Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

/>

2.GÜN (OMUZ & Ark KOL)

Hocam bu hareket pek hoşuma gitmedi.
  • Daha sonra bakarım lazım olur. Body e gittimde okul filan yorucu oluyodu şimdi evde akarız olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

Orijinalden alıntı: Kuul Sıtori Bıro

Bunları yeni başlayanlar ilk hafta 3x8 şeklinde yapabilirler. 2. hafta 4x8. Her set arası 1 dakika dinlenin. Birde beslenmenize özen gösterin. Günde en az 3 yumurta yiyin. Sonraki aylar protein tozları suplementler vs kullanabilirsiniz.

Ne diyon kardeş sen günde en az 3 yumurta ne demek adamın sindirim sistemi bozulur yumurtadaki besin ögelerini karşılayacak başka gıdalar yok mu lütfen abartmayalım ben diyetisyene gittim haftada 2 kez yumurta ye demişti.

Saglıklı birisi haftada 2 yumurta yese yeter. Ama kilo almaya çalışan aşırı zayıf olan boyu 1.85 olmasına ragmen 50 kilo olan ergenler bol bol yumurta yemeli

Adam yumurtayla mı kilo alacak ? Boyu o kadar uzunsa yeterli olarak besleniyor demektir ne kadar fazla yesen de metabolizma ile alakalı olduğu için kilo almazsın.Ayrıca önemli olan dengeli beslenmektir bol bol yumurta yemekle iş olmaz.

• beyler ben hergün 1.günü yapıyorum ama şöyle boyum 179 kilom 78 4kiloluk ağırlıkla direk 24 defa kaldırıyorum herpartide ve çok az zorluyor sizce kiloyumu artıyım yoksa dewam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Bu arada yaş 17 forumda anlayan arkadaşlar vardır bunlardan yapmamam gereken hareket varmı?

Hepsini yapabilirsin ancak abartmadan. Günde 2x10 ile başla. 1-2 hafta sonra 2.x15 yaparsın. Sonra 3x20 ile devam edersin. Bide yeni başlıyorsan 2-3 kg ile başla en fazla

2x10'dan sonra 3x10 4x10 sonra 2x15 yaparsa onun için daha az zorlayıcı ve daha etkili olur.
  • valla arkaaşlar sizi bilmiyoum ama bence direk ağır ağırlık kullanmak çokda başarılı bir çalışma olmaz.şahsen ben 2x1.5 kg ile çalışıyorum şu an bir hareketten 30 defa yapınca bile çok fena kollarım ağrıyor.
  • ÇEKİLİŞLE DUMBELLINI VERİRSEN YAZ BENİ ÇEKİLİŞE .
  • Ramazan dolayısıyla tatildeyim
  • Mesaj bulunsun
  • ellerine sağlık çok güzel olmuş.
  • Bu hareketleri yaptığımız diyelim haftalık periyot boyunca en yüksek verim için beslenme düzenimiz nasıl olmalı?
  • Cep telefonu ile girdiğim icin,favorilerime ekleyemedim.öylesine yaziyorum bu mesajı,konuyu rahat bulabileyim diye
    Saygılar
  • faydalı konu sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

ibretlik paylasım

• Mesajım bulunsun.
  • 4X10 kere hepsinden yapın ama zorlandığınız hareketlerde 3x8 veya 4X6 kere yapabilirsiniz arkadaşın birisi boşuna zaman kaybı demiş eğer Body salonuna daha önce gitmediyseniz ilk 6-8 hafta dumbell-buterfly ve 1-2 alet daha kullanıcaksınız ama dumbella yaptıgınız hareketler aletlerle yaptıgınız hareketlerın aynısı onun ıcın 2-3 ay bu hareketlerı yapın kolaylstıkca set artırın ornegın 4X12 veya dumbelları agırlastırın.
  • Güzel paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

Evde domalıp çalışma okudum lan

• Güzel paylaşım takipteyim
  • Evde domalıp çalışma okudum lan

Bende 3 gündür calısıyorum ancak zorladıgımdan mı bilmiyorum:
    SOL KOL KASLARIM COK AGRIOİ...

normal mi hamladıgımdan fln mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.