Şimdi Ara

İÇİMDE 1 SENEDİR TUHAF BİR HİS VAR ACİL YARDIM EDİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 senedir durum böyle geçen sene şubatın sonlarında başlamıştı az kaldı geçecek dedim yaz bitti hala durum aynı içimde heyecana yakın bir duygu var sürekli yabancı ortamlarda bulunmak sürekli farklı yüzler görmek ama hiçbiriyle arkadaş olmamak istiyorum şuanda liseyi bitirip üni bile okumadan yurtdışına kaçıp aile özlemi çekmek istiyorum o heyecanla acıyla karışık zevk duygusu beni rahatlatıyor gibime geldi ama acıtıyormuş hisside veriyor. derslerim zaten kötü 6-7 zayıfım var okulda sürekli ing kitaplar okurum ve sürekli romantik-dram filmleri izleyip ağlar uyurum hayalet gibi bir adamım bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de karşıma bir kız çıktı ne zaman gözümün içine baksa kalbime ağrı giriyor daha da değişik hisler içime siniyor artık kız yanımdan geçerken bazen yüzüme bakıyor ben başka bir yere bakıyorum bu kızı unutacağım neden teklif etmiyorsun diye sorarsanız o bambaşka bir olay fakat sizce bu tuhaf hisler nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız değilsin.

• