Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Ama oyunculuklar güzel. Cengiz ve Ali harika iş çıkarıyor. Dizide laf koyması gereken Ezel iken, cengiz sürekli 2-1 önde. Ezel tam iyi bi laf etti diyorum, cengiz daha güzelini ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Dx

ezel o çocugun kendisinin oldugunda ne yapacak acababu anı cok merak ediyorum

çok tan biliyorki dizinin dogum günü sahnesinde dikkat ederseniz foto çektirmek istemedi kıskandıgı için degil çocugu oldugunuu bildigi halde mutlulugununu eyşanla paylaşamamaktan dolayı gergindi morali bozuktu zaten biliyor en azından tahmin ediyor cengize bak cocuga bak zaten ömere daha yatkın

kendi çocuğu olduğunu bildiğini gösteren bir sahneyle karşılaşmadım ben

aynen ezel bilmiyor cocugun kendisinin olduguna..o cocugun cengizden biliyor 2. cocugada iyice sinirlendi

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Yav tam o ara tv'ye bakmıyordum,kaçırdım neden kovduğunu.

Ezel, Ömer olmaya başlamıştı, devam etseydi intikam adına daha kötü durumlar meydana gelebilirdi. Kısacası bir çuval inciri berbat edebilirdi. Kovması iyi oldu..

#Ac Schnitzer.
    Bölüm orada bitti

Hmm anladım şimdi.İyi yapmış o zaman.Yeni bölümde de Ali'yi tokatlasa çok güzel olur.

Az kaldı pataklıcak zaten

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Ezel = "Monte Kristo Kontu"

Ama oyunculuklar güzel. Cengiz ve Ali harika iş çıkarıyor. Dizide laf koyması gereken Ezel iken, cengiz sürekli 2-1 önde. Ezel tam iyi bi laf etti diyorum, cengiz daha güzelini ediyor.

artık ezberledik tamam

• arkadaşlar yapmayın çok iyi biliyor bilmesede tahmin ediyor bakışlarını görmedinizmi.. dogum günü kutlandıgında foto çektirmek istemedi..sadece kıskandıgı içinmi hayır o cocuk onun biliyor ama cengize baba demesini yediremiyor.. daha öncedende cocugu gördügünde bakıslarını görmüşssünüzdür yada dikkatinizden kaçmıştır.. cünkü ben dahil bir kaç arkadaş da forumdaki bu dedigime katılıyor.. cengiz sarışın cocuk esmer mantıken zaten... fazla birşey dememe gerek kalmıyor.. 7 gün dahamı beklenir bu ezel dizisi için ya.. offf. gelsede izlesek.. (yalnız bir sahnede kendimi garip hissettim mezarda cengiz..sözde ömerin mezarında küfür sallıyor ya o garipti irkildim böyle mezarlık ta öyle şeyler söylenmez aslında ama.. neyse... dip not olarak söylemek istedim.. yanlış buldum ...

arkadaşlar yapmayın çok iyi biliyor bilmesede tahmin ediyor bakışlarını görmedinizmi.. dogum günü kutlandıgında foto çektirmek istemedi..sadece kıskandıgı içinmi hayır o cocuk onun biliyor ama cengize baba demesini yediremiyor.. daha öncedende cocugu gördügünde bakıslarını görmüşssünüzdür yada dikkatinizden kaçmıştır.. cünkü ben dahil bir kaç arkadaş da forumdaki bu dedigime katılıyor.. cengiz sarışın cocuk esmer mantıken zaten... fazla birşey dememe gerek kalmıyor.. 7 gün dahamı beklenir bu ezel dizisi için ya.. offf. gelsede izlesek.. (yalnız bir sahnede kendimi garip hissettim mezarda cengiz..sözde ömerin mezarında küfür sallıyor ya o garipti irkildim böyle mezarlık ta öyle şeyler söylenmez aslında ama.. neyse... dip not olarak söylemek istedim.. yanlış buldum ...

