Şimdi Ara

Evlenince osuruk konusu hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
16.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Çiftler artık birbirlerinin yanında rahatça osurur veya geğirir. Kimse de bunu sorun etmez. Hatta gülüşülür.

2. Hatun klozete çişini yaparken sen yeri gelir lavaboda traş olursun. Koku moku en kötü dalga konusu olur.

3. Ortalarda dolanan kanlı pedler, temizlenen kıllar tüyler vs. bir süre sonra o kadar da iğrenç gelmemeye başlar vs.

bunlar gibi daha bir sürü şey ile karşılaşacaksınız ve şunu diyeceksiniz; hayatını devam ettireceğin insan onun en kötü en zor en iğrenç hallerine katlanabildiğin insandır.

İleride yaşlanınca çiftler yeri geliyor birbirinin altını temizliyor osurmak ne ki.
  • Konu dışına sayenden bir hafta ara veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Konu dışına sayenden bir hafta ara veriyorum

Evlenince osuruk konusu hakkında?
  • Hanım 1 ay annesinde kalmak zorundaydı ve bana o müthiş cümleyi kurdu, "osuruğunu bile özledim özo" istemsizce gülümsedim.
    takmayın kafanıza.

adım özcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 9 Şubat 2018; 18:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Ben evliyim bir süre sonra doğal hale geliyor söyliyim , kadınlarda yapıyor bu arada gayet doğal birşey , yalnız banyoda kıl bırakmamaya , tuvalette işiniz bittiginde temiz bırakmaya dikket etmelisiniz bunlar ciddi sıkıntı oluyor , birde çok üşengeç birisi olmama ragmen bir kaç kez kusma olayı oldu banyoda, müthiş igrenmeme ragmen karşı tarafı tiksindirmemek adına temizlemiştim , birde benim çok burnum akıyor yaz kış özellikle yemeklerden sonra biraz sesli hımkırırsam bu baya sorun oluyor. Yani evlendiginiz insanla çook uzun süreler birlikte yaşıyorsunuz illaki böyle ihtiyaçlar olur ama çokta abartmamak lazım ,

Boşa demiyordum benim eski manitaya evli olanlar bile bizim gibi olamazlar diye.

• Okurken içim bi kötü oldu gerçekten. Karın gelsin ağzına osursun hoş karşılar mısın ?
  • Barzo nickinden ancak böyle b.k konusu beklenirdi, beklenen oldu, sürpriz yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Barzo nickinden ancak böyle b.k konusu beklenirdi, beklenen oldu, sürpriz yok

üzdün hocam

aslında barzo degilde ayıyımdır biraz. ama barzo csden hatıra :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Evlilik (veya uzun süreli ilişki)

1. Çiftler artık birbirlerinin yanında rahatça osurur veya geğirir. Kimse de bunu sorun etmez. Hatta gülüşülür.

2. Hatun klozete çişini yaparken sen yeri gelir lavaboda traş olursun. Koku moku en kötü dalga konusu olur.

3. Ortalarda dolanan kanlı pedler, temizlenen kıllar tüyler vs. bir süre sonra o kadar da iğrenç gelmemeye başlar vs.

bunlar gibi daha bir sürü şey ile karşılaşacaksınız ve şunu diyeceksiniz; hayatını devam ettireceğin insan onun en kötü en zor en iğrenç hallerine katlanabildiğin insandır.

İleride yaşlanınca çiftler yeri geliyor birbirinin altını temizliyor osurmak ne ki.

Aynen katiliyorum...

İlk 3 ay biraz dikkat edin bi zahmet mumkun oldugunca wc ye gitmeye calisin... 3 ay ayni evde yasadiktan sonra her sey yavas yavas oturuyor zaten

Yukarida yazan bazi barzo lar bakma hic ayni evde 3 ay kalmamislar iiy igrenc tarzi bakmis olaya da ne la bu kac sene her osurukta wc ye gidicen...

Ha tabi soyle bir sey var eger midenizi filan usutttunuz ve afedersin yumurta curugu gibi osuruyorsaniz o zaman bir zahmet 3 gun wc ye gidiyorsunuz bu da esinize saygidan

(Ayrica kendiniz icin de :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: VaasMontenegro

Hocam tamamda balkona gidene kadar geçiyor.

O zaman sal gitsin.

Kokusuz ve sessiz olsun bari.

• bu arada konu amma çok okunmuş la? 1.250

eleştirenlerde kesin zart zurt salıyorlardır suanda odasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

la ben barzo değilim, 6-7 yıl önce cs 1.5den hatıra o nick
    @adnansetek

Olsun hocam kızın yanında salma sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklısın yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: meyles31

Yakışıklısın yani?

yani işte hocam çevre beğenir çok şükür

brad pitt değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 9 Şubat 2018; 23:30:36 >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum eger hasta falansaniz cok kotu kokabiliyor o zaman tuvalete gitmek sart oluyor gaz cikarmak icin

• Bugün sen osurursun yarın eşin osurur. Ne var bunda yaw ne boktan konu bu
  • Boşanma davası ve sonucunda da nafaka ile ağır bir bedel ödeyebilirsin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocanin-surekli-osurmasi-mantikli-bir-bosanma-gerekcesi-midir.756663/
  • Haha oğlum ne adamlar var ya merak etme kardeş düğün masraflarından dolayı osuruğun bir süre düğümleniyor.
  • Evlenince osuruk konusu hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Building

Haha oğlum ne adamlar var ya merak etme kardeş düğün masraflarından dolayı osuruğun bir süre düğümleniyor.

düğün gereksiz, düşünmüyorum ve bu konuda benim dediğim olur. zaten maddi durumum çok iyi değil

yani evlenmek istediğim kişinin işine gelmezse güle güle derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 10 Şubat 2018; 0:53:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.