Akakçe ve banayeni
Banayeni akakçenin iştiraki olan bir platform ve güvenerek istediğin tuş diziliminde sıfır klavye bulamadığım için "teşhir ürünü ve KULLANILMAMIŞ" ibareli %75 klavye satın aldım banayeni sitesinden. Almaz olaydım elemanlar bana aşırı pis, kirli ve iğrenç şekilde kullanılmış bir klavye göndermişler. Durumu bildirdim ve satıcı olan "tip" "kusura bakmayın yanlış ürün yollamışız" diye cevap verdi. Halbuki başka ürün satmıyor ki aynı klavye ve aynı renkten. Yani yersen, gönderme ile uğraşmazlar belki diye o pislik içinde kirli ve belki de hastalıklı mikroplu klavyeyi satmaya çalışıyorlar insanlara. Paramızla, vaktimizle rezil olduğumuz yetmiyormuş gibi bir de sağlığımızı tehlikeye attılar, ama zerre utandıkları sıkıldıkları yok. Defalarca internetten alışveriş yaptım böyle aleni bir terbiyesizliği ilk defa gördüm. İade etme süreci bir o kadar kötü ve yine umursamazdı. Ürününü adresimden alın diye rica etmeme rağmen, inatla gidip kargoyu şubeye verin dediler. O yağmurda yaşta evde hastamı bırakıp çıkıp dışarı onlarca dakika yol yürüyüp kargo şubesine gitmek zorunda kaldım. Bu sitelerle iş yapacak olanların dikkatine. Satıcının adı "yasin me" aman diyim dikkat edin.

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0