Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi anda 10 kiloyla falan başlamak biraz zor olur . Örneğin 3 kg ile 3*8 başlarsınız 1-2 hafta sonra 4*8 1-2 ay sonra falan ağırlık arttırmaya başlarsın.
    3 kg ile bile ilk 2-3 gün kolum tutuk kaldı şimdi rahat rahat yapıyorum 4*8 e çkardım ay sonunda kilo arttırmayı düşünüyorum
  • arkadaşlar bişey sorucam.Neck Dumbell Press, Latarel,Arnold Press boy uzamasını durdururmu?tamam ayakta yapılmıyor ama bi sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

UsbÇaydanlık & kangroo & SpééChLésS
    Önemli deil
    @blank42
    yaş kaç kardeşim ben hepsiburadadan kargosuz 2çift 3kg yi 9.5 tl den aldım
    @iwanthidan
    Bi sitede okudğum kadarıyla kilona göre 3kg uygun sana yinede bilen diğer arkadaşların yorumlarınada bak.
    Tylér Durden
    İçin fesat senin

kırmızılardan demi o 3 kg lik bende aldım ondan yapıyorum aynı hareketleri şimdi 1.hafta bitti.birde barfiks borusu aldım sürekli ondan hergün yapıyorum holden geçişte kolona sıkıştırdım bayaa bi kas yaptı dostum herkese tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

arkadaşlar bişey sorucam.Neck Dumbell Press, Latarel,Arnold Press boy uzamasını durdururmu?tamam ayakta yapılmıyor ama bi sorun olurmu?

kardeş bu kadar az kg lerle bişe olmaz.ben okudum body sitelerinde diyorlarki profesyonel çalışmadıktan sonra(yani o 20-30 kg lik halterlerle vs) bişe olmaz.yani 3-4 kg dan hiçbişe olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 9 Ağustos 2010; 14:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

UsbÇaydanlık & kangroo & SpééChLésS
    Önemli deil
    @blank42
    yaş kaç kardeşim ben hepsiburadadan kargosuz 2çift 3kg yi 9.5 tl den aldım
    @iwanthidan
    Bi sitede okudğum kadarıyla kilona göre 3kg uygun sana yinede bilen diğer arkadaşların yorumlarınada bak.
    Tylér Durden
    İçin fesat senin

kırmızılardan demi o 3 kg lik bende aldım ondan yapıyorum aynı hareketleri şimdi 1.hafta bitti.birde barfiks borusu aldım sürekli ondan hergün yapıyorum holden geçişte kolona sıkıştırdım bayaa bi kas yaptı dostum herkese tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

arkadaşlar bişey sorucam.Neck Dumbell Press, Latarel,Arnold Press boy uzamasını durdururmu?tamam ayakta yapılmıyor ama bi sorun olurmu?

kardeş bu kadar az kg lerle bişe olmaz.ben okudum body sitelerinde diyorlarki profesyonel çalışmadıktan sonra(yani o 20-30 kg lik halterlerle vs) bişe olmaz.yani 3-4 kg dan hiçbişe olmaz

Evet ondan aldım Delta bu arada ne kadar yapıosun hareketleri?
    Barfiks borusunada bakym bi

• Teşekkürler bende bu sabah bodrumda buldugum 2 kiloluk dambıllarla başlamıştım ama kesmiyo bunlar çok hafif. Yarın 6 kiloluk falan alsam iyi olur sardı bu olay beni
  • 2 gündür yapıyorum 3kglık dumbell var 2 adet şimdi bir sorum var.

1 ayda 4 hafta var her hafta yani...

1. hafta 6 gün göğüs kol 1 gün mola
    2. hafta 6 gün omuz arka kol 1 gün mola
    3. hafta 6 gün sırt programı 1 gün mola
    4. hafta 6 gün bacak programı 1 gün mola

böyle yapsak 1 ayda daha garanti olmazmı ?
  • Sanırım şöyle birşey var. Çok fazla yaparsak kaslar genişlemiyor. Ama yavaş yavaş yaparsak daha çok şekilleniyor dogrumudur?

• eline sağlık bazı body forumlardan almıştım bunun bir kopyasını. 2-3 ay idman için iyi bir başlangıç oldu.
  • saol kardeş yararlı konu
  • Favorilerde.
  • 8kg dambıl ile kol başına 80 kez kaldırabiliyorum ama nazara geldim karoya su damlatmıştım biraz seri kalkış yapınca bi karşı duvarı bide tavanı gördüm sonrası zaten ortada şiddetli biçimde kuluçlarımın üstüne düştüm nefes alamadım arkadaş yaw şimdide kolumu kaldıramıyorum çok fena ağrıyor kaslarda çok sert nedense
  • Mesajım bulunsun. Dambıl alınca denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuul Sıtori Bıro

Bunları yeni başlayanlar ilk hafta 3x8 şeklinde yapabilirler. 2. hafta 4x8. Her set arası 1 dakika dinlenin. Birde beslenmenize özen gösterin. Günde en az 3 yumurta yiyin. Sonraki aylar protein tozları suplementler vs kullanabilirsiniz.

Ne diyon kardeş sen günde en az 3 yumurta ne demek adamın sindirim sistemi bozulur yumurtadaki besin ögelerini karşılayacak başka gıdalar yok mu lütfen abartmayalım ben diyetisyene gittim haftada 2 kez yumurta ye demişti.
  • 3 gündür yapıyorum özellikle arka kol sarkıkdı ciddi şekilde serleşme var göğüslerde hafiften şişmeye başladı
  • Ucuz demir dambıl nereden bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

2 gündür yapıyorum 3kglık dumbell var 2 adet şimdi bir sorum var.

1 ayda 4 hafta var her hafta yani...

1. hafta 6 gün göğüs kol 1 gün mola
    2. hafta 6 gün omuz arka kol 1 gün mola
    3. hafta 6 gün sırt programı 1 gün mola
    4. hafta 6 gün bacak programı 1 gün mola

böyle yapsak 1 ayda daha garanti olmazmı ?

Her gün farklı kasları çalıştırırsak yararlı olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

Orijinalden alıntı: Kuul Sıtori Bıro

Bunları yeni başlayanlar ilk hafta 3x8 şeklinde yapabilirler. 2. hafta 4x8. Her set arası 1 dakika dinlenin. Birde beslenmenize özen gösterin. Günde en az 3 yumurta yiyin. Sonraki aylar protein tozları suplementler vs kullanabilirsiniz.

Ne diyon kardeş sen günde en az 3 yumurta ne demek adamın sindirim sistemi bozulur yumurtadaki besin ögelerini karşılayacak başka gıdalar yok mu lütfen abartmayalım ben diyetisyene gittim haftada 2 kez yumurta ye demişti.

Saglıklı birisi haftada 2 yumurta yese yeter. Ama kilo almaya çalışan aşırı zayıf olan boyu 1.85 olmasına ragmen 50 kilo olan ergenler bol bol yumurta yemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan..

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Mesajım bulunsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.