Şimdi Ara

Evlenince osuruk konusu hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
16.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi şöyle söyliyim bu konu dışına şurada katılmadığımı tekrar belirteyim. Çevremden örnek verirsem herkes çatır çutur evleniyor ve çocuk yapıyorlar. Buraya kadar tamam lakin özel hayatlarını haliyle bilmiyorum

şimdi ben de en erken vakit evlenmeyi düşünüyorum(yaşım 21.5) lakin aklıma bir osuruk sorusu takıldı, durup dururken değil tabi geceleyin kendi kendime yaşadığım olay sonucunda

ben şahsen her gece nedense yatağa yatınca pat küt osuruyorum, nedense hep yatınca oluyor neyse. lakin bu gece öyle bir patlattım ki osuruğu böyle yaklaşık 3-4 saniye sürdü yani bunu amerika kıtasının falan orda yapsam büyük ihtimal okyanusda tsunami oluşur ve kıta cumburlop okyanusa gömülürdü, birde çıkan sesle çevrede bomba mı patladı paniği yaşanabilir

şimdi ben evlensem ve geceleri eşim yanımdayken bu şekilde bombardımanlar yapsam sizce nolur? sonra boşamasın

• bu arada konu amma çok okunmuş la? 1.250

eleştirenlerde kesin zart zurt salıyorlardır suanda odasında

• Nick mesaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ben barzo değilim, 6-7 yıl önce cs 1.5den hatıra o nick
    @adnansetek
  • Kalk bir zahmet tuvalette veya balkonda osur yatağa öyle gel, gelirse de git osur gel.
    Yanında bir insan yatıyor sonuçta, ayıp. Onun yanında zart diye osurmayı düşünmüyorsun demi.
  • yanımda osuracak kadını ertesi gün boşarım hayvanlık yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

yanımda osuracak kadını ertesi gün boşarım hayvanlık yapmayın

boşol boşol boşol mu diyecen hocam ne kadar kolay öyle boşamak
  • Osuruğunla ona güven aşılarsın ve erkekliğini kanıtlamış olursun.Bazıları gözleriyle,bazıları elleriyle,bazıları sadakatiyle ısıtır.Sende osuruğunla ısıtırsın.Romantizme farklı bir boyut getirebilirsin.Evet bunu yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pis pis gülmeye başlarsın o da güler sonra osuruk olur gül kokusu sevgi evlilik böyle bir şey korkma boşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Osuruğunla ona güven aşılarsın ve erkekliğini kanıtlamış olursun.Bazıları gözleriyle,bazıları elleriyle,bazıları sadakatiyle ısıtır.Sende osuruğunla ısıtırsın.Romantizme farklı bir boyut getirebilirsin.Evet bunu yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Burada bir konu vardı ama hatırlamıyorum. Neyse, eleman kız arkadaşıyla gece yatarken bırakmış bombayı. Tabii kokusuz falan beklerken kızın yüz ifadesinden nefes alamadığını görüp utanmış. Kız da terk ediyordu sonra

demek o kız benim bu geceki bombamı görseydi kimbilir napardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Burada bir konu vardı ama hatırlamıyorum. Neyse, eleman kız arkadaşıyla gece yatarken bırakmış bombayı. Tabii kokusuz falan beklerken kızın yüz ifadesinden nefes alamadığını görüp utanmış. Kız da terk ediyordu sonra

aynen ya iyi oldu hatırlattığın şimdi hortlatıcam seni de mentionlarım
    Edit: bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 9 Şubat 2018; 16:20:36 >
  • Ne kadar boş beleş konular bunlar. Seviye mağma tabakasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Ne kadar boş beleş konular bunlar. Seviye mağma tabakasında.

• Lan olm kasmayin bu kadar kendinizi osursaniz ne olacak sanki hemen mahkemeye gidip bosanacak mi?

Osuruk lan bu gayet dogal bir olay

Ama siz isi büyütür evin icine sicmaya kalkarsaniz o zaman is degisir tabi

• osurmak en basiti ,
    hayatının aşkı dediğin kızın ardından tuvalate girmek ? ishal olmuşsa veya kabızsa o koku ?
    sabah uyandığında sabah öpücüğü alayım dediğindeki o koku ?
  • Bahsettiğiniz kişi
  • evlenilmez. net.
  • Buyuk ihtimal esin de osuracak.

• oysa herkes öldürür sevdiğini kulak verin bu dediklerime kimi bir osuruğuyla yapar bunu kimi sesli geyirmelerle
  • Ben evliyim bir süre sonra doğal hale geliyor söyliyim , kadınlarda yapıyor bu arada gayet doğal birşey , yalnız banyoda kıl bırakmamaya , tuvalette işiniz bittiginde temiz bırakmaya dikket etmelisiniz bunlar ciddi sıkıntı oluyor , birde çok üşengeç birisi olmama ragmen bir kaç kez kusma olayı oldu banyoda, müthiş igrenmeme ragmen karşı tarafı tiksindirmemek adına temizlemiştim , birde benim çok burnum akıyor yaz kış özellikle yemeklerden sonra biraz sesli hımkırırsam bu baya sorun oluyor. Yani evlendiginiz insanla çook uzun süreler birlikte yaşıyorsunuz illaki böyle ihtiyaçlar olur ama çokta abartmamak lazım ,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.