evet benim de dikkatimi çekti mezarlıkta küfür etmesi ama adam bataklığa saplanmış zaten diyodu ya sonra görüşürüz , ama yok ya aynı yere gideceğimizi sanmıyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

arkadaşlar yapmayın çok iyi biliyor bilmesede tahmin ediyor bakışlarını görmedinizmi.. dogum günü kutlandıgında foto çektirmek istemedi..sadece kıskandıgı içinmi hayır o cocuk onun biliyor ama cengize baba demesini yediremiyor.. daha öncedende cocugu gördügünde bakıslarını görmüşssünüzdür yada dikkatinizden kaçmıştır.. cünkü ben dahil bir kaç arkadaş da forumdaki bu dedigime katılıyor.. cengiz sarışın cocuk esmer mantıken zaten... fazla birşey dememe gerek kalmıyor.. 7 gün dahamı beklenir bu ezel dizisi için ya.. offf. gelsede izlesek.. (yalnız bir sahnede kendimi garip hissettim mezarda cengiz..sözde ömerin mezarında küfür sallıyor ya o garipti irkildim böyle mezarlık ta öyle şeyler söylenmez aslında ama.. neyse... dip not olarak söylemek istedim.. yanlış buldum ...

evet benim de dikkatimi çekti mezarlıkta küfür etmesi ama adam bataklığa saplanmış zaten diyodu ya sonra görüşürüz , ama yok ya aynı yere gideceğimizi sanmıyorum diye

ayrı yerlere gidicez demesi bence benim fikrim sen iyi bir insandın sen cennete gidersin gittin yada ama ben kötülükler yaptım.. benim yerim senin yerin degil cehennem gibi bir anlam çıktı orda.. bilmiyorum bana öyle geldi galiba... komplo teorileri

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kerpeten Ali'de koymadık bir şey bırakmadı haa!

Sansürün gelişmiş versiyonu.

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Ezel = "Monte Kristo Kontu"

787

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kerpeten Ali'de koymadık bir şey bırakmadı haa!

Aynen haa. Bu bölüm bol küfür içeriyordu.

Nasıl yapıcaklar o işi tabiki başka otel göstericekler ama ezelin gösterdiği kabak gibi boğazın dibinde bi yerde ezelin tarif ettiği özelliklere sahip cennet gibi bi otel var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 18 Kasım 2009; 2:04:43 >

• Senaristler o otel projesini rtük yüzünden uydurdular..Rtük 2 hafta önce karar ardı ve dizilerde kumarı gösteren her türlü şey yasaklandı..Okey oynamakta dahil..Ayrıca içki sahnelerinde kadaeh tokuşturulurken,kadehler yada içkiler buzlanacak..Aslında o otel projesine bU yüzden geçtiler.Zaten son bölümde kumarhane gösteriliyor ama oyunlar gösterilmiyordu,artık isteselerde gösteremezler..Ratingler;

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
    16 KASıM 2009 PAZARTESI

NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
    1 EZEL SHOW 1:34:38 12,60% 28,95%
    2 ARKA SOKAKLAR KAND 1:29:05 10,83% 24,79%
    3 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 0:30:07 7,85% 18,55%
    4 EZEL (OZET) SHOW 0:35:25 6,88% 16,32%

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
    16 KASıM 2009 PAZARTESI

NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
    1 EZEL SHOW 1:34:38 13,60% 31,46%
    2 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:37:10 7,60% 21,41%
    3 KAPALICARSI ATV 1:12:08 7,58% 17,63%
    4 ARKA SOKAKLAR KAND 1:29:05 7,32% 16,89%
    5 EZEL (OZET) SHOW 0:35:25 6,74% 17,05%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 18 Kasım 2009; 4:22:09 >
  • Ohaaaaa hadi içki sigara anlıyorum ama kumar niye sansürleniyo madem kumarı izleyiceye sunmak istemiyorlar o zaman Önce iddia oyununu hayatımızdan kaldırsınlar tabi devlet paraları hüpletiyo ordan laf yok vay çakallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 18 Kasım 2009; 2:52:02 >

• Seneryo çok hızlı bir şekilde ilerliyor umarım yavaşlayınca bizi sıkmazlar bu güzelim diziden

• Ezel'in annesi rolünü abartıyo gibi biraz.. evet evet abartıyo

Orijinalden alıntı: trallala

Ezel'in annesi bence süper oynuyo yaa gerçekten kör gibi çok gerçekçi... yalnız ben bu bölümü sevmedim ya o kadar... haftaya daha iyi gibi gözüküyo!

ama arkadaşım yada görme engelli... desen daha iyi olur
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.