|
BM: Dünya nüfusu 2080'lerde 10,3 milyara ulaşabilir
-
-
Refaha sahip ülkelerin nüfusu azalırken, düşük refahlı ülkelerin nüfusu artışa geçecek kısaca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekmek su kalmadi millet üremeye doymadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyaya uzaylı istilası beklenirken.......
Ya onlara benzeyeceğiz, ya yok olacağız.
Yecüc mecücle alakası yok değil mi. Tepe mepe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 15 Temmuz 2024; 21:55:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya nüfusunu fazlalık görenler ana ve babalarına bi sorsunlar acep beni neden dünyaya getirdin diye.
-
Ben hiç inanmıyorum, bir şekilde engellerler üremeyi. Açıkçası 2050 yılına kadar Dünya nüfusunun en azından yarıya ineceğini hatta en fazla 1 milyar olacağını tahmin ediyorum.
Acilen tüm dünya önlem almalı. Bu kadar insanı taşıyacak bir dünya yok. Üreme kısıtlanmalı.
Refaha sahip ülkelerin nüfusu azalmaz oraya giden göçmenler çılgınlar gibi ürüyor, bunun sonucunda batılı uluslar tamamen göçmen çoğunluklu olacak.
Oraların kendi yerlisi milletler azınlık olacak. Türkiyede de durum farklı değil.
-
Çocuk yapma ehliyeti getirilsin
Bütün dünyayı gezmiş yalamış yutmuş gibi konuşmuşsun.
gelişmiş ülkeler üremiyor.üreyenler çin hindistan ve gelişmemiş ülkeler.
-
İşte farklı onların nüfusu göçmen almasına rağmen azalabilecek. Türkiye'ninki ise azalmıyormuş maalesef.
Bu küresel ısınma hızıyla o yılları az kişi görebilir.
-
1 tane getirdilerse sorun yok ki, 2 kişi yerine 1 e düşmüş oluyor. Hadi 2 çocuk yaptılarsa yine sıkıntı yok, eşit oran. Ama 8-10-20-30 yapanlara sormak lazım tabi de, muhtemelen sen hangisiydin falan derler.
-
Kendini geliştirememiş insanlar çocuk yapıyor. Düşünün bu bireyler cocuklara ne verecek.
-
Olay o değil, diğer ülkelerde de durum böyle gibi gözüksede durum çok farklı oralarda onların orijinalde yaşayan insanları yüksek mevkii sahipleri ama mülteciler işçi oluyor. Arkadaki fark zengin ve memur ya da memur ve yoksul gibi diyeyim!
Zamanla kademede de yükselirler, bkz. İngiltere, İskoçya başbakanları, Londra belediye başkanı vs. Kanada da aynı şekilde göçmen ağırlıklı olmaya başlıyor.
Sadece mülteci değil tüm göçmenlerden bahsettim. Mesela Hintliler de göçmen ve tüm ülkelerde aşırı fazla nüfus artış hızları var.
Hatta o kavme ait diğer milletler de aynı. (Pakistan, Bangladeş vs.) Ha kötü mü oluyor, iyi oluyor. Hindistanı sömürdüler, şimdi Hintliler onları sömürüyor :)
-
Orada da olay farklı adamlar inciğine cinciğine kadar kontrol edip öyle alıyor. Biz ise ne yapıyoruz, herkesi içeri alıyoruz. Adam hırsız mı belli değil, ayrıca hepsi böyle almıyor. Nitelikli adamları seçip onları da farklı bir iş gücü olarak kullanıyorlar, hatta diğer ülkelerden resmen kapıyorlar. Biz ne yapıyoruz, tecrüben varmı diye önce sorguya çekiyoruz, bir süre ucuza çalışıyoruz. Sonra da eleman daha iyisini bulunca kaçıyor zaten başka yere ya da ülkeye yine. Hatta ülkemde kendi mesleğini yapan kişi bulmak da zor. Ben de mesleğimi hiç yapmadım ülkemde ve meslekten bile soğuttular üniversite okuduğuma pişman oldum, hem üniversite okumak için zaman hem de para kaybettim. Elektronik teknisyeni olmak için 4+1 yıl Anadolu teknik lisesi okudum. Üzerine de 2 yıl yüksek okul okudum ve tekniker oldum hatta bir yıl daha İngilizcemi geliştirmek için başka okulda da üniversite hazırlık ingilizce okudum ama ilk okul mezunu kaynakçı daha iyi para kazanıyor benden. Ben ülkemde 25-30 bin lira bandında iş ararken adamlar 40--80 bin lira alıyor. Mesleğimle ilgili çoğu işi bulduğumda da bize vasıfsız adam lazım diyor. Adaptör imalathanesinde bile iş bulamadım, ilanda aradıkları benim mesleğim ama aradıkları eleman ve verdikleri maaş asgarî ücret, ben ya fazla kalifiyeymişim ya da az çözemedim sonunda da vazgeçtim meleğimi yapmaktan! Avrupa'da olsam adamlar beni havada kapardı herhalde daha mezun olduktan sonra ama ülkemiz sömürü sistemi üzerine kurulu. Motorlu kuryelik yaparken bile adamlar bir sürü farklı iş ekliyordu, pas pas, yerleri süpürmek , kutu yapmak , malzeme doldurmak.. en son tuvalet temizliğini bile eklediler yani ne alaka be kardeşim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Temmuz 2024; 21:50:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gelişmiş ülkenin insanı 1 bilemedin iki çocuk yapar. Sebebi gayet basit. Zaten maddi olarak sıkıntıları olmadığı için çocuğuna vakit ayırır, eğitim vs olarak iyi imkanlar sağlar. Bunları yaparken ebeveynler kendi hayat standartlarına devam eder. Gezer dolaşır dünyayı görür. Tam bir win win durumu.
Gelişmemiş fakir ülkeler ne yapar? Zaten maddi kısıtlamalardan r hobi edinemez. Üstüne yapacağı tek hobi seks kalır. Ertesi gün hapları, kondom gibi ürünlerin fiyatları da malum. Tabi Allah rızkını verir gibi sığ bir düşünce de mevcut. Kedi köpek gibi ürer dururlar. Sonra zaten bitik olan dünya ve ülke o nüfus patlaması ile iyice zıvanadan çıkar. Türkiye mülteci doğum haritası bakmak yeterli nüfus artışında
Çin üremiyor hatta 2-3 yıldır nüfusları azalıyor sadece geçen sene nüfusları 2 milyon azaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ekmek su kalmadi millet üremeye doymadı
|
Benzer içerikler
- silo 2 sezon
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- instagram arka plan beyaz yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X