Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Offf, çok kötü oldu yaww Nasıl bir duruma düştü bizimkiler şimdi..

• Karışmış ortalık iyice, dayı ile araları açılıcak ve Kenan ezel'i safına çekmeye çalışıcak diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Kénan

Fena bölüm değildi. Son sahnede Eyşan'ın gördükleri tadımızı kaçırdı. Bunun bir düzmece olduğunu nasıl düşünemiyor anlamıyorum. 8'i öldürmeselerdi Kenan'dan intikamını alır, diziyi daha fazla yürütemezlerdi. Biraz da senaryo gereği torun Ramiz öldürüldü. Dizide 8'i herkesten üstün yapmışlar ki çok yersiz gibi geldi. Dövüş sahnelerinde hele Ezel'e resmen vursun, alt etsin diye bekliyor. Türk dizisi değil mi? Hepsi aynı terane.

Bundan sonra türlü oyunlar izleyeceğiz. Ezel-Eyşan... Bu ikiliden biri finalde ölebilir.

dostum şimdi ezel normal bir adam hapishanedeyken gardiyanı zar zor bıçakladı.Normal bir adama göre güçlü ama 8 bordo bereli bir asker.Ezelin onu dövmesini bekleyemezdik.8 de kendisinin güçlü olduğunu bilip rahat takılıyor.Sen kurtlar vadisi ile karıştırdın herhalde ezeli

• Diğer bölümün tozunu atacaklar. Sekiz'in işi bitti dizi özüne dönmeye başlar. Dayı sonradan anlar olayı. Ezel söylüyor Ömer olduğunu babasına.

Dayı ilk anlarda ani tepki gösteriyordur belki ama ilerde anlayacaktır durumu, anlayışla karşılayacaktır. Ezel'e de "oğlum" diyordu, oğlunu bu kadar çabuk karşısına almaz Dayı.

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Fena bölüm değildi. Son sahnede Eyşan'ın gördükleri tadımızı kaçırdı. Bunun bir düzmece olduğunu nasıl düşünemiyor anlamıyorum. 8'i öldürmeselerdi Kenan'dan intikamını alır, diziyi daha fazla yürütemezlerdi. Biraz da senaryo gereği torun Ramiz öldürüldü. Dizide 8'i herkesten üstün yapmışlar ki çok yersiz gibi geldi. Dövüş sahnelerinde hele Ezel'e resmen vursun, alt etsin diye bekliyor. Türk dizisi değil mi? Hepsi aynı terane.

dostum şimdi ezel normal bir adam hapishanedeyken gardiyanı zar zor bıçakladı.Normal bir adama göre güçlü ama 8 bordo bereli bir asker.Ezelin onu dövmesini bekleyemezdik.8 de kendisinin güçlü olduğunu bilip rahat takılıyor.Sen kurtlar vadisi ile karıştırdın herhalde ezeli

Ben Türk dizilerinden bir tek Ezel'i güncel olarak takip ederim. Hele kurtlar vadisi gibi yapmacık, iki ses efektine milleti alıştıran dizileri izleyip göz zevkimi bozamam. Neyse istediği kadar güçlü olsun. Mesela birbirine girmişken Ezel bir kolunu atsa avantajlı duruma geçecek ama 8'in hamlesini bekliyor. Diziyi izlerken hiç bu duruma rastlamadınız mı? Sadece bordo bereli asker diye boş mu geçtiniz?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Ben biraz geriden takip ediyorum ama 37. bölümde taksi sahnesi kopardı beni

...tir git o zaman tutan mı var seni

akıllı mantıklı olalım arkadaşlar,dayı bu kenanın ne pislik adam olduğunu yıllardır öğrenememiş midir sizce orda insanı olarak tepki veriyo ama sonra araları düzelicektir

Hatta Ezel tekrar Ömer olcak ya bence yine dayı gelcek ve tekrar işbirliği yapcaklar yine ikinci kimliği olan ezel olcak

Yav şu ezele bi telefon klübesi yapsalarda adam canı sıkıldığında ezelden ömere dönse,bu gidişle bu zırt pırt ömer olcak diye dizide adam kalmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 8 Ekim 2010; 1:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

38. Bölüm çok fena geliyor, işler çok fena karıştı

aynen
    bu filmin bu sezon reyting rekoru kırması lağzım sağlam gidiyor inşallah tökezlemez böyle aksiyona devam
    FENERBAHÇE
  • "Yanlış yaptın yeğeeeennn" diyerek dayı resti çekiyor. Eyşan'da sallamaz artık Ezel'i. Çare yok artık. Ömer olup sıfırdan başlayarak level atlaması gerekecek bundan sonra.

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

"Yanlış yaptın yeğeeeennn" diyerek dayı resti çekiyor. Eyşan'da sallamaz artık Ezel'i. Çare yok artık. Ömer olup sıfırdan başlayarak level atlaması gerekecek bundan sonra.

kenanın tarafına geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

"Yanlış yaptın yeğeeeennn" diyerek dayı resti çekiyor. Eyşan'da sallamaz artık Ezel'i. Çare yok artık. Ömer olup sıfırdan başlayarak level atlaması gerekecek bundan sonra.

Bir bıçakta eyşan a salla be ezel,salla da sende kurtul bizde kurtulalım,sonra önümüzdeki maçlara bakarız.

Orijinalden alıntı: barisdragon

koreograf olmadığı için Türkiye'de düzgün dövüş sahnesi görmek imkansız.

Neydi o uçan yumruk yaa
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.