VDSL HAT DEĞERİ
eve yeni vdsl geldi ama 50 mbps alacağıma sık sık 30 a düşüyor internet hızım hat değerlerim bu bilen biri durumu anlatabilirmi?
HİPERNET(VDSL) E GEÇİŞTE YAŞADIĞIM SORUN
hayırlı akşamlar.bu gün mahallemde 4-5 saat boyunca elektrik kesitisi olmuş ben işteydim bilmiyordum kardeşim müşteri hizmetlerini aradığında bakım olduğunu söylemişler işyerinden geldim bende merak ettim vdsl mi geldi diye altyapı sorgulattım. eskiden 1872 metre saha dolabına uzaklığım vardı ve 10 mbps adsl kullanı
yordum.bugün altyapı gelmiş gelmişte buna altyapı denilirmi bilmem :D
arkadaşlar benim daha yüksek hızlar almam gerekmiyormu 50 mbps falan 300 metre var yeni saha dolabıyla evimin mesafesi?
TÜRKTELEKOM HİPERNET HAKKINDA BİLGİ
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.yıllardır adsl altyapı ile internete giriyordum maalesef.ne zaman müdürlüğe dilekçe versem sizin oturduğunuz bölgede şu an bir altyapı çalışması görünmüyor diyorlardı bende ümidi kesmiştim bu konudan.bir gün işten eve gelirken yeni yapılan bir binada saha dolabı gördüm.emin olmak için eve gidip o binanın altyapısını sorgulattım.birde ne göreyim.100 mbps hız destekliyor.saha dolabına da 0 metre yazıyordu mesafeyi yani.bu olaydan sonra artık canıma tak etti sabah akşam btk,cimer,açıkkapı ne bulduysam her yere şikayet dilekçesi yazdım :D.en sonunda bu gün beni türktelekomdan 2 kez aradılar.1. sinde müşteri temsilcisi sini oturduğunuz bölgede altyapı çalışması olacak ama ne zamana başlayıp biter belli değil dedi.yaklaşık yarım saat sonra bir kez daha aradılar.bu sefer açtığımda bana siniz oturduğunuzu bölgeye yıl sonuna kadar saha dolabı takılcak ve hipernet altyapısıyla internete bağalanacaksınız ve en az 50 mbps hız alırsınız dedi.hiperneti araştırdım biraz ama çok anlamadım.bu hipernet ne oluyor?birde benim bağlı olduğum saha dolabı 2 km mesafe ötede.bu saha dolapları aktif olunca portumu bu saha dolaplarına sıkıntısız bir şekilde bağlayabilecekmiyim?
TÜRK TELEKOM ALTYAPI SORUNU
iyi günler bir sorunum vardıda yardımınız olursa çok sevinirim.şimdi benim oturduğum binanın 50 metre ilerisinde yeni bir bina yapıldı oranın aldığı altyapı hızı
buda benim aldığım altyapı
ben bu fiber olaylarından çok anlamıyorum ama komşu binada saha dolabı 0 metre yazıyorken bende niye 2 km ye yakın mesafe yazıyor? birde o binadaki saha dolabına ben bağlanabilir miyim?
tanıdıklarıma danıştığımda senin bina eski vdsl bile getirmezler diyor bu durum bana çok koyuyor. istanbul pendik gibi bir yerde yıllardır adsl e mahkum bırakılıyoruz ama karşımızdaki bina fiber kullanıyor.
30 METRE UZAĞIMDA FİBER VAR
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.Benim bir sorunum vardı yardımınız olursa çok sevinirim. benim oturduğum binada fiber altyapı yok adsl kullanıyorum maalesef 2 yıldır. 30 metre ilerimizde de yeni bir bina yapıldı 2 ayada fiber altyapı geldi oraya.Telekom müdürlüğüne gidiyorum orada da sizin eve fiber gelmesi zor diyorlar.Bu nasıl oluyor? ve ben o binadaki fiberi kendi evimden nasıl geçirebilirim? tekrardan hayırlı akşamlar dilerim.
30 METRE İLERDE FİBER VAR BİZDE YOK
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.Benim bir sorunum vardı yardımınız olursa çok sevinirim. benim oturduğum binada fiber altyapı yok adsl kullanıyorum maalesef 2 yıldır. 30 metre ilerimizde de yeni bir bina yapıldı 2 ayada fiber altyapı geldi oraya.Telekom müdürlüğüne gidiyorum orada da sizin eve fiber gelmesi zor diyorlar.Bu nasıl oluyor? ve ben o binadaki fiberi kendi evimden nasıl geçirebilirim?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.967 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar