comnet düşük upload hızı problemi
Merhabalar oturduğum evde 3 yıldır türktelekom kullanıyordum. Turktelekomdayken 50 mbit download ve 8 mbit upload hızını rahat bir şekilde alabiliyordum. Comnete 3 gün önce geçtim ve 1.6 mbit upload hızı verdiler. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde ise bir çözüm sunamayacaklarını ancak hızınızı 88mbite sabitlenirse belki artabileceğini söylediler. Fakat hat değerlerim 88'i kaldırır mı bilmiyorum o yüzden bende kabul etmedim ve arıza kaydı oluşturulup upload değerimin düzeltilmesini istedim. Tabiki kayıt oluşturmadılar ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Sizlerle hat değerlerimi paylaşmak istiyorum ve bu upload problemi için yapabilceğim bir yol yöntem var mıdır bana yardımcı olur musunuz. İyi forumlar.
sepete ekleyince öğrenci belgesi yüklemenizi istiyor yükleyince fiyatı düşüyor , ben eski öğrenci belgemi yükledim fiyatı düştü.
PNY Rtx3060 12gb 6.650 TL Kutusuz oem trendyol
bir kaç haftadır 7-7,5 bandına düşmüştü 6650 tl kaçırılmıyacak fırsat tabi kutusuz olması biraz düşündürüyor.
Honor Band 6 Akıllı Bileklik 469 TL hepsiburada
MSI H510m Pro Soket 1200 Ddr4 3200 / 845,06 TL TRENDYOL
https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr bu kampanyayla beraber 139 tl ye geliyor.
edit: Asus kampanyasında 100tl yerine 20 dolar gamesplanet kodu da alabiliyorsunuz. Güncel kurla 270 tl yapar ama steam fiyatlarına bakıp ona göre karar vermek daha mantıklı.
ViewSonic 27" Xg2705-2k 3030 TL
soru cevap kısmında teşhir olmadığını yazmış satıcı eğer doğruysa çok iyi fiyat.
https://www.ciceksepeti.com/croc-dog-yetiskin-kopek-mamasi-15-kg-kc8088829
yeni üyeliklerde 50/15 kuponu kullanırsanız daha uygun fiyatlı oluyor bence sıcak.
kimya konsantrasyon ve ph hesaplama 2 soru
türk telekom faturasız hat fiyatı
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.731
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 46.388 (Bu ay: 715)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.431 (Bu hafta: 29)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar