Teğmen
04 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 170 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Alıntı

metni:
İşe başvuru yaptığım ancak daha işe başlamadığım bir firma benim SGK 4A dökümümüm görebilir bulabilir mi ? (TCmi bilmeden)

Güzel şeyler var gibi.

Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası nedir?

Yardım Eli Sigortası beklenmeyen ve ani kaza sonucu sürekli sakatlık ya da vefat durumunda sigortalıya ve/veya hakları oranında kanuni varislere tazminat ödeyen, ek olarak check-up, diş temizliği ve diş dolgusu gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanmanızı sağlayan ferdi kaza sigortasıdır.

Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası kapsamındaki ek hizmetler nelerdir?

Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası ile check-up hizmetinden anlaşmalı sağlık kurumlarında yılda bir kere ücretsiz faydalanabilirsiniz. Ek olarak, anlaşmalı kurumlarda ücretsiz olarak tek diş dolgusu, tek diş filmi, diş temizliği gibi ağız ve diş bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik, poliçe süreniz boyunca diş sağlığı işlemlerinizi anlaşmalı kurumlarda Türk Diş Hekimleri Birliği Asgari Fiyat Tarifesi ile yaptırabilirsiniz. 

Yardım Eli Sigortası’nı nasıl satın alabilirim?

​0850 201 0 532 Güvencell Müşteri Hizmetlerini arayarak gerekli şartları sağlamanız durumunda sigorta poliçenizi oluşturabilirsiniz.

Turkcell hat kullanmayanlar da Yardım Eli Sigorta'sını alabilir mi?

​Evet, diğer operatörlerden hizmet alan kişiler de 0850 201 0 532 Güvencell Müşteri Hizmetlerini arayarak Yardım Eli Sigortası'nı alabilirler.

Detaylar : https://www.turkcell.com.tr/yardim/guvencell/ferdi-kaza/ferdi-kaza-sigortasi-nedir

Arkadaşlar merhaba.
Bir kaç gündür hem google uygulaması hemde chrome açıldığı anda kapanıyor. Herhangi bir hata vermiyor.
Chrome açılıyor ancak donuyor ancak Google uygulaması anında kapanıyor.
Sildim tekrar yükledim ancak değişen bişey olmadı. Bu arada IOS un son sürümünü kullanıyorum .
Aracımın bagajına 1 hafta önce 20 lt. ye yakın domates suyu döküldü. Biz o gün hemen elimizden geldiğince temizledik.Ertesi günde detay temizlik yapıldı .Ancak 1 haftayı geçiyor hala koku gitmedi.Bugün farkına vardım meğerse alt döşemeye kadar domates suyu girmiş. Mecburen alt döşeme sökülüp temizlenecek.Sizce bu konuda prof. oto kuaförlere mi yoksa araç döşemeciye mi gitmek mantıklı ? .Daha önce başına böyle bir olay gelen var mı? Bu arada İzmir deyim yönlendirmeye açığım :)
Sitenin aşırı yavaş olması ve sürekli error vermesi , fiyatların tatmin etmemesi ve "alarm" skandallarıyla bir 11.11 daha geçti hayatımızdan..
"tr-rayban.net" bakınız.fikirleriniz yorumlayın lütfen..
arkadaşlar,sadece tuş kilidini açtığında yapıyor ve saniselik bir gidip gelme hatta anca dıkkatlı bakınca fakediliyor.sadece bende mi bu sorun? nedendir acaba? (galaxy s3 i9300 beyaz)
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
citroen
Mobil cihaz
apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.595
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 18.343 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 662 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.