B

Teğmen
15 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yıllardır Spotify kullanıcısıyım. Malum 10 lira ile başladığımız serüvende bu gün 18tl ler konu oldu. Bu nedenle her gün kullandığım ve memnun olduğum uygulamayı değiştirmeye ve altarnatif bir uygulama arayışına girdim.

Benzer uygulamalardan kullanan var mı? ya da hangisini tavsiye edersiniz?

- Fizy : 14 TL
- Deezer: 10 TL
- Muud : 8 TL
- Apple Music : 14 TL

Şunu da söyliyim:

Olmazsa olmaz : Çevirimdışı kullanım özelliği
En sevdiğim: kişiselleştirilmiş müzik önerilerinden yeni müzikler keşfetmek.
Arkadaslar selam. Note 8 de kullanmak uzere hizli sarj ozelligi olan bir powerbank bakiyorum.

Baktigim urunlerin linklerini attim. Sizin onerdiginiz var mi bunlarin disinda direk samsung fast charge bir urun mu alayim.

Hosuma gidenler
- kablosuz sarj ozelligi olmasi
- dijital gosterge olmasi

Ozellikle kullandiginiz ve memnun oldugunuz varsa belirtirseniz sevinirim

s link

splat
Sigara sarma makineleri hakkinda genel paylasim, fikirler
Merhaba arkadaşlar bilgi paylaşımı için açma gereği duydum,

Benim gibi sarma sigara içen var mı?

Hangi sigara sarma makinelerini kullanıyorsunuz?

Tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba;

Bu sayfada kıyaslamaya değer gördüğüm. iki telefon hakkında, yorumlarınızı merak ediyorum.
-Sizce Hangi telefonu almak daha doğru?
- Samsung S8 aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa Apple 7 candır mı diosunuz?

Konu ile ilgili olarak teknik veriler Samsungun daha iyi olduğuna işaret ediyor.

BKZ;

https://youtu.be/A6duxvE2gHM

https://youtu.be/cP6JPN0BwlA
Arkadaşlar merhaba; kafayı yemek üzereyim.
-Yazıcım Pc deki PDF dir world tür her türlü belgeyi yazdırıyor. Ancak atıyorum bir alışveriş sitesindeki ödeme belgelerim ne bileyim her hangibir internet sayfasını yazdırmıyor. Çok saçma birşey olduğunun farkındayım internette benzer bir problem göremedim. Bu konuda yardımcı olurmusunuz.

-YAZICI SÜRÜCÜSÜNÜ YAKLAŞIK 10 DEFA KALDIRIP KURDUM
- YAZICIYI GÜNCELLEDİM
-TONERİ DEĞİŞTİRDİM.
-OKUDUM ÜFLEDİM
-SORUN HEM EXPLORERDE OLUYOR HEM CHROME DE OLUYOR
bu arada yazıcının marka/modeli HP deskjet advantege 2060

yardımcı olursanız sevinirim.. İYİ GÜNLER
Panasonic corporation Ve Sony Corporation iki jepon devi OLED teknolojisini geliştirmek için anlaşma imzaladıklarını resmen duyurdular.
OLED Teknolojisinin açılımı "ORGANİK IŞIK YAYAN DİYOT" anlamına gelmektedir. Bu teknolojinin gelişmesi ve başarılı olması durumunda yini bir çığırın başlayacağı kaçınılmaz.
Aydınlatmanın lamba veya gazla yapılmadığı direk iyotlardan aydınlatmanın sağlandığı bir teknoloji. Eğerki başarılı olursa katlanabilir TV lerden tutunda gözlüksüz 3d teknolojisi ve yerinizi tespit edip o noktaya dönebilen iyotlar Vs. Birçok yenilik getirecek olan bir teknoloji Tabi şu anda buralara kadar gelmiş değil.

