Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
399.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mass Effect Andromeda güzel olur hocam Oynamak istediğim bir oyun. Hem RPG hem bilim-kurgu tam benlik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

andromeda doğru tercih olur üstad satır sayısı f4 ten fazladır değilmi?

Hayır, 87 bin diye biliyorum Andromeda'nın satır sayısını

Bildiğim kadarıyla en çok satır hala Fallout 4'de

• Sarkis kardeş Azerbaycandan sana selamlar. Fallot 4 ü senin çevirinle seve seve oynuyorum helal olsun sana hocam ellerin dert görmesin. öncesinde ingilizce yarım yamalak bitirmiştim, senin çevirini görünce yeniden başladım. Gerçekten çok teşekkür ediyorum.for harbor ve Nukaworld dlc lerinide çevirirsin inşAllah.
    >>birde hocam bi sorum var bazı silahların özellikleri ingilizce oluyor ama önünde (F) harfi oluyor yada (N) harfi oluyor. Bu silahlar dlc lere ait onun içinmi özellikleri ingilizce oluyor? (F) for harbor (N) nuka world mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldost -- 7 Mart 2018; 20:0:21 >
  • Eldost E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, tüm Azerbaycan'a hürmetler.
    Nuka-World DLC'si şu anda %60'da ve DLC'ye sahipseniz şu anki haliyle otomatik olarak yüklenecektir.
    Far Harbor da bu gidişle biraz uzun sürse de eninde sonunda çevrilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

andromeda doğru tercih olur üstad satır sayısı f4 ten fazladır değilmi?

Hayır, 87 bin diye biliyorum Andromeda'nın satır sayısını

Bildiğim kadarıyla en çok satır hala Fallout 4'de

F4 e göre daha az olması iyimiş gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sarkis.Kısaohanyan; hocam ME:Andromeda yerine Divinity: Original Sin 2 çevirisini düşünme ihtimaliniz var mıdır? Ya da bir anket yapsanız ikisi arasında... Çünkü Andromeda pek sevilmedi, tutulmadı. DOS 2 için ise efsane bir oyun olmuş diyorlar. Tabi çevirmen sizsiniz; karar size ait. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 7 Mart 2018; 21:56:22 >
  • Hele bir Nuka World / Far Harbor bitsin %100 tam tekmil yayınlansın gönüller ferahlasın eller gözler dinlesin eh sonrasında da eminim önüne gelecek hiç bir oyunu affetmez @Sarkis.Kısaohanyan aynı düzende kararlılıkla yüreklilikle altından kalkar çevirisini yapar halleder :) Nuka World / Far Harbor sonrasına ne olur ME: Andromeda mı olur Divinity: Original Sin II mi olur işallah görürüz.

• Benden istekte bulunduğunuz için teşekkürler, ama Ravenholm'un da dediği gibi önce DLC'ler bitecek, ondan sonra karar verilecek.
    Ama kararımın pek değişeceğini sanmıyorum. Sonuç olarak, Mass Effect hem sevdiğim hem de bildiğim bir evren. Ama gel gelelim ki, Metal Gear evrenini de Divinity evrenini de bilmiyorum. Gelip evreni bilmeden çeviriye başlarsam çok büyük sorun olur. Evreni öğrenemez miyim? Öğrenebilirim. Ama o durumda da şöyle bir şey ortaya çıkıyor; Mass Effect benim sevdiğim ve son birkaç gündür oynayacağım diye kendimi F4 çevirisine veremediğim bir oyun. Divinity serisinin beni F4 ya da MEA kadar kendine bağlayacağının da garantisi yok. 2 ay çevirip sonra oyundan bıktığım için çeviri bana zulm olmaya başlarsa benim için de sizler için de çok üzücü olur bu.

MEA hele bir bitsin, sonra seriyi oynar, beğenirsem tabii ki çevirmeye istekli olurum.

EDİT: karakterlerin mimikleri arada sırada gerçekten çok kötü oluyor, ama oynanış ve hikaye olarak çok hoş bir oyun MEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 8 Mart 2018; 0:23:40 >

• Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Bence oyuna bi' göz atın; son kararınızı öyle verin. :) Yoksa Mass Effect: Andromeda'yı da çevirmeniz güzel olur. Böylece tüm seri çevrilmiş olur. Ama dediğim gibi; DOS 2 de yabana atılacak bir oyun değil. :)

• Sarkis Nexus'ta mesaj atmışsın ben ne yazık ki aylar sonra gördüm.Girmemiştim hiç oraya,
    Benim İniligizcem yok,o yüzden texturelerdeki yazan yazıların Türkçe çevirisi olursa seve seve photshopta çeviririm Türkçe'ye

• Mass Effect Andromeda Ps4 için de çevrilecek mi? Yoksa sadece pc mi?

