Şimdi Ara

Ethernet kablosu(cat5 uçları çakılı) 1mt-3,70TL, 5mt-6,82TL, 20mt-17TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
2.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üçünden de aldım memnun kaldım, fiyatına göre gayet kaliteli. İhtiyacı olan yada ileride lazım olabileceğini düşünenlere tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 31 Aralık 2021; 18:42:42 >

• teşekkürler 5mt olandan aldım ihtiyacım vardı.

• 20 m olanı 7 mayısta yine bu fiyata almışım. Güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 31 Aralık 2021; 19:22:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prime üyeliği sonlandırdım yoksa alırdım

• 15 senedir telefon kablosu kullanıyorum..hızda, sinyalde sıkıntı yok... gene de bu kablodan almaya gerek var mı?

• 1 m olan bitmiş. 5m bitmeden almak lazım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 31 Aralık 2021; 21:7:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ilerde lazim olur diye 20m 1 adet de ben aldım paylaşan arkadaşa teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10m yok sanırım. 5 kısa geliyor. Cat6 da yapsalar bu şekilde güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mt 11TL, 5mt 19TL, 20 mt 43 TL olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 1 Ocak 2022; 0:5:56 >
  • Eski fiyattan 2 tane 5mt aldım. Neye vermiyoruz bu paraları dursun kenarda. Teşekkürler paylaşım için ✌️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardack kullanıcısına yanıt

Siparişi gelen var mı?

Uyduruk gövde mi kablolar, yoksa full bakır gövde mi? Ki yukarıdaki fotoğraftaki kolayca sarmalanmış haline bakarsak diğeri gibi göründü bana.

1GBps LAN kuracaklar dikkat etsin. (Mesela evde iki bilgisayar var- aynı modem'e iyi ethernet kablo ile bağlarsanız Harddisk'i satüre edecek (100-125 MB/s) hızlarda aralarında hızlı veri aktarımı çok kolay yapılır)

Çok dandik kablolar var etrafta (Özellikle Alfais marka olanlar: Cat5e diye satıyorlar ama Cat5 bile değil - kablo empedansı neredeyse 5-6 ohm'u geçiyor 5 metrede). 5 Metrede bile 1GBps LAN hızı alamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 2 Ocak 2022; 20:16:0 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmedi, muhtemelen yarın gelir o zaman bilgilendirme yaparim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar CCA kablo demek özü aluminyum olan kabloya bakır kaplama yapılmış demek oluyor. Buna göre alın. Kısaca çekirdek kısmı aluminyum, çevresi bakır diyebilirim anlaşılması için.

• agmerhamto kullanıcısına yanıt
    Makbul olan hangisidir hocam? Nasıl olanı almalıyız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam siparişim geldi. Valla bakır gövde mi bilmiyorum teknik olarak bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım fakat kablo baya bir ince diğer ethenet kablolalarıma göre inceliğini fark ettim. Eğilip bükülme durumunda pek sağlam kalacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için. Sağlam kalıp kalmaması sorun değil bence zaten iyi saklarsanız kabloyu çok basılmayan yerlerden geçirerek bir şey olmaz o konuda.

Önemli olan empedans değeri bence. Kablonun Signal to noise ratio'sunu (SNR) belirleyen ana etmen o (Noise ~ Sqrt(R) ). Bir multimetre varsa kablonun iki ucu arasındaki direnç değerini probe ederseniz mesela iyi bir fikir verecektir. Veya 10 metre kabloyu direkt bağlayın modem'e Ethernet kartının 1 Gbps mode'una geçiyorsa iyi sayılır demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 3 Ocak 2022; 18:20:20 >

not:m5a97 r2.0 anakart ve hg658 v2 modem kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 3 Ocak 2022; 19:12:37 >

Alıntı

metni:
    Huawei HG658 V2 VDSL/ADSL 4 Port 300MBPS ModemHuawei HG658v2 VDSL-ADSL Modem Özellikleri4 Adet 10/100Mbps LAN Portu1 adet USB 2.0 PortuWPS DüğmesiWLAn DüğmesiAçma/Kapama DüğmesiReset DüğmesiADSLADSL2ADSL2+VDSL2300Mbps 2x2 Mimo Anten İçinde DahiliSSID Gizleme Multi SSID DesteğiWPA / WPA 2 ŞifrelemeWEP ŞifrelemeIP / MAC / Port FirtlemeSPI FirewallDoS Ataklarına karşı koruma802.1p ve 802.1q DesteğiIPv6 DesteğiTR-069 DesteğiIGMP Proxy/SnoopingUPnP DesteğiRIPv1 / RIPv2 DesteğiDHCP server/clientWeb arayüzüne uzaktan şifre ile erişimBoyutlar : 162mm x 137mm x 32 mmAğırlık Yaklaşık : 266grAdaptör : 12V DC, 2A

Modem LAN portundan max 100Mbps destekliyormuş. Kablo bottleneck ediyor mu etmiyor mu tam anlayamadık bu deneyimizden o zamanEthernet kablosu(cat5 uçları çakılı) 1mt-3,70TL, 5mt-6,82TL, 20mt-17TL .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 3 Ocak 2022; 21:32:3 >

• ben niye 2 gün önce vatandan 1 metresini 40 liraya akldım, ben keriz miyim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.