|
Selamlar, Espresso makinesi araştırması yapıyorum bir süredir. Üst limit 25bin₺. Ben kendi araştırmalarım sonucu iki modele kadar indirdim, sizin de tavsiyelerinize açığım. 1) Krups Sensation C50 2) Delonghi Magnifica Evo, ECAM290.81.TB modelleri. Ben süt tüketemediğim için sütle herhangi bir işim yok ancak eşim süt kullanıyor, sütün otomatik köpürtülüp köpürtülmemesini çok dert etmiyor ama ben bu tarz ürünlerin genelde bir kez alınıp uzun kullanılması gerektiğini düşündüğüm için sonradan eklenemeyen bir özelliği en başta dikkate alıp ürünü satın almayı tercih ediyorum. Krups otomatik model iken Delonghi tam otomatik. Mutfak çok geniş olmadığı için Krups'a biraz daha pozitif bakıyorum açıkçası. Boyut olarak küçük, fazla yer kaplamıyor. Delonghi bunun aksine biraz daha büyük. Fiyat olarak da ikisi arasında ortalama 4-5bin₺ fiyat farkı var. Krups'ta ilave olarak filtre kahve modu da var, bu Delonghi'de yoktu. Tavsiyelerinizi beklemekteyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 2 Nisan 2025; 9:42:36 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt