denebilir bunu iyi bilmesi lazım fenerlilerin carlos da size geldiğinde 34 yaşında idi. Aragones kaç yaşında idi bak onu unuttum o bile unutmuştur herhalde yaşını
Hani beğenmeyebilirsiniz ama yerin dibine soktuğunuz adamı gecen sene milli takıma niye alınmıyor diye tartışma cıkarmış biri. Evet bi Adebayor değil, evet bir Sercan gibi önü acık değil ama bu sene idareten işimizi görecek biri ve eminim ki Nobre ve Nihat'dan daha faydalı olur. Aldıuğı parayı felan bilmiyorum ama Nihat'ın yarısını ancak alacaktır. Onun için elimizde patlasa bile kaybımız cok olmayacak. Bu adam ligimizin büyük takımlarından biri olan Trabzonspor'da 114 macta 76 gol attı (!). Yaş, yaş deniliyor fakat 2007-2008 senesinde Zenit forması altında cok iyi işlere imza attı. Gecen sene 20 macta 8 gol attı. Nobre gecen sene kac gol attı, Nihat kac gol attı.
Ben mükemmel transfer demiyorum ama fiyatına göre alınabilecek iyi, tecrübeli bir oyuncu kadroya kattık. Hele ki Türk statüsünde.
Makukula'dan ise iyidir. Makukula gecen sene haric ne yapmış kariyerinde. İspanya'nın İkinci liginde ki performansını göstermeyin bana. Fatih Tekke genellikle büyük klüplerde iyi işlere imza attı. Ben genellikle bu adamın Türk futbolunda hakkı yenildiğini düşünürdüm zaten. Kısacası bize yedek olarak gerekli katkıyı verecektir. Süper forvet transferi ise inşallah seneye yapılacaktır. Hemen 1 sene de ne yazık ki süper takım olunmuyor arkadaşlar. (nilhassa sacacak milyon eurolar yoksa) Bu sene enkazı toplamak ile gececektir. Ama şunu unutmayın güzel günler bizi bekliyor. Sadece sabır.
fatih tekke nihattan çok farklı bir oyuncudur nihatın oyun sitili kondüsyon ve fizik ağırlıklıdır ama fatih tekkenin odaklanma ağırlıklıdır beşiktaş takımını tam manasıyla izleyemedim ama futbolu rakip sahada oynamaya çalışan takımlarda fatih tekke çok yararlı olur shusterde geldiğinde biz futbolu rakip sahada oynayacağız demişdi tam anlamıyla becerdilermi bilmiyorum ama fatih tekke shusterin kafasına uyan bir futbolcudur. trabzonlu olarak gelmesini şahsen istemem
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
İlla Rubin'den alacaksanız Gökdeniz'i alın ya
Şikeci adamların Beşiktaş'ta iş olamaz
quote:
realista77 @itiresen abla ze castro yuda alıyoruz deportivo la corunadan ferrari yolcu gibi sanki...