Şimdi Ara

Bu kızın derdi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda bir kız var. Tanıyorum az çok. Bir gün geldi, "Mutluuu! Canııım gel gezelim" dedi. Okulun içinde gezdirip durdu beni koluma girdi. "Napıyorsun yanlış anlaşılcak" dedim. "Sen benim en iyi arkadaşımsın" dedi. Öyle böyle değil yapıştı her tenefüs yanıma geliyor. Birden bire böyle oldu. nasıl bir şeydir bu? Kızın sevgilisi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 26 Şubat 2012; 17:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Okulda bir kız var. Tanıyorum az çok. Bir gün geldi, "Mutluuu! Canııım gel gezelim" dedi. Okulun içinde gezdirip durdu beni koluma girdi. "Napıyorsun yanlış anlaşılcak" dedim. "Sen benim en iyi arkadaşımsın" dedi. Öyle böyle değil yapıştı her tenefüs yanıma geliyor. Birden bire böyle oldu. nasıl bir şeydir bu? Kızın sevgilisi de var.

Kıyamet kopacak, hazır ol pusatım. Ringde kal hadi usanma pusat.

Kızın amacı belli, manitasına trip atmış, ayrılacak. Üstüne bir de kıskançlık krizine sokup arada seni kaynatıp kendini de haklı çıkartacak.

Nanaa! KOMPULO TOORİSİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Okulda bir kız var. Tanıyorum az çok. Bir gün geldi, "Mutluuu! Canııım gel gezelim" dedi. Okulun içinde gezdirip durdu beni koluma girdi. "Napıyorsun yanlış anlaşılcak" dedim. "Sen benim en iyi arkadaşımsın" dedi. Öyle böyle değil yapıştı her tenefüs yanıma geliyor. Birden bire böyle oldu. nasıl bir şeydir bu? Kızın sevgilisi de var.

dayak yemeğe hazırlan. hatun kişi sevgilisini kızdırmak için öyle yapmış...

• hormon dengesi
  • Sevgilisine trip atıyordur
  • kuklasın dostum.
    aksini istapt etmek istiyorsan eve çağır
  • İşler kızışacak. Hazırlansan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın adı ne ??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilisiyle gayet iyi anlaşıyorlar
  • 96
    96
    96
    96
    96
    96
    96

Bu arada sevgilisi varsa niye böyle yapıyor, onu kıskandırmaya çalışıyor olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 26 Şubat 2012; 18:31:00 >
  • kız yollu panpa
  • sevgilisini kıskandırmaya çalışıyor ve sende Friendzone a ayak basmışsın.
  • hocam derslerin güzelse sana ondan yaklaşıyodur benim başıma çok geldi.
  • Sende kızı kullan.
  • Sevgilisini kıskandırmak istiyor.
  • no ss no güven
    no ss no güven
    no ss no güven
    no ss no güven
    no ss no güven
    no ss no güven

Dayak yedikten sonra SS koy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.