Şimdi Ara

ESP nedir Çıldırmak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikinci el araba satan bütün sitelerde dikkat ediyorum neredeyse tüm araçlarda ESP işaretli Bol çeşit olsun diye mi yazıyorlar kendilerine göre araçlarında ESP mi var Bu sitelerin Yöneticileri Adminleri Modları hiç mi ilgilenmiyorlar ilanlar ile yoksa slogan mı var ESP siz araç kalmasın diye

• EPS var, onunla karıştırıyorlar daha doğrusu öyle geliyor işlerine.

Siz baktığınız aracı söyleyin biz yazarız ESP olup olmadığını.
  • genelde 3 harf düzenekli isim alan bu sistemler özellikle ESP nin full olduğu araçlar şeklinde karşımıza çıkıyor.

abs varsa bu varmışcasına işaretleniyor işte tamam.

kısa haliyle elektronik stabilite programı.
  • Kac kisi aracinda ne ozellik oldugunu biliyorki. Adam bakiyor ilan verirken upuzun liste. Yaw o kadar para verdik ESP mi olmayacak diyor, isaretleyiveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Kac kisi aracinda ne ozellik oldugunu biliyorki. Adam bakiyor ilan verirken upuzun liste. Yaw o kadar para verdik ESP mi olmayacak diyor, isaretleyiveriyor.

müthiş olmuş cevap
  • Bindiği aracın markasını doğru yazamayan zihniyet bunuda yapar
  • EBD ile de karıştıran var
    fren yardımcısı ile de karıştıran var
    halbuki ESP 1000 TL üzerinde ücret ödenerek alınan opsiyon
    http://www.ford.com.tr/fiyat/
    örneğin burada ESP+TCS 1545 TL ile opsiyonel olarak alınabiliyor

Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant 46,650
    Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant VSC 48,050

burada da 1400TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen arkadaşım koymuş arabayı bakıyodum ilanına bir baktım esp işaretlemiş,dedim olm senin arabada esp varmı,bilmem vardır heralde dedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bindiği aracın markasını doğru yazamayan zihniyet bunuda yapar

vallaha çok haklısınız
  • mesela ben ilanlarda dikkat ediyorum özellikle yarislerde butun yarisler sol donanim, ama bakiyorsun sis fari bile yok.
  • site adam gibi site olsa , bu ilanlar kayıt altına alınsa,
    adam mahkemeye bile verilir aslında. hatalı ya da kandırmaca ilandan ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 27 Şubat 2010; 11:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

site adam gibi site olsa , bu ilanlar kayıt altına alınsa,
    adam mahkemeye bile verilir aslında. hatalı ya da kandırmaca ilandan ötürü.

Benimde Demek İstediğim Bu takip Edilsin Yanıltıcı Reklamını kimse yapamasın
  • Bence satıcıların çoğu bilinci olarak müşteri çekmek amacı ile esp olduğunu yazıyorlar. Esp varsa zaten basılacak bir tuşu da var. Bunu aracın içinde görmemek mümkün mü? Ben aracımı satılığa çıkardım ve özellikle aşağıdaki esp yi gösteren fotoğrafı da koydum. Çünkü, daha önce baktığım ilanların çoğunda esp var denilmiş ama ben biliyorum ki, benim aracımda esp opsiyonel olarak geliyor ve ben 4 ay beklemişim. O zaman nasıl oluyorda herkezde esp oluyor. Tabi ben bu yüzden diğer araçlarda da esp var fiyatı kır sözleriyle karşı karşıya geliyorum. Esp nin olmaması alanları değilde espli araç satanları çok etkiliyor. Birden esp değersiz hale geliyor.

ESP nedir Çıldırmak Üzereyim

• Rayen hocam bizim araclara esp şart.
    Hic devreye girdigini hissettin mi?
  • Hayır şimdiye kadar esp hiç devreye girmedi. Çünkü sınırları zorlamam.
    Bir kez asr devreye girdi hepsi o.
  • Esp ile ilgili video da koyalım da, esp'nin nasıl çalıştığını bilmeyenlere yardımcı olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=iHeA3cVxwtA
  • bazı ilanlar fake olabiliyor,aman dikkat beyler sitelerden araç satın alacaksanız öncelikle gidip yerinde görün sonra almaya karar verin.
  • İlanlarda Türkçeden bihaber olanları gördükten sonra buna hiç şaşırmıyorum.Bu konuyla ilgili üst konumuz olan "İlginç İlanlar" bölümüne bakarsanız bana hak vereceksiniz.
  • Çoğu kullanıcı esp'nin ne olduğunu bilmiyor yada aracındaki eps yada ebd'yi esp ile karıştırıyor.Mesela ben marea kullanıcısıyım bu arabalarda esp yok ebd var ama çoğu ilanlarda esp işaretli oluyor.Çoğu zamanda "benim araba full ya" diyen kişiler ne olduğunu bilmeden rastgele işaretliyor.Galericilerdede durum aynı kafalarına göre işaretliyorlar.Siz alacağınız aracın sahibi ile görüşürken elektronik stabilite programı var mı diye sorun karşınızdaki "he hıı honk" gibisinden apışıp kalırsa anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Çoğu kullanıcı esp'nin ne olduğunu bilmiyor yada aracındaki eps yada ebd'yi esp ile karıştırıyor.Mesela ben marea kullanıcısıyım bu arabalarda esp yok ebd var ama çoğu ilanlarda esp işaretli oluyor.Çoğu zamanda "benim araba full ya" diyen kişiler ne olduğunu bilmeden rastgele işaretliyor.Galericilerdede durum aynı kafalarına göre işaretliyorlar.Siz alacağınız aracın sahibi ile görüşürken elektronik stabilite programı var mı diye sorun karşınızdaki "he hıı honk" gibisinden apışıp kalırsa anlarsınız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.