Şimdi Ara

eve kondisyon bisikleti almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor salonuna gitmeye vaktim olmadığı için en çok kalori yakan aletlerden birtanesini almak istiyorum koşu bantları çok pahalı gün içinde cok yürüyorum zaten internetten bakarkenhttp://www.hizlialisveris.com/v1/urun_detay.php?uid=2058 bunu gördüm nasıldır alırken neye bakmak gerek boyum 1.93 kilom 98 rahat edebilirmiyim küçük felan gelebilirmi?

• 1 haftada sıkılırsın.
  • basta , akla cok mantikli geliyor eve alayim kullanmamazlik yapmam diyorsun fakat , 2 hafta sonra banyodan cikip havlunu asiyorsun , askilik niyetine kullaniyorsun , nerden biliyorsun dersen , ben su anda uyguluyorum.
  • dostum eğer yapmayı düşünüyosan bırakmicam diyip boğazını tutarsan yararı olur:) ben 1.87 yim 110 kiloydum eliptik bisiklet aldık ama kondisyon bisikleti gibi kullandm:D şu an 76 kiloyum. hangisini alacağın konusunda bişe söyleyemem ama eğer çalışırsan yararı oluyor yani o konuda şüphen olmasın
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kondisyon bisikleti
    3 yıl önce açıldı
    Kondisyon bisikleti
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı markanın çok benzer modelini ben aldım, memnunum. Yağmurlu havalarda yürüyüş yapamadığım günlerde evde bisiklet çeviriyorum.

Sıkılıp kullanmama olayına katılmıyorum, eğer kararlıysan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridewithme

temiz var elimde istersen 100e bırakırım çok az binilmiş km'si az.

geç kaldım heralde

Orijinalden alıntı: weirdo

1 haftada sıkılırsın.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.