Şimdi Ara

F-16'lar PKK'yı 50 metreden vuracak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 25 Nisan 2016; 22:37:13 >

• Şanslısın.Her konuyu şikayet ederdim ama bunu etmedim
    Nedeni ise benimle aynı şeyleri yaşamış olman.Öyle hissettimDandik sebeplerden uyarı puanı veya ceza alıyosun dimi
  • uyarı
  • 50 ise iyi terör kesin biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şanslısın.Her konuyu şikayet ederdim ama bunu etmedim
    Nedeni ise benimle aynı şeyleri yaşamış olman.Öyle hissettimDandik sebeplerden uyarı puanı veya ceza alıyosun dimi

Hem de nasıl dandik sebepler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şanslısın.Her konuyu şikayet ederdim ama bunu etmedim

Hem de nasıl dandik sebepler...

Toplam 348 günlük ceza sebeplerimi paylaşmayı düşünüyorum.
    Ama sınırsız çizerler diye korkuyorum.Ne sebeplerden ne cezalar yedim bi bilsen...Eğer dediğim konuyu açarsam eve SWAT ekibi falan gönderirler heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 4 Eylül 2011; 15:42:20 >

• En mantıklısı.O jetlerin sesi bile bunları korkutmaya yeter.Hem piskolojik baskı oluşur üstlerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah olmadıki şöyle a10 ac130 gibi bi ucağımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 4 Eylül 2011; 16:08:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.