|
Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Böyle bir konuyla karşınıza çıkmak istemezdim ama başka çare bulamadım. Çok özet geçeyim herkesin zamanı olmayabilir. 2. Katta dairem var. İçini komple tadilat ettirdim, her şeyini yeniledim. Evde alaturka tuvalet vardı ekstradan klozet de koydurduk. Şimdi bu alaturka tuvaleti biz kullanmıyorduk. Eve gelen misafirlerden ihtiyacı olan olursa falan diye kapattırmadık orayı. Gel zaman git zaman kapıyı bir açtım şookkk!!! Her yer ilk başta ne olduğunu anlamadığım bir madde ile kaplanmıştı. (Fare boku olduğunu sonradan anladım) Neyse fırçayla her yeri temizledim, çamaşır suyu ile yıkadım falan. Bu arada tuvalet deliğine takılan o kapak yoktu henüz. Onu sevmediğim için takmamıştım. ![]()
![]()
Sonra aradan bir müddet zaman geçti. 1 kere uğradı artık gelmez diye düşünürken kapıyı korkarak açtım ve 2. şokk!!! Bu sefer ilkinden de beter olacak şekilde her yere sıçmış ve kaçmış. Yine mecbur temizledim. Yıkadım yağladım. Bir de ben böyle şeylere hiç gelemem. Bok püsür işleri beni aşırı derecede rahatsız eder. Ona rağmen yaptım. Neyse. Dedim bu böyle olmayacak. Gittim kapak aldım taktım. Dedim artık gelemez herhalde. Aradan bir müddet zaman daha geçti ve kontrol ettiğimde 3. kez aynı manzara ile karşılaştım. Bu sefer kapıyı kemirmiş, terlikleri kemirmiş ve fırçayı kemirmiş. O kapaktan nasıl geldi hala bilmiyorum. Baktım olacak gibi değil, kovaya su doldurup deliğin üzerine koydum. Ancak bu şekilde engel olabildik. Uzunca bir süre gelemedi. Sonra neyse dedim herhalde artık gelmiyordur. Dün kovayı kaldırıp bi baktım kapağı kemirmiş ve 3'te 2'sini yok etmiş. Şok oldum yine. ![]() Arkadaşlar bu işin çözümü nedir? Ben çok sinir oldum bu olaya. Ev 2. katta. Düz dikey borulardan nasıl tırmanıyor? Her seferinde adresi şaşırmadan nasıl aynı yere gelebiliyor? Acil çözüm lazım. Ne yapabilirim? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
|
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı