Şimdi Ara

Evlenince osuruk konusu hakkında? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
16.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonyada osurmak normal, geğirmek ayıp olarak görülüyormuş.. 🚀

Bu arada tabiki de yatarken insan rahat salar..

Bu arada bişey dicem bu sadece bana özgü değil de mi arkadaşlar: kendi osuruğumun kokusu hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraberce osuracaksın rahat ol.

• Karsilikli bombarduman yaparsiniz . Rahat ol.
  • Yemek yerken ve sevişirken osurmazsanız sorun olmaz.
  • Karım osurursa döverim
  • Oysa herkes osurur sevdiginin yanında kulak verin bu dediklerime kimi bir ıkınmanyla yapar bunu kimi dalkavukça sessizlikte

• Özlenen DH bu
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Foruma kayıt olduğumdan beri gördüğüm en aslı yansıtan yorum buydu sanırım.
  • Evlenmeden once tmm askim tmm askim diyen sonradan kizin anasi kiza baski kurunca gene tmm askim tmm askim demek zorunda kalio asil onlara dikkat et osuruk mosuruk boktan bahaneler :)

Kizlar evlenme raddesine gelene kadar hic bir sikinti yoktur tam evlenicen paso masraf cikarmaya baslar 24 ayar alcamiza 99999999 ayar alalim askim wtf evlenmeden once kola sisesinden yuzuk yapsan sikinti olmaz askim diyen kiz ha bu ;) taniyin demek istedim 1 geceline gelinlik giyecek ulan 6 7 bine gelinlik aldirir al iste eli ayagi duz bisi 1000 2000 liraliklar nesi var kumasi digerinin daha kaliteymis ulan omurluk giyiyor sanki geri zekali 2 gun sonra ayni evde kalicaniz sonra para yok para yok olmaz tabi altini bozdurmayak askim onlar benim tmm ozzm benim bobregi satip odeyelim sikinti olmaz :)

Asil bunlardan kork

• Ya evde nasıl rahat rahat yapıyorsan evlenince de yaparsın çünkü eşinle birbirine alışacaksınız. Kardeşinin falan yanında ne kadar rahatsan o kadar rahat olursun.

Bunu hayvanlık derecesine taşımadıkça sorun yok. Ne bileyim karnın ağrıyordur karşındakinin rahatsız olacağını biliyorsundur gider tuvalette yaparsın yapmazsan hayvanlıktır ya da -aşkım +efendim -zart ehehehe falan gibi şeyler yaparsan keza aynı.

Mesela yanında rahat rahat işe ama sıçma maksat utanmamak ama karşıyı da rahatsız etmemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 11 Şubat 2018; 15:4:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi

quote:

Orijinalden alıntı: VaasMontenegro

Hocam tamamda balkona gidene kadar geçiyor.

O zaman sal gitsin.

Kokusuz ve sessiz olsun bari.

Sesli guldurur sessiz öldürür. ..😆

• Ya yürü git Kanım dondu şerefsizim o nasıl konu öyle elim ayağım titriyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

baslik komik ve samimi...

ciddi cevap vereyim: gaz normal birsey olsa da rastgele yanindaki kim olursa olsun ( yalnizsan istedigini yap) gaz cikaramazsin.. gazin varsa mutfaga tuvalete balkona git, zaten seni seven bunu anlayisla karsilayacaktir.. ama dunyada seni seven partnerinin yaninda bile isteyerek bunu yapma...

bu arada uzun sureli iliskide ciftler birbirinin yaninda osurur diyenlere bakma.. 70 yasinda isen yaparsin da bu yastayken hayvanliktan baska birsey degil...

Sen evli değilsin sanırım

Bir süre sonra karşılıklı atış başlıyor üzmeyin kendinizi o kadar...

• Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Evli değilim ama kız arkadaşımla da yaşadım ev arkadaşımın yabancı bir kızdi. Evli insanlardan daha çok kadınlarla yaşadım... Sorun evli olmak değil.. Sorun saygılı olmaktır... En öncelikle kendine saygı... Bir hayvandan farkli olamiliyiz.

• Allah akıl fikir versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oddie -- 11 Şubat 2018; 18:54:34 >
  • Osuruk ta ne? osuruk bekar adam isi.
    evleninceo pirtlamaya donusuyor.
  • Valla gece nişanlımı uykudan uyandırdığim oldu. Tutamıyorsun ki namussuzu

• Çok osuruktan bir konu.

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Aynen tek battaniye altinda soguk kis gunu hatirladim o konuyu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her sene aynı boktan konu her sene 2 kez görüyorum bu konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.