Şimdi Ara

-- Eve Yarasa Girdi Konu Ciddi --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
26.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce girdi nerden geldi bilmiyorum şuan salonda sağa sola çarpıyor sonra yere düşüyor nasıl çıkmasını sağlayabilirim öldürmek istemiyorum elimde defter rulo yaptım pusudayım pencere ve balkon açık çıkmıyor. Bi yardım ediverin nasıl atıcam evden uyuyamam da çıkmadan.

• İsiklari ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı okuyunca garibime gitti. bastım kahkahayı

yanlız ısırmasın dikkat et kuduz olursun. ayrıca nasıl becerdinde yarasayı eve soktun
  • Açık zaten çok hızlı hareket ediyor fakat uçmayı kesti koltuğun falan arkadasına girdi heralde göremiyorum
  • her yerini kapatacak şekilde giyin, eşofmanı çorabın içine sok üstüne kapsonlu mont ele kalın eldiven yüzünü gözünüde kapat dal hayvana 2 kere yaptık bu şekilde
  • Yak şunu o tarafa doğru gider kanka

-- Eve Yarasa Girdi Konu Ciddi --
  • ciddi söylüyorum cam kapı açıksa ses çıkart camıda kapat sesten uzaklaşırlar onlar işe yarar cama doğru uçar gider senin sesten korkunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazın bizim eve de girmişti. Çıkarmak için kuzenle 3-4 saat uğraşmıştık. Ne günlerdi be..

• Yastık ya da süpürge alınır yarasa tam üstünüzden geçerken var gücünüzle vurulur.Yarasa duvara çarparak kemikleri parçalanıp yere düşer biraz kıvranır ve ölür.(tecrübeyle sabit) Kanatları ve kafası çok yumuşak oluyor kopartıp sakla.
  • ss isteriz

• Üstüne doğru saldırdım defterle fakat acayip tırstım vuramadım nereye uçtuğu belli olmuyor hızlı hayvan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

Açık zaten çok hızlı hareket ediyor fakat uçmayı kesti koltuğun falan arkadasına girdi heralde göremiyorum

koltuğun arkadaşına girmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tut ensesinden sonra başlasın french kiss
  • No ss no guven

• quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

Yastık ya da süpürge alınır yarasa tam üstünüzden geçerken var gücünüzle vurulur.Yarasa duvara çarparak kemikleri parçalanıp yere düşer biraz kıvranır ve ölür.(tecrübeyle sabit) Kanatları ve kafası çok yumuşak oluyor kopartıp sakla.

Yazık lan. Ne sadist insanlarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düştü arkadaşlar salonun ortasında hareket etmiyor ben bişey yapmadım birden iniş yaptı. Üstüne gitsem kaçar mı yine?
  • ışıkları kapat kendi çıkar
  • Kapının oraya bir fener ışıldak vs birşey koy sonra ışığı kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 21 Mayıs 2012; 0:39:02 >
  • dün benim cama baykuş dadanmıştı konu açtım nasıl korkutur kaçırırım diye adamlar bana yalancı , sahtekar, liseli işi gücü yok bizi kandırıyor , git kumda oyna gibi

onur kırıcı ve durum ciddi oldugu halde dalga geçer mesajlar attıkları için , ki zaten bunu senelerdir sürdürdükleri için artık kimse konu dışında doğru düzgün yardım alamıyor.

ama iş kız konusuna gelince bi bakıyorum hepsi böyle en az 20 sevgili değiştirmiş aşk gönül işlerinde master yapmış gibiler.

kardeşim bir fikrin yoksa konu hakkında cevap yazmazsın , benim yaşım başım geçmiş gitmiş bide burada cool story yazarak sizlerimi kandıracağım . ?

birazdan bu konudada saçma sapan yorumlar gelecek ve konuyu açan arkadaş feryat etsede kimse görmeyecek .

biliyorum senelerdir bu böyle. ciddi bir konu olunca dalgaya vurmak dh konu dışı müdavimlerinin işi değil,,,,, bunu LİSELİLER yapıyor.

not: genel olarak yazdım bu mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

Yere düştü arkadaşlar salonun ortasında hareket etmiyor ben bişey yapmadım birden iniş yaptı. Üstüne gitsem kaçar mı yine?

Yaklaşınca kaçmaya başlar hızlıca kanatlarından tut öyle korkulcak bişey değil çok ta sevimlidirler.Sal dışarıya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.