Şimdi Ara

BURNUMA KİMSENİN ALGİLAMADİGİ PİS BİR KOKU GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
87.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür bu var kafayi yicem ya. Durduk yere iğrenç bir koku geliyor burnuma kimse de algilamiyor benden başka bunun nedeni nedir. Biraz korkmaya başladim acikcasi

arkadaşlar korkmamin nedeni bu.
    http://www.psikoloji.gen.tr/archive/index.php/t-3215.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoğanlıPasta -- 3 Aralık 2014; 14:34:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burundan Gelen Pis Koku: Nedenleri ve Çözümleri

Burundan gelen pis koku, rahatsız edici ve utanç verici bir durum olabilir. Çoğu zaman ciddiye alınmasa da bu koku, altta yatan tıbbi bir sorunun işareti olabilir. İşte burundan gelen pis kokunun nedenleri ve çözümleri:

Nedenleri:

• Sinüs İnfeksiyonu: Sinüslerin iltihaplanması, burundan gelen lağım kokusuna neden olabilir.
    • Nazal Polipler: Burun boşluğunda büyüyen etli oluşumlar, kokuyu hapsederek burundan tuhaf koku gelmesine neden olabilir.
    • Kuru Burun: Burun mukozasının kuruması, sümüğün kokmasına ve burundan kötü koku gelmesine yol açabilir.
    • Yabancı Cisim: Buruna kaçan yabancı bir cisim, enfeksiyona neden olarak burunda pis kokuya neden olabilir.
    • Uyku Apnesi: Uyku sırasında nefes almada duraklamalar, burunda kötü kokuya neden olabilir.

Çözümleri:

• Burundan gelen tuhaf koku nasıl geçer: Altta yatan tıbbi sorunları tedavi etmek önemlidir. Sinüs enfeksiyonu için antibiyotikler veya dekonjestanlar önerilebilir. Nazal polipler için cerrahi müdahale gerekebilir.
    • Burun kokusu: Burun boşluğunu düzenli olarak tuzlu suyla yıkamak, kokunun giderilmesine yardımcı olabilir.
    • Sümüğüm kokuyor: Burun kuruluğu ise burun spreyleri veya nemlendiriciler kullanılarak giderilebilir.
    • Eğilince burundan koku gelmesi: Bu durum, sinüs enfeksiyonunun bir belirtisi olabilir. Doktora görünmeniz önerilir.
    • Burnumda pis bir koku var: Uzun süredir burnunuzdan pis koku geliyorsa, bir doktora görünerek altta yatan tıbbi sorunları araştırmanız önemlidir.

Durduk yere burnuma güzel koku gelmesi: Bu durum genellikle beyindeki koku alma merkezindeki anormal aktivitelerden kaynaklanır ve ciddi bir tıbbi durum olmadığı sürece endişe edilecek bir şey yoktur. Ancak, koku alma duygunuzda ani değişiklikler fark ederseniz, bir doktora görünmeniz gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burun killarina takilan pislikler yada biyiklarinda kalan yaglardan olabilir
  • burnunun içinde olabilir, genelde sinüzit kötü koku yapar burunda bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

burnunun içinde olabilir, genelde sinüzit kötü koku yapar burunda bende de var
    Burnunun içini alkolle temizle geçer.
  • git bi yıkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Burun killarina takilan pislikler yada biyiklarinda kalan yaglardan olabilir
    arada tatak temizliği şart.!
  • Anliyorum seni bazen sabah sabah banada oluyor
  • Beyin iltihabı buyuk ihtimalle. Gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu-

Beyin iltihabı buyuk ihtimalle. Gecmis olsun

Muhtelemen beyin iltihabı bi akraba da aynı sebepten gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Anliyorum seni bazen sabah sabah banada oluyor

Suna bir bak istersen

• Osuruyon işte
  • Fıstıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The miyoP

Osuruyon işte

Osursam.yanımda duramazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Anliyorum seni bazen sabah sabah banada oluyor

Suna bir bak istersen

sizofreni

• Burnunda iltihap vardır psikolojik olduğunu sanmıyorum
  • doktora gidebilirsin küçük bi sorun olsada doktora görünmen gerekli ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ro0T -- 3 Aralık 2014; 14:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ro0T

doktora gidebilirsin küçük bi sorun olsada doktora görünmen gerekli ne olur ne olmaz

Gitmeyi planliyorum aslinda ama işte
  • Ya kokuyorsun işte birader git yıkan. Millet duyuyor ama soyleyemiyor belliki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

Ya kokuyorsun işte birader git yıkan. Millet duyuyor ama soyleyemiyor belliki
    iltihap olmuş sinüslerinde..doktora git bi antibiyotik versin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.