Bildirim
Evde harp çıkacak bi yardım Acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne kanalı bu? _____________________________ MSI GE 60 20E -
yaren tv / bölgesel çankırı kanalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerospace engineer -- 11 Temmuz 2013; 22:38:40 >_____________________________ -
anteni döndür saga sola dogru sonra lnb yi hafifçe döndürerek ayarlayın _____________________________ -
sitede oturuyoruz anteni döndürme gibi imkanımız yok _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aerospace engineer
sitede oturuyoruz anteni döndürme gibi imkanımız yok
Reciver'i yan yatırıp öğle deneyin
veya gold master alın kurtlar vadisi bile izlersiniz o derece ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Forumdan Ayrıldım. -
netten izlet -
uyduyu em
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 11 Temmuz 2013; 22:52:51 >_____________________________ 
-
tecrübeyle sabit diyorsun yani _____________________________ -
tuhaf olan bir de o var nettende açılmadı hepsi açıldı bi o yok hızda sıkıntı var desem 20mb kullanıyorum o yüzden forudma bir soruyum dedim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .LioN.
anteni döndür saga sola dogru sonra lnb yi hafifçe döndürerek ayarlayın
Lnb'yi döndürüyormuyduk ? ben ayarlarken direk gövdeyi oynatıyorum_____________________________ İST/Zeytinburnu.. DK 0686 Vtec 2 -
vatan tv izlesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam 20mb net var başka belgesel açmayı teklif et bbcden falan açıyımmı diye sorabilirsin gibime geldi _____________________________ -
HAARP çıkmasın da _____________________________
Sen bana naab biliyomusun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Masiva95
hocam 20mb net var başka belgesel açmayı teklif et bbcden falan açıyımmı diye sorabilirsin gibime geldi
sorunu öyle çözdük artık
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Şansal A
HAARP çıkmasın da

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt