Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
99
Favori
241.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgilenen arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum:
    Nespresso C60 pixie titan makinemi,sunum aksesuarları ve doldurabilir kapsülleri, tamper ve stickerlarımı satıyorum detaylar linktedir. Herkese iyi forumlar

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131704772

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Nespresso C60 pixie titan makinemi,sunum aksesuarları ve doldurabilir kapsülleri, tamper ve stickerlarımı satıyorum detaylar linktedir. Herkese iyi forumlar

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131704772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 8 Mart 2018; 23:32:30 >

delonghi ESAM veya ECAM 'lardan bi tane al, dedigin kapasitenin cok uzerinde ornek isletme var.
    nerde sorma, senin oralarda degil.

Orijinalden alıntı: uuslu

Mobil'den başka bir konuya atmak istersen buraya kopyalayıp atmışım yanlışlıkla kusura bakmayın da bu üslup nedir azarlar gibi? ona anlam veremedim pek!!
    Başka bir şeyle ilgilenmemekle ne alakası var ayrıca

buyuk sorun degil, memet aabinin belki kotu bi aniydi.....
  • DELONGHI ECP31.21 ESPRESSO & CAPPUCCINO MAKİNASI vatan bilgisayarda indirimde. 447 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

tavsiye eder misiniz ofis için ?

Ofis için nasıl olur bilemem hocam. ev için ideal ama. tabi kalabalık bir ofis değilse neden olmasın.

Orijinalden alıntı: Swonz

Tchibo kahve makinesi kullananlar memnun musunuz? Hangisini tavsiye edersiniz?
    Hocam ben 3 senedir classic versiyonunu kullanıyorum memnunum.Başka marka düşünmüyorsanız Classic modelini öneririm.

Orijinalden alıntı: Swonz

Tchibo kahve makinesi kullananlar memnun musunuz? Hangisini tavsiye edersiniz?
    10 sene önce çalıştığım deniz platformundaki " Rancilio Silvia " ile kahve yapma deneyimine başlamıştım. 6 ay bunu kullandım iş yerinde.

Espresso Makinesi tavsiyesi!!!

Daha sonra evime " Delonghi ECO 311.R Icona Espresso ve Cappuccino Makinesi " aldım. Yıllarca bunu kullandım. Elektrikli kahve değirmeni de almıştım, kahve çekirdeğini alıp, evde öğütüp latte yapıyordum genelde.

Benim "sorun"; evime gelen misafirlerimin de alışıp sürekli latte istemesiyle oluştu. Şahsen 4 kişik latte hazırlamak artık canımı sıkmaya başlayan bir süre almaya başlamıştı. Ben de bunun üzerine otomatik makine araştırıyordum ki tam o sırada " Cafissimo LATTE " yeni çıkmıştı. Hemen aldım. Misafirlere ikram işini artık eşime bıraktım, makinada kolay oluyor. Ben de kendi kahvemi otomatik makinede hazırlıyorum. Ucuza otomatik latte için en iyi fiyat/performans ürünü bu idi bence.

Cafissimo LATTE nin avantaj ve dezavantajlarına gelirsek;

+ Hızlıca cappuccino, latte macchiato,caffè crema ve espresso yapabilen max. 15 barlık makine.
    + Bunları yapabilen bu fiyata tam otomatik makina o tarihten bari hala yok sanırım. Rakipleri daha pahalı.
    + Kapsül sistemi çok pratik; temizlik, hazırlık, bilgi, deneyim, çöp vs uğraştırmıyor.
    + Sütlüğü çıkarıp buzdolabına koyabiliyorsunuz.

- Kapsüllü makinelerin kahve başına birim maliyeti az bir miktar fazla olabilir.
    - Kapsüllü makinenin esspressosu, tat olarak taze öğütülerek iyi bir makinede yapılan esspressodan az bir miktar daha geride kalabilir. Damak tadınıza, makine kalitesine, öğütücünüzün kahveyi yakmamasına v.s. bağlı.
    - Otomatik makinelerde süt çok ısınmadığından, latte ve cappucciononuz "çok sıcak" olmaz; "sıcak" olur Bana yeterli geliyor.

