Şimdi Ara

[Ev Tamamen Kapatıldı!][Ölü var][Eve Girdim - Video Geldi - Olaylar Oldu] İlginç ev! [Garip olaylar oluyor] [Gece gorusu kamera lazım çekim yapacağız]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
130
Favori
27.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu akşam gittiğimde komple evin pencere ve kapılarına demirleri kaynak yapmışlardı.Hücre gibi olmuş.Hemen çaprazında ki bakkala birol abiye sordum tanıdıktır.Dün gece saat 2 buçuk 3 gibi biri atlamış çatıdan.Çatı dediğimde diğer konuda ki videoda olan teras katı.3 saat yolu kapatmışlar inceleme ekipleri falan gelmiş.Çocuğun üzerinde kesikler yuvarlak yuvarlak kanlı izler varmış.Bir 10 dakika bağırmış çığlık atmış falan ona toplanmış millet arkasına bakıp atlamış sonrada.2 saat orda yattı diyorlar ölmüş direk.Tamamiyle bina kapatıldı şuan son girip video çekenlerde biz olduk.Üzüldüm doğrusu çocukluğum geçtiği binayı o şekilde görünce! Durum bu kimse 2.kata tırmanmadıktan sonra eve giriş artık yok!

VİDEOYU İSTEYENLER LÜTFEN YOUTUBE'a eve girdim bazı olaylar oldu YAZIP İLK VİDEODAN İZLESİNLER TEŞEKKÜRLER!

#Güncelleme

Beyler dün akşam 10gibi tam ayrıldık evlere gidicez etraf duman oldu. Bir baktık evin 2.katından dumanlar cıkıyor. İtfaiyeyi falan aradık geldiler. Kapıyı gosterdik girdiler 5dk sonra çıktılar.Bakıyoruz ne oluyor diye onlarla giren bir abi vardı. Ne oldu abi dedik. Duman var ama ne ateş nede köz var dedi.Dumanda kesildi itfaiyede bastı gitti. Bizde ayrıldık artık ne olduysa bir fikrim yok.

[Ev Tamamen Kapatıldı!][Ölü var][Eve Girdim - Video Geldi - Olaylar Oldu] İlginç ev! [Garip olaylar oluyor] [Gece gorusu kamera lazım çekim yapacağız]

Tarih 17.06.2014

Gerek pm ile ulaşanlar,konuya yazanlar ve çevremden gelen istekler doğrultusunda tekrar girmeye karar verdik.

Vee işte kameramız!

Beyler yeni üst kat videoları geldi. Ancak resimdeki kamera kasete kaydediyor.Pc'ye aktaramıyoruz bir yöntemini bilen var mı?

Saat 23:07 Evin yukarisinda kola icerken 3 tane kara kedi onumuzden gecip eve girdiler.

Yeni edit: Kaset için 20tl istiyorlar beyler şuan o miktarda parayı veremem ne yazık ki bu video çin değmez.

Evde kedi ölüsü bulduk bu gün ve eskiden açık olan duvarın artık yarısı örülmüş kapatılmış şok olduk.

quote:

Videoyu isteyen arkadaşlar alttaki kilit açılmıyor videosundan kanala ulaşıp izleyebilirle
    r beyl
    er.

Eski Kısım

Beyler iyi akşamlar. Şuan bu videoyu upload etmek için son tramvayı kaçırmış bulunuyorum.Eve girdim sonunda yan kapıdan videodada belirttiğim gibi evin sahipleri açtı bende hemen gittim soyunma odasından arkadaşın telefonu aldım geldim. Ev sahipleri gittikten sonra içeri girdim.Olaylar video'da tek başıma olduğum için tırstım'da isterseniz başka bir zaman tekrar yaparım ancak arkadaşlarında olması gerekir üst katlar gerçekten sıkıntı özellikler videodaki 1.katın bir üstünde o olayı yaşadık zaten video var umarım artık CSB diyen olmaz artık daha fazla kanıtta sunamam zaten takip edip inananlara teşekkürler...

BEYLER VİDEO'DA KÜFÜR VAR PM'DEN GÖNDERİYORUM PM YAZMANIZ VEYA ATMANIZ YETERLİDİR! BİP EKLEMEDEN ANLAYAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM BURAYA KOYABİLİRİM O ZAMAN!

