Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıcak günlerde çalışmanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Ben 2 gündür off'um.
  • teşekkürler bilader.ciddenyeni aldığım dambıllarla yapılabilecek düzgün hareketler arıyordum.iyi oldu.paylaşım için saol
  • evde 5 ayda yapacağını salonda 1 ayda yaparsın bu da ek bilgi
  • 3kg hafif geldikten sonra 2 tanesini üstüste koy tek kolda çalış 6 kg ben şuanda 6 dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Up
    Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu.
    Sorular varsa alabilirim

bunlar masa gıbı bısıye cıkmıs onun yerıne dırek yerde yapsak bı farkı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan..

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Mesajım bulunsun.

+
    Kaç kglik dambıl önerirsiniz
    Az para vardı 2+2lik aldım çok hafif oldu çalışmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 7 Ağustos 2010; 19:07:44 >
  • Bende 16 yaşındayım 1.66 cm boy ve 53 kilodayım kaç kg lik dambıl almamı tercih edersiniz?
  • bende kısa sürelide olsa bu sporla uğraşıyorum ama salonda çok kişi ile muhabettim bi sorunuz varsa bana sora bilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu arada paylaşım süper hareketlerin sakıncası yok ama düzenli çalışıyorsanız bi gün göğüs ve kol bi gün sır filan çalışın herkese kolay gelsin
  • quote:

quote:

Up
    Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu.
    Sorular varsa alabilirim

yerde pek verimli olmaz açıkcası bazı hareketlerde kol gövde seviyesinden daha aşşağı iniyor ama yinede yapılarbilir sanırım
  • Evde domalıp çalışma okudum lan
  • Usta harikasın ya çok teşekkürler süper oldu bu
  • quote:

quote:

Up
    Sorular varsa alabilirim

Ben evdeki pufun önüne sandalye koyarak yapıyorum. Kafan ve sırtım pufta ayaklarım sandalyede . Yerde rahat olmaz ama en azından kafanı ve sırtını bi sandalyeye dayayarak yapailirsin anlamadıysan ss atabilirim

• UsbÇaydanlık & kangroo & SpééChLésS
    Önemli deil
    @blank42
    yaş kaç kardeşim ben hepsiburadadan kargosuz 2çift 3kg yi 9.5 tl den aldım
    @iwanthidan
    Bi sitede okudğum kadarıyla kilona göre 3kg uygun sana yinede bilen diğer arkadaşların yorumlarınada bak.
    Tylér Durden
    İçin fesat senin
  • güzel paylaşım mesajım bulunsun
  • hocam çok yararlı bende bu sene bodye gidememiştim 2 hafta düzenli yaparsam kendimi toplarım bunla çok teşekkürler üst konu yapalım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

İbret alınıyor %99

İbret is completed

Bu arada 5'er kiloluk mu alsam yoksa 10 kiloluk mu dumbel alsam. Hangisini önerirsiziz evde çalışmak için. Kalıplıyımdır biraz ve şu andada orta hallisinden biraz kaslıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 9 Ağustos 2010; 13:24:27 >
  • Göğüs ve karın için ilk hareketle beraber mekik ve şınav yeter mi?
    Yetiyorsa kaçar adet olmalı?(Yeni yeni yapmaya başlıyorum)Yetmiyorsa önerileriniz nelerdir?
    Kaslı görüntü olmasada olur kilo veriyorum yağlar sarkmaya başlıyor iğrenç görüntüler oluşuyor bunları ortadan kaldırmak istiyorum.

Teşekürler.
  • Kilo vermek içın, diyet,kardio,yüzmek,mekik, bunlarla birlikte ağırlığıda çalışacaksın, o zaman bir zaman sonra iyi vicudun olur.
  • Teşekkurler guzel çalışma olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

hocam çok yararlı bende bu sene bodye gidememiştim 2 hafta düzenli yaparsam kendimi toplarım bunla çok teşekkürler üst konu yapalım bunu.

2 Hafta çok arkadaşım.2 gün yap direk fitsin benden söylemesi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.