• nuka world %70
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Mass Effect Andromeda Ps4 için de çevrilecek mi? Yoksa sadece pc mi?

Sadece PC... Ferex'in forumu bırakmasından dolayı, artık hiç bir konsol için kılımı kıpırdatmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 15 Mart 2018; 3:33:26 >
  • Oyunum complete edition bir sıkıntı çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostWarth

Oyunum complete edition bir sıkıntı çıkar mı ?

Çıkmaz yapıştır

• Hocam bu GÜNCEL GÖREV VE İSTATİSTİK TABLOSU 404 error not found hatasi veriyor bakamiyorum ilerlemeye. Acaba bana özel hatamı yoksa herkeste böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldost

Hocam bu GÜNCEL GÖREV VE İSTATİSTİK TABLOSU 404 error not found hatasi veriyor bakamiyorum ilerlemeye. Acaba bana özel hatamı yoksa herkeste böylemi?

Sanırım Donanımhaber üzerinden açarken bir sorun oluyor. Linki tıklayarak açmak yerine seçip adres çubuğuna yapıştırın çalıştırıyor
  • NUKA WORLD ve FAR HARBOR her iki DLC'ye özel olarak yaratılan o atmosfer ortam mekanlar çevresel detaylar nasıl da insanın içine işliyordu nasıl da F4'e (ve "Fallout" dünyasına) yakışıyordu of hatırladıkça F4'e olan sevgim saygım artıyor... Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere asıl meseleye burada 10-20 sayfa önce muhabbetini döndürmüştük demiştim ki "F4 aslında 'Fallout' dünyasına yakışmayan bir oyundur, hele hele F3 ve F:NV yanında kesinlikle anılmaması gereken bir oyundur F4" evet budur yani, doğruya doğru genel anlamda (F3 ve F:NV'a göre dersek tabii ki) F4'ü "Fallout" serisine yakıştıramamıştım olmuyordu bazı şeylerde çok eksik kalıyordu saçma hallere bürünüyordu inanılmaz bomboş bir oyundu.

Fakat dediğim gibi Bethesda özellikle atmosfer ortam mekan yaratma çevresel detaylara gösterilen özen vb konularını kesinlikle çok iyi beceriyor, bıkmadan usanmadan saatlerce oynamayı sağlayan gezdikçe etrafı inceledikçe araştırdıkça insanı etkileyen yerler ortamlar atmosfer yaratmayı çok iyi biliyor Bethesda; bunun en iyi örneği TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, F3, F:NV diye gider bu liste, hatta Wolfenstein: The Old Blood (birinci oyuna gelen DLC olanı), Dishonored 1-2 ve PREY bir o kadar muhteşemdir.

İşte benim de Fallout 4 ile ilişkim "aşk ve nefret" üzerine kurulu; hem aşkla sevgiyle bağlıyım oyuna (üste saydığım oyunlar ve ilgili sebepler yüzünden) delice fanatiğiyim yılmaz savunucusuyum hem de bi o kadar (tabii F3, F:NV yüzünden) F4'den nefret etmişimdir sevmemişimdir yerden yere vurmuşumdur.

Mesela zaten senaryosundan konunun işlenişinden oyun karakterlerinin sunum beceriksizliğinden (belki Paladin D. ve Nick amcayı özel görevleri ayrı tutabiliriz) dolayı daha başta kaybediyor F4 bitiyor gözümde. Sonra neymiş evler yap köy-kasaba kur millete yatak yiyecek su sağla saldırganları uzaklaştır (bu böyle kısır döngü spawn şeklinde devam etsin), daha etrafı binbir türlü çeşit neon ışıkları eşyalarla donat türlü türlü robot yap Feral Ghoul'larla Deathclaw'ları arenaya koy savaştır.. öf bu ne abi! sen Fallout'sun lan! ne işin olur böyle şeylerle diye diye hiç bu işlere bulaşmadan (ilgili DLC'lerini bile kurmadım) 300 saat gömdüm oyuna, şu an Türkçe yamasıyla 500 saat oldum daha NUKA WORLD & FAR HARBOR çevirilerinin bitmesini bekliyorum. Düşünün işte "hem bir oyuna aşkla sevgiyle bağlanmak ama bir o kadar da nefret etmek" bu değildir de nedir :) Her şeye rağmen bıkmadan usanmadan keyifle oynadım bitirdim (Türkçe yama yüzünden tekrar yine aynı keyifle hayranlıkla oynuyorum) özellikle de gezmek yeni yerler keşfetmek araştırmak beni F4'e bağladı ve en başta dediğim gibi NUKA WORLD & FAR HARBOR yüzünden F4'e daha çok ısındım saygı sevgi duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Mart 2018; 10:50:58 >

• Nuka %72 olmuş

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.