Şimdi Ara

-- Eve Yarasa Girdi Konu Ciddi -- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
26.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ommemo

1.5 yıl önce bizim evede girmişti.Tam yatağa girdim uyuyacağım cam'da açık.Perdenin oradan sesler geliyor.Rüzgardan oluyordur diye aldırış etmedim.Sonra sesler artmaya başladı, aceba güvercin girdide gece gece önünü göremiyormu diye ayağa kalktım tam elimi perdeye götürüyordum perdenin arkasında yüzüme doğru kaptırdı geliyor sağ taraftan yere doğru çevik bir hareketle eğildimO anı hala hatırlarım.Daha sonra salona gitti tavan boyunca boydan boya 20-30 tur attı, ışıklarda açıktı.Daha sonra evde şişme bot-sandal küreği vardı babam onunla vurdu,köşeye bir yere düştü.Sonra büyük bir bezle tutup kavanoza koyduk.Ertesi günde bıraktık gitti

kavanoza niye koydunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yastık ya da süpürge alınır yarasa tam üstünüzden geçerken var gücünüzle vurulur.Yarasa duvara çarparak kemikleri parçalanıp yere düşer biraz kıvranır ve ölür.(tecrübeyle sabit) Kanatları ve kafası çok yumuşak oluyor kopartıp sakla.

nick-mesaj uyumumu desem mu koysam mı desem bilemedim.

Aynısını bende yaptım da kafa kopartmadık reyiz nasıl bi insansın

Kafası sevimliydi böyle küçük dişleri felan kedi gibi

Kafası tilkiye benzio daha çok.Yavrularıda 2 cm civarında oluo hep.Annesinin göğsüne yapışıp uçuolar.Yere düşenler fazla yaşamıyodu, alıp seviyoduk sonra ölüolardı çok sevimlilerdi ciyak ciyak ötüyolardı

/>

Demek ondan 2 taneydiler

Genelde sürü olarak uçarlar.

Antalyada hava kararmaya başladığı andan itibaren görülmeye başlanır.
    Antalyada merkezi bi semtte 4. katta oturuyorduk, güneş batmaya başlayınca yarasalar dışarıya çıkar sinek böcek avlarlardı.Balkonumuzun alt tarafı geniş bahçeydi ve genelde bu civarlarda avlanırlardı.Balkondan aşağıya kağıdı kıvırıp atardım kapmak için savaşırlardı resmen.Lan ne güzel günlerdi yauv aklıma getirdin bak

Tam olarak adres neresiydi

Üçgen Mahallesi, 96. sokak, Gülveren apartmanı. Merkez İlköğretim okulu yanı.

Güllüğe 5, Şarampole 3 dk yürüme mesafesi.

Çok yarasa var diyosun yani ?

Baykuşta çok

Okulun karşısındaki ağaçlık parkta çok olur yarasa baykuş felan

Lan ?

Flash tv ye döndük geçen biri ilkokul arkadaşını
    biride eski ev arkadaşını bulmuştu

acaba şimdi ne olucak kim kimi bulucak heycanla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

1.5 yıl önce bizim evede girmişti.Tam yatağa girdim uyuyacağım cam'da açık.Perdenin oradan sesler geliyor.Rüzgardan oluyordur diye aldırış etmedim.Sonra sesler artmaya başladı, aceba güvercin girdide gece gece önünü göremiyormu diye ayağa kalktım tam elimi perdeye götürüyordum perdenin arkasında yüzüme doğru kaptırdı geliyor sağ taraftan yere doğru çevik bir hareketle eğildimO anı hala hatırlarım.Daha sonra salona gitti tavan boyunca boydan boya 20-30 tur attı, ışıklarda açıktı.Daha sonra evde şişme bot-sandal küreği vardı babam onunla vurdu,köşeye bir yere düştü.Sonra büyük bir bezle tutup kavanoza koyduk.Ertesi günde bıraktık gitti

kavanoza niye koydunuz ?

izlemek içingüneş ışığı varken uyandırdığımızda kanatları,bacakları elektrik çarpıyormuş gibi titriyordu.Zaten onu gördükten sonra hemen bıraktık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yastık ya da süpürge alınır yarasa tam üstünüzden geçerken var gücünüzle vurulur.Yarasa duvara çarparak kemikleri parçalanıp yere düşer biraz kıvranır ve ölür.(tecrübeyle sabit) Kanatları ve kafası çok yumuşak oluyor kopartıp sakla.

nick-mesaj uyumumu desem mu koysam mı desem bilemedim.

Aynısını bende yaptım da kafa kopartmadık reyiz nasıl bi insansın

Kafası sevimliydi böyle küçük dişleri felan kedi gibi

Kafası tilkiye benzio daha çok.Yavrularıda 2 cm civarında oluo hep.Annesinin göğsüne yapışıp uçuolar.Yere düşenler fazla yaşamıyodu, alıp seviyoduk sonra ölüolardı çok sevimlilerdi ciyak ciyak ötüyolardı

/>

ilginçtirki sırıttım

• Bizim eve de girmişti hatta benim kafamı ısırmıştı daha doğrusu emmişti. Kuduz hastalığı taşıyıcısıdır yarasalar dikkat edin derim.
  • Yarasaya bunun çok onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben kucukken bi cizgifilmde gormustum.

Adam ve cocuk magaradalar. Bi tane yarasa, cocugun beline sariliyor. Adamda elindeki ates yanan sopanin ucu(galiba asa idi. Ustunde ates vardi)

O ates yanan sopanin ucunu beline dogrulttu, ve yarasalar gitmisti.

Bence bi havlu al, atese ver, babanda eline poset bisey alsin.. iceri dalin. Kacmasi lazim.

Not; sorumluluk kabul etmem, misal sen atesi yanlislikla yere dusurdun, hali alev aldi, Baban heycandan elindeki bicagi dusurdu, baban geriye kacarken dusen bicakta senin ayak tabanin altindan JAK diye girdi, yere dustun, alevler buyudu senin gozune kalem batti, baban elinde bi kova su getirirken, bi anda yarasanin saldirisina ugradi, alev buyudu, dogalgaz borusuna kadar evi sardi, bina havaya uctu, mahalle havaya uctu,

Gibi olaylarin olmamasi icin, sorumluluk kabul edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk-Engineer -- 21 Mayıs 2012; 13:11:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.