Şimdi Ara

Etrafınızda kim var kim yok ISS değiştirmeye ikna edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere TT yeni zamlarla birlikte hem asgari ücretteki zam'ı hiç etti hem de geri kalmışlığımızı bir kez daha yüzümüze vurdu. Bundan mütevellit "eğer mümkünse" TT'yi değiştirsinler, bakmayın siz diğer internet servis sağlayıcılarının burada şikayet edildiklerine, buradan gördüğünüz 20, 30 kişiyi yüz binlerce abone yerine koymayın. Ben 2 senedir (neredeyse) millenicom kullanıyorum, hiçbir şekilde, bir kere bile sorun yaşamadım. Hatta altyapı çalışması olacağı zaman,1,5 hafta önceden mesaj ve mail yoluyla bildiriyorlar. Eğer sizin de ikna etmeyi düşündüğünüz kişinin altyapısı sağlamsa, kesinlikle ikna edin ve TT'den çıkarın, bu böyle olmayacak. Bir şeyler yapmalıyız. Upload hızı artacak, SAYE gelecek diye beklerken, adamlar paketlerin fiyatlarına zam yaptı.

Ben daha da "zorunda kalmazsam" TT'ye geçmeyeceğim, geçersem de en düşük paketi alacağım. Hatta diğer ISS'lere de mail atıp (mümkünse eğer) binama çektikleri altyapı maliyetlerini de aylık taksit halinde yansıtsınlar. Ben bıktım artık bu TT'den. Skandallar silsilesi açıklamaları bile kanser ediyor adamı. Neyse ben sizlere söyleyeceğimi söyledim. Size nasıl davranılmasına artık siz karar vereceksiniz.

Saygılarımla,
    İyi günler, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 6 Ocak 2021; 18:46:35 >

• Paket fiyatlarına yeni zam oranı nedir.? Mesela fiyat kaçtı kaç oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 100 MBPS kullandığım fiyata TT'den 16 MBPS kullanan tanıdıklarım var. Bu fiyatlara kimse bu kadar düşük hız almamalı, çok yazık..

• 10 gün önce türktelekomdan Comnet firmasına geçtim.

Türktelekom 35mbps 115 tl demişlerdi 2 yıl taahhüt [suan 130 tl]
    Comnet firmasında 69 tl ödedim

Online oyun oynadığım için yurtdisi ping degerlerim turktelekoma gore daha iyi.

Ayni hizmet daha kaliteli internet demekki verilebiliyormuş hemde 45 tl daha ucuza taahhüt yok bisey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 2 Ocak 2021; 11:51:3 >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Comnet adsl hizmeti vermiyor mu? Altyapı sorgusu diğer sitelerde 15 mbps comnette boş port yok gözüküyor.

• Şu an Netspeed (35 Mbps indirme, 6 Mbps yükleme) kullanıyorum. Aylık 76₺, taahhüt yok, kurulum bedeli harici başka bir ücret yok(100₺). 32 Mbps indirme,5 Mbps yükleme hızı alabiliyorum. Pink problemi yaşamıyorum. Eğer referansla abone olursanız, arkadaşınızı abone ederseniz karşılıklı 12 ay boyunca aylık 5₺ indirim var. Ne kadar çok referanslı abone, o kadar indirim. İsteyen olursa referansım : "TLENGM"
  • Mevcut internetiniz varsa gecis yapabiliyorsunuz bendede port yok diyor ama gectim vdsl kullaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

Valla benim de 24 mbps şuan ama geçerken TT'nin portu elinden alma şansı yok mu? Geçtikten sonra 3 ay ISS değiştirememe olayı da var.

• sedateren23 S kullanıcısına yanıt

Araştırmadan önce sizin gibi çok araştırdım port sorunu olurmu die ama 10 saniye net kesintisi olmadan geçiş sağladım. Binamda boş port olmadigi icin extra araştırmıştım

Geçtiğiniz firmada 3 ay sonra farkli firmaya gecis yapabiliyorsunuz ama ben 10 gündür kullanıyorum aynı hizmet daha düşük fiyat ve daha düşük ping alıyorum

• 2 yıldan fazla netspeed kullandım. Müşteri hizmetlerinş bir kez bile aramadım. Fiyata zam yapınca netgalaksiye geçtim. 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Yine hiç bir sorun yaşamadım.

Netgalaksi fiyatı şuan neredeyse aynı netspeed ile. Bu sebeple ref koduyla tekrar netspeed geçmeyi düşünüyorum.

TT ile işim olmaz. Aynı hizmete neredeyse 2 katı ücret ödeyenlere gerçekten şaşırıyorum. Yok müşteri hizmetleri yok arıza çözümü garantisi falan hikaye bence....

• AMC kullanıcısına yanıt

Bir tamam da benden.  

• Saha dolabımdaki regletim arızalanana kadar 3 seneye yakın Turknet kullandım, 1 defa arıza kaydım olmamıştır. TT kaynaklı arızası olana Allah yardım etsin zaten malesef Turknet'te. Haftalarca uğraş sonucu halledemedik her seferinde arıza müşteri kaynaklı diye kapandı kayıtlar, TT'ye 24 ay imza attığım an ekipler bir telefona geldiler saha dolabından kırılan uçlarımı hallettiler. Daha 17 ayım var, Comnet firmasını deneyebilirim ilerde. Şöyle bir şey önerebilirim illa ekip gelsin her arızamda diyen arkadaşlara, İş yerimizde internet hizmetimizi aldığımız telefon numarası TT'de ama aynı numara-aynı kablo üzerinden gelen internet Superonline'da. İnternette sıkıntı olduğunda telefon arızası olarak çağırıyoruz TT ekibini, geldiklerinde interneti hallettiriyoruz. Ev için de yapılabilir ama ekstra maliyet tabiki yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 2 Ocak 2021; 19:4:34 >
  • Biz örgütlenmezsek hiç bir şey olacağı yok kim var kim yok etrafınıza ISP değiştirsin

• Cayma bedelini ödeyeceksen olur.  

• taahhütlü yani sözleşmeli paketlerede zamdan nasibini alıyormu yoksa yeni ttelekomdan paket alacaklaramı geldi zam?ben geçen ay mesela taahhüt yaptım ttelekomdan 23 ayı var bitmesine

• 24 ay bağlıyor bir de fakıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.