Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şansa da haftaya bime dambıl geliyo bakalım almaya çalışcam bunlara bakcam yaç 16 boy 1,80 kilo 60
  • quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

şansa da haftaya bime dambıl geliyo bakalım almaya çalışcam bunlara bakcam yaç 16 boy 1,80 kilo 60

Ben yarın geliyor diye biliyorum
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

şansa da haftaya bime dambıl geliyo bakalım almaya çalışcam bunlara bakcam yaç 16 boy 1,80 kilo 60

Ben yarın geliyor diye biliyorum

evet yarın mış ben günleri karıştırdım bugün tatil diye cumartesi sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLTaNa

Yaş 17
    Boy 1,78
    Kilo 80.

Kaç kiloyla bu hareketleri yapsak türk kasları afrikalı kasına dönüşür beyler.

Dambıl olarak sorunum yok takmalı çıkarmalı olduğundan ağırlık bolca mevcut elimde. 1 kiloluk 6 disk ve 5 kiloluk 4 diskim var.

Bunlara ek olarak bir soru daha soracağım.

Hergün buradaki hareketlerin kaçını ve kaçar tane yapmak lazım. 4 kiloluk dambıllarla çok rahat yapabiliyorum.
  • up beyler geçen yaz ramazan dolayısıyla ilk haftadan sonra ara vermek zorunda kaldım şu anda salona yazıldım bari bi düzen içinde olsun evde takılmak isteyenler için yeniden up
  • mesaj bulunsun bakalım
  • 10-8-6-4 yada 15-12-10 sen bilirsin ama sayıya bağlı yapma evde çalıştırdığın kas ağrıyana kadar devam et kası zorlayıp yırtmada.
  • bu programı uyguluyodum ama yaz gelince çekilmiyor. program gayet güzel 2 ay salona gittikten sonra bunla devam ettim 13kg luk iki dambıl var yaz sonu başlıcam tekrar
  • Yorumum bulunsun, teşekkür ederim
  • ortam ben bu işle uğraşıyorum. ilk olarak antrenman günlerinde beslenmene önem ver bas proteini yumurta tavuk göğsü balık lor peynirri yarım yağlı süt kilonu sağlıklı şekilde arttır ben mesela 190 boyum 89 kiloyum ama karın bölgemde yağ var o yüzden bi gün body bi gün cardio çalışıyorum.sana tavsiyem omuza önem ver en güzel duran yer omuz benceomuz kasını deltoid kası yani uyarmak zordur ağır kilolarla çalışmak gerekir ben öyle yapıyorum şahsen aklına 3!8 çalış ağırlıkları bi süre sonra arttır kendin hissedersin zaten
  • Dambılla en fazla nereye gelebilirsinizki boşa uğraş gibi sanki.
  • dün 1 tane 4 kglik dambıl aldım 18 yaşndayım boy 1.75 kilo 67
  • şu setleri biraz açarmısınız örn:3x8 2x8
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail3457

dün 1 tane 4 kglik dambıl aldım 18 yaşndayım boy 1.75 kilo 67

4 kg az ve tek dambılla iyi verim alamazsın
  • bu omuz genisletme hareketleri boy uzamasını etkiler mi?
  • bu cemaate bu paylaşım cok bile tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranormal-adam -- 13 Haziran 2012; 13:43:25 >
  • takibe aldım deneyeceğim bunları
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.