Dünyada ilk sony nin 2007 yılında başlatmış olduğu Oled teknolojisi Şu anda gelişme aşamasında yer alan maliyetleri çok yüksek olan bir teknoloji
Şimdiki ortaklığın ilk amacı ise 2013 e kadar Kendi Teknolojilerini entegre ederek çok pahalı olan oled teknolojisinin maliyetlerini düşürerek üretime geçmeyi hedefliyorlar.
Tabi bu büyük yatırımda jepon hükümetininde büyük desteği olduğu söylenenler arasında.

KISACASI OLEDİN EN TECRÜBELİSİ FİKİR BABASI SONY İLE DÜNYANIN EN ÇEVRECİ ŞİRKETİ VE EN BÜYÜK PANEL ÜRETİCİLERİNDEN BİRİ OLAN PANASONİC GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ ORTAKLAŞA YAPACAKLARINI AÇIKLADI.

PANASONİC GLOBAL
panasonic ve lg bu sene baya yenilenmişler gibi gözüküyor

PANASONİC özellikle tek eksiği olan tasırmda baya bi düzeltme yapmış. Onun haricinde Apple inc. ile çalışmasından heralde internet özelliklerini oldukça geliştirmiş gibi gözüküyor.

ürünlere gelince elimden geldiğimce incelemelerimi aktarmaya çalışcam. Bunuda dallandırmadan kafa karıştırmadan gerçekten işinize yarıyacağinı düşündüğüm gibi anlatcam

PANASONİC 32"37"42"47"55" E5E

A+ ENERJİ TÜKETİMİ: Bu işin aslı parasal anlamda sizi etkileyecek bir şey değildir. Çünki tv ler zaten çok elektirik yakmaz en fazla yakan bile paraya vurduğunuzda ayda max. 5tl fazla yakacaktır. Bu panasonic in 2018 e kadar "dünyanın en çevreci en sağlıklı" şirketi olma hedefiyle ilgili bir şey. bu alanda ödüller almaya başladı bile.

IPS PANEL: Bu ise panasoniğin ve Lg nin kullandığı Bir paneldir. Özelliği ise en başta yüksek kontrast oranları yakaması ve gerçeğe yakın görüntü vermesidir. Bunun haricinde açılı bakışlardan görüntü kaybınıda en aza indirmesi açısından oldukça kullanışlı bir paneldir. Panel dediğimiz sistem ise Tv nin %75 ini oluşturur.

150 hz bls: Geçen senedende bildiğimiz hesaplama farkları ile oluşturulmuş bir rakamdır. Cihazlarda 100hz panel var ve arka taramada 150hz deniyor. Bunun sebebi artık görüntü kalitesinde işlemci gibi parçalarında etkisinin artması. Tabi bunu bazı firmalar oldukça abartarak 2 kat hatta 4-5 kat arttırdığını iddaa ettiler. Bu ne kadar doğrudur. nasıl ulaşılmıştır tartışılır.

İNTERNET: Aplle ile çalışan şirket internet anlamında çok kullanışlı uygulamalar sunuyor geçen sene sadece ios yazılımlı çalışan telefon uygulamaları bu sene android lede uyumlu yani her hangibi pda dan tv yi kumanda etme imkanlarınız artmış buna artı olarak wi-fi aracılığı ile görüntü ve ses aktarma yada alma imkanı oluşturulmuş. Bunu fuarda gördüm ve çok hoşuma gitti. tek hareketle tv deki görüntüyü telefonunuza atabiliyorsunuz. atıyorum starda maç var telefona canlı yanı aktar balkonda sigara iç gel hatta bunu yaparken tv yi kapatsanız bile canlı yayın devam ediyor. Bu bu sene bence fark yaratacak bir özellik.

USB&SD CARD: usb konusunda geçtiğimiz sene format ve codec desteği olarak Lg ve samsung rakiplerine göre fark yaratacak kadar arayı açmıştı.Es 7000 deki incelememe göre hala daha samsun daha yaygın format destekliyor. Panasonic ise bu konuda 2011 e göre oldukça iyileştirmiş. Mkv gibi formatları yine açıyor ancak 2011 de usb mkv oynatmada görüntü codec desteğinde takılabiliyordu. bu sene bu oldukça geliştirilmiş. Sd card da ise yine sorunsuz olarak kendi çektiğiniz grüntüleri bile oynatabiliyorsunuz.
ARKADAŞLAR PANASONİĞİN YENİ BİR MODELİ BU İNTERNETTE FAZLA BİR BİLGİ BULAMADIM O YÜZDEN BURADA PAYLAŞMAK İSTEDİM NEDİR NE DEĞİLDİR DİYE. ÜRÜN HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN PAYLAŞSSINLAR HATTA KULLANANLAR NASIL MEMNUNLARMI PAYLAŞSSINLAR DİYE.

ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN FİYATI BOYUTUNA GÖRE VE PANASONİC İÇİN OLDUKÇA UYGUN FİYATTA KIYAS OLARAK 46ST33 LE HEMEN HEMEN AYNI FİYATLARDA

ÖZELLİKLERİ
FULL HD 1920X1080P
YENİLEME HIZI: 600HZ
İZLEME AÇISI: 178
TEPKİME SÜRESİ: 0.001 MS
SES GÜCÜ : 2X10W
GÜÇ TÜKETİMİ : 315W
HDMI GİRİŞİ : 3 TANE
USB GİRİŞİ : 2 TANE
ETHERNET: VAR (İNTERNET ÖZELLİĞİ OLAN TÜM PANASONİCLERDEKİ GİBİ SKYPE VS DESTEKLİYOR YAKLAŞIK 30 SİTE)
OPTİCAL: VAR
3D: VAR
2D DEN 3D YE ÇEVİRİ: VAR

CİHAZDA PANASONİC İN 600HZ LİK G14 PANELİ KULLANILMIŞ EKRANDA 5MM LİK KORUMA PANELİ VAR PANEL 10/12BİT LİK İYİ DENİLEBİLİR BİR PANEL
ÇOK KULLANAN OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA DVB-T (MPEG4 AVC) VAR YANİ ANALOG TUNER MODÜL KART LA KULLANILABİLİYOR
BÜTÜN PANASONİCLERDE OLDUĞU GİBİ SD CARD GİRİŞİ MEVCUT VE MKV YE KADAR DESTEKLİYOR. USB DEN MKV LERDE BAZEN ALT YAZI GİBİ PROBLEMLER ÇIKARABİLİYOR ANCAK DİVX E KADAR BAŞARILI
2 MİLYONA BİR KONTRAST ORANI VAR
CİHAZIN İÇİNDEN GÖZLÜK ÇIKMIYOR GÖZLÜKLERDE PİYASADA 250-350 TL GİBİ FİYATLARI VAR

CİHAZIN BOYUTLARI
EN: 121,2 CM
BOY: 78,2 CM

BİLMİYORUM BEN CİHAZI BEĞENDİM PİYASADA 2500-3000TL CİVARINDA FİYATLANDIRMASI VAR GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ BAŞARILI BENCE BÜYÜK EKRANDA 3D İSTEYENLER İÇİN UYGUN FİYATLI BİR ÜRÜN CONVERTER ÖZELLİĞİ OLDUKÇA İYİ 2D DEN 3D YE ÇEVİRMELERİ BAŞARILI ÜRÜNDE 3 KADEME DERİNLİK SEÇENEĞİ VAR İSTEDİĞİNİZ GİBİ DERİNLİK VEREBİLİYORSUNUZ BUDA NORMAL YAYINLARI ÇEVİRMEDE DİĞERLERİNE GÖRE DAHA İYİ KILIYOR CİHAZI
BUNUN HARİCİNDE PANASONİCLERDE EN SEVDİĞİM YAN HER AÇIDAN HER ŞEKİLDE İZLEYEBİLİYORSUNUZ 3D Yİ MESELA BEN GENELDE YATARAK İZLERİM DİĞER TV LERİN AKSİNE DİK AÇIDA OLMANIZ GEREKMİYOR BUDA BÜYÜK BİR ARTI BENCE
BEN KENDİ ADIMA BEYENDİM SİZLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM. ..

Hakkında
Forum İmzası:
BU İŞİ EN İYİ YAPAN
MADE İN JAPAN
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 176
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.095 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.