3 yıldır sadece bu makineyi kullandığımızdan Delonghi ECO 311.R'ı depoya kaldırdık. Uğraşmak gözüme geliyor artık. Cafissimo LATTE; makul bir fiyata yeterli tat düzeyinde esspreso, latte, cappuccino v.s. sunabiliyor. Evde sürekli toz çikolata bulundurduğumdan istediğimizde mocha da yapabiliyoruz. Sadece esspresso yapan Tchibo makine almak yerine bunu almak daha mantıklı. Sadece esspresso seviyorsanız yine yaparsınız ama diğer türler için de elinizin altında durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 12 Haziran 2018; 5:53:5 >

• Merhaba,

Tam otomatik kahve makinesi arıyorum latte ve cappuccino uğraşmadan ofiste gelen misafirlere ikram edebilmek için.

bütçemde max 2000 tl ye kadar

Siemens şu modelini düşünüyorum ama süt bardağa kendimizin eklemesi işi manuel hale getiriyor ve kısıtlıyor latte yapımı yine becerimize kalıyor

GittiGidiyor
    Siemens TI303203RW Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/siemens-ti303203rw-eq-3-serisi-tam-otomatik-espresso-ve-kahve-makinesi-359373591

diğer modelde DElonghi Esam 3500 Bu Modelde süt karaftı var latte yaptığını yazıyor modelleri bilen var mı

www.hepsiburada.com
    Delonghi Magnifica ESAM 3500 Tam Otomatik Kahve Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/delonghi-magnifica-esam-3500-tam-otomatik-kahve-makinesi-p-MTDELFESAM3500S

yada başka bir model önerecek olan

• süt olayında fazla otomasyona girme, senin ortamında tüketim hızlı olmadığından buzdolabına sok çıkar gerkecek.
    bulabilirsen delonghi magnifica S ECAM 22.110.B daha ucuz ve pratik versiyonu.

Kapsüllü makinelerden sonra öğütücülü bir makine bakıyorum. Malum kapsül fiyatları uçtu gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sony PS4 500 GB Xbox One S 500 GB
  • Hocam selam

Ev tipi kahve mak. Konisunda fiyat-performans olarak delonghiyi tek gecerim. Yaklasik 3 yildir kahve ozel ilgi alanimda diyebilirim. Hemen hemen tum makinalarida gorme test etme sansim oldu. Neden delonghi kismina girmiyim cok uzar

Esam2600 konusunda makina biraz yavastir ancak ev icin oldukca idealdir.

Dijital ekraninin olmamasi ve sutu barista tiplerinde oldugu gibi manuel kopurtmen disinda olumsuz bir yan sayamam.

Uzun yillar standarda uygun kahveler alip her kahveyi yapmayi deniyebilecegin yari otomatik bir makina diyebiliriz.

Butceni biraz zorlayabilirsen esam4500 u daha cok oneririm

Saygilar

• Bu sayfaların tamamını okuduktan sonra tekzen den esam 4500 siparişi verdim, bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Ürün elime ulaşınca tecrübelerimi iletirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kutunun üzerinde Türkçe menü varmış gibi yazıyordu ancak İngilizce var sadece kullanabileceğim.
    Ses olayı beklediğimden yüksek ancak öğütme işleminde ses çıktığından doğal karşıladım.
    Makinayı kapatıp açma yapmıyorum çünkü açma kapamalarda temizleme işlemi yapıyor, gerek yok gün içinde kullanım olduğundan. Uzun süre kullanmayacağım veya çekirdek değişimi yapacağımda temizlik işlemi yaptıracağım ( sütlük hariç, orasının sürekli temizlenmesi gerekli manuel olarak. Basılı tutulması gereken tuş zaten sütlük üzerinde ve ekrandan süre ile ilgili yönlendirme yapıyor ).

Genel olarak beğendim ürünü tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: bambam1912

Hocam selam

Ev tipi kahve mak. Konisunda fiyat-performans olarak delonghiyi tek gecerim. Yaklasik 3 yildir kahve ozel ilgi alanimda diyebilirim. Hemen hemen tum makinalarida gorme test etme sansim oldu. Neden delonghi kismina girmiyim cok uzar

Esam2600 konusunda makina biraz yavastir ancak ev icin oldukca idealdir.

Dijital ekraninin olmamasi ve sutu barista tiplerinde oldugu gibi manuel kopurtmen disinda olumsuz bir yan sayamam.

Uzun yillar standarda uygun kahveler alip her kahveyi yapmayi deniyebilecegin yari otomatik bir makina diyebiliriz.

Butceni biraz zorlayabilirsen esam4500 u daha cok oneririm

Saygilar
    kesinlikle katılıyorum insanın başını ağrıtmayacak ürünler dijital ekran konusuna gelirsek uzun süre kullanımlarda dijital ekran avantaj değil dezavantaj bilginize, bizden yardımcı olmak isterdim ama hep endüstriyel cafe tarzı :(

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.