Bu arada kaçtığım an'da arkadaki kapı kapandı beyler kamerada ciktimi bilmiyorum ama sanki cikmis gibi yavaslatin.

_____________________________________________________________________________________________________

Beyler şuan arabayla gidiyoruz makinacıya uğrayacağız ardın'dan eve giriyoruz hadi hayırlısı.

Beyler yemin ederim kapı açılmıyor.Anahtar kitliyor ama dili geri çekmiyor.Hiç dönmüyo varsa bildiğiniz açma taktiği söyleyin lütfen.

Beyler buyrun kapıyı açamıyoruz arkadaşı çağırdılar gitti artık yarın veya hafta sonu bakacağız dediğim gibi taktik varsa açma söyleyin lütfen.

BUYRUN BEYLER EV BURASI BAKIN!

Herkese merhabalar;

Öncelikle bu garip evden bahsetmek istiyorum. 1999 ve sonrasin'da bir kaç yıl yaşadığımız ev'deki garip olaylar'dan bahsetmek istiyorum. Ben okul'dayken anneme benim sesimle anne denilmesi,simsiyah bir varlık gormem vs. bir çok örnek var. Bina çok eski herhangi bir kapısı yok merdiven'den çıktığın an mutfak ve odaların kapilari cıkıyor karsina her katta. Şimdi ise bina tamamen boşaltıldı. Tanıdıklarımız oldugu icinde anahtar bizde 3 gundur gidip kola çekirdek yapıyorduk. Dün akşam flashi acmiş aşağı inerken çatıdan 2.katin mutfak kapısın'da siyah bir kafa bize bakıyordu.Tamamen sol tarafa yatık ve sadece kafa şeklinde bir şey ışığı direk merdivene çevirdim bendey'di telefon çabucak çıktık. Şimdi gece görüşü olan bir kamera arıyoruz. Bulursak çekim yapacazağız bina'da garip bir şeyler olduğu kesin. Akşam ss atacağım.

Edit: Telefonu'nu kullanacağımız ve anahtarın olduğu arkadaş mesai yapacagini soyluyor umarim yapmaz yaparsa yarın'a kalır ss'ler ne yazık ki. Bindim otobuse gidiyorum beyler ss'ler yarına kaldı k.bakmayın.

Buyrun beyler ev bu lisenin hemen 10metre aşağısın'da.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12873658.asp

Beyler fotoğraf kalitesiz ancak yine'de kanıt olarak yuklemek istedim.

Burası o şeyi gördüğümüz gün çatıda ateş yakıp oturduğumuz zaman.

Saat 17:30

Akşam ssler daha çok gelecektir bir terslik olmaz ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 20 Eylül 2014; 21:40:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• takip
  • okuyacağımtakip
  • Paranormal Activity: İşaretliler'i izlemiş gelmişin. CSB
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquaberry

Paranormal Activity: İşaretliler'i izlemiş gelmişin. CSB

Hocam beni bilen bilir yazdıklarım'da en ufak yalan yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece yine Şok'ta sayım var
    10 ay önce açıldı
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip

•  [Ev Tamamen Kapatıldı!][Ölü var][Eve Girdim - Video Geldi - Olaylar Oldu] İlginç ev! [Garip olaylar oluyor] [Gece gorusu kamera lazım çekim yapacağız]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: Aquaberry

Paranormal Activity: İşaretliler'i izlemiş gelmişin. CSB

Hocam beni bilen bilir yazdıklarım'da en ufak yalan yoktur.

Travegoyu da öyle sanmıştık umarım neyse csb değildir.
  • ss video gelirse tutar önlerden
  • fiyyuuuuu takip kardo

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss gelmezse kimse inanmaz bro aksama ssi bekliyoruz

• Besmele çek bişi kalmaz. Bi de parapsikolojiden uzak dur.

• takipteyim, ss ler ile desteklersen süper konu olabilir.
    yer neresi?
  • Aquaberry A kullanıcısına yanıt
    travegoya noldu gozukmuyo epeydir

• csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

travegoya noldu gozukmuyo epeydir

O olaydan sonra uçtu gitti. Yeni hesap falan açmıştır büyük ihtimalle bu sefer pilotum diye kekliyordur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.