|
Yaşım 30 sevgilim 26 yaşında 2 yıldır beraberiz artık dedik bunu ciddiyete dökelim aileleri tanıştıralım neyse boş muhabbeti geçiyorum ailesinin istediklerini hatırladığım kadarıyla sıralıyorum -160 gram altın 20gr burma bilezik şeklinde alınıp takılacak -5’i bir yerde kolye -buzdolabı ve televizyonu kızın babası diğer kalan ev eşyalarının hepsi bana ait -düğün salonu masrafları hepsi bana ait - gelinlik damatlık masraflar bana ait bu arada evim yok ev kira babası sorun etmedi bi tane arabam var 2017 civic değeri 700-720 arası satar galeri 680 veriyo trink yav neyse asıl sorun şu ben bu arabayı satmadan o bu istekleri yerine getiremem kıza dedim boşver düğünü müğünü kaçırayım gidek resmî nikahı yapalım yaşayalım evimizde kabul etmiyor hatta bırak kabul etmeyi kesinlikle olmaz diyor. Ne yapayım bilemiyorum bir yerde sevdiğim bi yerde elimde bulunmayan güç. Civici satıp mitsubishi carisma alsam kalanla düğünü yapsam diyorum ama kıyamıyorum bu arada ailemden gelen yardım sıfır iki ucu b*klu değenek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler