Binbaşı
10 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 108 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar bir ay kadar önce 2005 yaris manuel bir araç aldım. Bu benim ilk aracım. 15 yıllık ehliyet sahibiyim fakat ara ara araç kullandım, kullanımda bir sıkıntı yok yavaş yavaş kurallara dikkat ederek gidiyoruz şimdilik...
Yardıma ihtiyacım olan kısım ise, aracın bakımlarıyla ilgili bir tecrübem yok. Sanayi nasıl bir yerdir doğru düzgün onu bile bilmiyorum. Aracı yaşlı bir bayandan aldım birkaç kez kullanmış. Virüs, karantina, sokağa çıkma yasağı falan derken araç aylarca yatmış.
Sol arka lastik inik mesela benzinci de hava basıldığını biliyorum ama nasıl ve ne kadar hava basılır bilmiyorum.
Anahtarda mesela bir sıkıntı var uzaktan ne kilitliyor nede kapıları açıyor. Mecbur bende anahtarı sokup öyle açabiliyorum kapıları.
Ne aralıklarla yağ değiştirmem gerek, tiriger vs. Bunlarla ilgili bilgim yok pek fazla.
Bir iki arkadaşa söyledim onlarda vardiyalı çalışıyorlar kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum açıkçası..(Kendi göbeğimizi kendimiz keselim)
İzmir'de ikamet ediyorum, bunlar için nereye gitmem gerek nelere dikkat etmeliyim, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar kendime geçen ay bir sistem topladım. Bir tanıdık gördü kendiside istiyor şimdi. Bütçesi 4000 tl. 12 yaşında bir oğlu var lol tarzı oyunları oynayacakmış. Birde size sormak istedim. Monitör dahil olacak şekilde nasıl bir şey çıkarırız?
Şuan kullandığım telefon iphone 5s, oyun oynayan biri değilim sadece bataryası güçlü olsun forum, net, ve sosyal ağlarda kullanmak için oppo a9 2020 hoşuma gitti ilk kez android kullanıcam 2500 tl bütçe var. siz ne dersiniz 5000 mah batarya ile ilgimi çekti bu cihaz...
Arkadaşlar 5 yıllık sol üyesiyim 50 mbps internetim var. Yaklaşık olarak 6 aydır her gün istisnasız gece 12:00- 02:00 arası iki saat internette googleye bile giremiyorum. Gündüzleri ise en fazla aldığım 12 -13 mbps hızdı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm birkaç ayar yaptı olmadı. Teknik servis geldi baktı etti hız patlaması oldu 47-52 hız almaya başladım. Neden böyle oldu dedim apartmana biri taşındıysa sizin frekansla çakışmış dedi. Fakat gece internet yavaşlaması sorunu hala çözülebilmiş değil. Lokasyon izmir, ne yapmak gerek bu konuyla ilgili, modem değişimi istesem yaparlar mı? İki ay sonra sözleşme bitiyor bu arada çözüm bulamazsam kapattırıcam.
Arkadaşlar sizlerin önerileri sayesinde kendimce sistemi bu şekilde topladım. Kasa elimde vardı, diğer bileşenler için tamam derseniz siparişi geçiyorum. Uyumsuzluk var mıdır sistemde?

RYZEN 3 3200G işlemcili bir apu toplamak istiyorum. Gündelik işler için kullanılacak. Şimdilik oyun oynamayı düşünmüyorum.
Phanteks Eclipse P350X kasa mevcut içerisinde Psu yok. Güçlü bir sistem olsun istiyorum. Sizden ricam,
Anakart, ram, psu ve ssd tavsiyesi. Bütçe 3500 maksimum..
Ayrıca sizin önereceğiniz başka bir sistem varsa öğrenmek isterim...
Arkadaşlar evde eski casper marka pc açılmıyor artık. Oyun oynanmayacak, günlük işler ve internet için kullanmak üzere bir sistem toplamak istiyorum.
Ryzen 2200g işlemci kullanmak istiyorum. Bütçe 2000 tl
Geriye anakart, ram, ssd, güç kaynağı olarak ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar ldc tv için bir medya player istiyorum. Sadece netflix izlicem. Fazla pahalı olmayan stabil çalışan ne önerirsiniz?
Ortaokula giden çocuğum için kullanabileceği 1000-1250 tl civarında notebook tavsiyesi istiyorum. Bazen öğretmeni flash bellek ile ödev falan gönderiyor. Günlük işlerini halletsin yeter. İpad var ama oda her işi görmüyor neyazıkki. Haftasonu almayı düşünüyorum. Forumdaşların tavsiyelerine açığım...
G skill ram alıcam fakat kafam karıştı. Bu bellek zamanı nedir? Hangisi alınmalı fiyat farkıda var aralarında neye dikkat etmeliyim?
Hakkında
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Teknoloji, Kitap, Otomotiv
Forum İmzası:

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
toyota
Operatör
Vodafone
ISS
Superonline
Oyun Platformu
Ps5
Takım
Beşiktaş
Steam
Steam
TV
Philips
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.550
İkinci El Bölümü Mesajları: 120
Konularının görüntülenme sayısı: 10.329 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 424 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.