Şimdi Ara

Askerde kalmak istiyorum fakat bi kaç sorum var yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler, yüksek okul mezunu (2 yıllık üniversite:) olarak askere gidicem inşallah ,niyetim askerde kalmak.
    Fakat askerde kalmak için ne yapmam gerekiyor -
    yüksek okul mezunu olarak askere gittigimde normal er olarak mi gidicem-
    askerde kalıcı olundugu zaman rütben ne oluyor-
    askerde kalıcı olundugunda ne gibi koşullara maruz kalınıyor ,mesela sabah belirli bir saatte gidip aksam belirli bir saatte mi çıkıyorsun.
    Evli bir insan için sıkıntılari nelerdir askerde kalındıgı zaman bi düzenin olabiliyormu. (başlangıcta ve rütbe atladıgında)

• sorunun cevabı sayfalar ve saatler alır çok itici meslek . Git askere %70 fikrin dğşr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç kimsenin bilgisi yokmu ya
  • galiba uzman çavuş ve sonra astsubay olabiliyorsun ama beni astsubaylıktan vazgeçirdiler şartları çok ağır hangi astsubaya sorduysam hayatını karartma boşver dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

galiba uzman çavuş ve sonra astsubay olabiliyorsun ama beni astsubaylıktan vazgeçirdiler şartları çok ağır hangi astsubaya sorduysam hayatını karartma boşver dedi

şimdi günümüzde alimlar nasil saglaniyor peki biliyormusunuz acaba. sınavlarda matematik gibi sayisal konular oluyormu mesela,sayısalım cok zayiftirda :)
    şimdi günümüzde alimlar nasil saglaniyor peki biliyormusunuz acaba. sınavlarda matematik gibi sayisal konular oluyormu mesela,sayısalım cok zayiftirda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RINTINTIN

Kardeşler, yüksek okul mezunu (2 yıllık üniversite:) olarak askere gidicem inşallah ,niyetim askerde kalmak.
    askerde kalıcı olundugunda ne gibi koşullara maruz kalınıyor ,mesela sabah belirli bir saatte gidip aksam belirli bir saatte mi çıkıyorsun.
    Evli bir insan için sıkıntılari nelerdir askerde kalındıgı zaman bi düzenin olabiliyormu. (başlangıcta ve rütbe atladıgında)

Fakülte mezunu değilsen er olarak gideceksin askere.

"Askerde kalmak" için, eğer yaş sınırları içerisindeysen, yazılı sınav ve mülakattan geçmen gerek. Yazılı sınavda ağır matematik sorusu falan olmaz. Mülakat da bedensel yeterlilik testi.

Fakülte mezunu olmadığından, sen askerlik mesleğine astsubay statüsü ile giriş yaparsın. Bayağı bi süre de öyle kalırsın. Astsubaylıktan subaylığa geçmek her babayiğidin harcı değil.

Coğrafi şartların el verdiği yerlerde, sabah 8 akşam 5-6 çalışırsın; memurluk gibi. Dış karakol falan mı deniyor tam bilmiyorum, öyle bir yere gidersen, zaten karakolda/birlikte kalırsın. Mesai saatlarinde değil, 24 saat asker olursun.

Rütbe alsan da almasan da sürekli atanacaksın. İstanbul, İzmir, Hakkari her yeri gezersin. Ailenden ayrı kalmayı göze almazsan, aile düzeni falan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: RINTINTIN

Kardeşler, yüksek okul mezunu (2 yıllık üniversite:) olarak askere gidicem inşallah ,niyetim askerde kalmak.

Fakülte mezunu değilsen er olarak gideceksin askere.

"Askerde kalmak" için, eğer yaş sınırları içerisindeysen, yazılı sınav ve mülakattan geçmen gerek. Yazılı sınavda ağır matematik sorusu falan olmaz. Mülakat da bedensel yeterlilik testi.

Fakülte mezunu olmadığından, sen askerlik mesleğine astsubay statüsü ile giriş yaparsın. Bayağı bi süre de öyle kalırsın. Astsubaylıktan subaylığa geçmek her babayiğidin harcı değil.

Coğrafi şartların el verdiği yerlerde, sabah 8 akşam 5-6 çalışırsın; memurluk gibi. Dış karakol falan mı deniyor tam bilmiyorum, öyle bir yere gidersen, zaten karakolda/birlikte kalırsın. Mesai saatlarinde değil, 24 saat asker olursun.

Rütbe alsan da almasan da sürekli atanacaksın. İstanbul, İzmir, Hakkari her yeri gezersin. Ailenden ayrı kalmayı göze almazsan, aile düzeni falan olmaz.

mülakatlar dan gözüm kapalı geçerim Allah ' in izniyle o konuda sıkıntım olacagini zannetmiyorum uzun süredir spor ve body ile ilgileniyorum,atanmak hic bir şekilde problem olmaz benim içinde,şu dış karakol olayi dedigin sey olmaz inşallah :( yorumlarin ve yardimin için çok çok teşekkür ederim,işin daha da detaylarina inmek istiyorum ,2 gün sonra askeriyeye gidip iyice aydinlaticam kendimi. tekrar teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak ettikleriniz varsa askeriyeye gittigimde sorularinizi yöneltip cevaplarini buraya da yazabilirim.ben gerekli bilgiyi iyice temin ettigimde konu içinede yazarim inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.