Binbaşı
29 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
361062 Gün Cezalı
357026 gün 21 s. 8 dk. kaldı
Gönderileri
yanlı firmanıza olan laflar çok ağrınız gitti sizide anlıyorum eskiden böyle değildiniz 2 sene misafir 4 sene kullanıcı olarak dolaştığım forumu bıraktırdınız umarım benim gibi düşünenlerin sayısı artar gerçi bu haliyle bile iç açıcı değil en kısa zamanda batmanız dileğiyle
TQ denedim D2 denedim ama hep birşeylerinin eksikliğini hissettim kücük bi liste yapiyim size anlarsınız nasıl bir oyun istediğimi

1.Oyunun genel bi konusu olması dışında görev al yerine getirden daha ziyade kendi kararlarımı kendi verebileceğim bir sistem.
2.Görünüş olarak D2 vea TQ benzeri bir sistem grafikler en az TQ kadar olabilmeli gece gündüz değişimi coğrafiye göre yağmur kar olmalı
2.Geniş karakter skill sistemi
3.Fizik olmalı yeri geldiğinde cric yediğimizde veya vurduğumuzda 5-10 mye uçabilmeli duvara vurduğumuzda parçalanmalı(kısa yol yapabiliriz) ağaca vurduğunda devrilmeli (arkdan gelen sürünün üstüne yıktığını düşün) rüzgarda karakterin saçı veya elbisesinin dalgalanması etraftarki ağaç ve otların tepkileri vs.
4.Dövüş sistemi ayakta bekle vur vurabildiğin kadar değil hamleleri kendin görüp gerektiğinde saldırıdan kaçıp karşı atak yapabilmeli 1mouse tık değil gerekirse 2mouse ve tuşlarla dövüşmeyi bilmeli)
5.99lvl birinin 1mlik duvarı görüp çıkmaz yola girdiğini düşünmesi(be adam atla üzerinden veya çak bi tane yıkılsın bu kadarınıda yapamıyorsan ne diye 50mlik devi kesiyorsun )
6.Vur kır öldür sistemi olmalı
7.Geniş haritalar ülkeler kıtalar
8.Ahlak sistemi olmalı npc den haraç veya ucuza mal alabilmeli kabul etmediğinde dövmemiz felan bunların sonucunda şöhretimiz kötülük veya iyilik üzerine yayılabilmeli
9.99lvl birinin karşısında 1lvl canavarların bile saldırıya geçmesi(gördüğünde tüymesi lazım)
10.Online ve co-op gibi seçenekleri olmalı online versiyonu wow gibi mmorpg türlerle karşılaştırılabilmeli.

11.(ek) kılıçla vurduğumuzda vurduğumuz yerin kesilmesi gerçekci kan balyozla ise ezilip patlamalı gerekirse bossun sadece sol ayagina calişip kırabilmeli
Varmı böyle bir oyun ?
...Uykunun ne olduğunu düşünmüyor musun?
Gözlerimizi kapattığımızda, sadece
göz kapaklarımızı kapatıyoruz.
Göz kürelerimiz
hareketine devam ediyor.
Zifiri karanlık oluyor, ama bunun sebebi
göz kapaklarımızın arkasına bakmamız.
Uyuduğumuz anlamına gelmiyor.
Gözlerini gündüz kapatınca her tarafın
kırmızı olması bunun kanıtı.
Uyumak istiyorsam göz kürelerimle
ne yapmalıyım?
Göz kapaklarımın arkasına mı bakayım?
Yoksa yukarı mı bakayım?
Göz kürelerimle ne yapacağımı
bilmiyorum.
Peki, uyurken ağzımızla mı nefes alıyoruz?
Yoksa burnumuzla mı?
Yoksa ağzımızdan nefes alıp,
burnumuzdan mı veriyoruz?
Ya da burnumuzdan nefes alıp,
ağzımızdan mı veriyoruz?
Ellerimi mi birleştirsem?
Yoksa yanlara mı uzatsam?
Yorganın üstünde mi tutsam?
Altında mı tutsam?
Yastık nasıl durmalı?
Yüzü yukarıda mı?
- Yüzü aşağıda mı?
Biz nereden geliyoruz?
Nereye gidiyoruz?
Evrenin sonunda ne var?
Hiç uyuyasım yok!
Uyumak bu kadar zor muydu?!
Her gece böyle zorlu
bir sınav mı veriyorduk?!
bunu böyle yetiştirmemiştik ayrıca ekran kartının boyutuna bakarak karar veriyor aileden men etmelimiyim?
?
kısa ve öz cevap çamur atmaya gelecekler bunu okuduğu gibi geri çekilebilir ha durcaksan da yapcak bişey yok takıl kafana göre
1 anadil 3 de yan dil veya 5 yan dil ne kadar zor olabilir
ceza acılıo hiçyoktan bi 15 gün daha koyuyolar yarım yılım böyle geçti konu dışında bıktım
klavyemin üstünde bulunda wakeup sleep power tuşlarını volume up-down mute şeklinde yapacaktım ama sabahtan beri denemedigim programlar kalmadı hiç bir program bu tuşları görmüyor printscreen scroll falan hepsi var ama bi bunlar yok 50 kere reset atmişimdir deneye deneye
bugün 19uda devirdik yemeksepeti video ile doğumgünümü kutladı adamlar toplantıyı bölmüş sırf benim için

Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
(╮°-°)╮┳━┳ (╯°□°)╯ ┻━┻

op 418
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Vodafone
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.066
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 101.830 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.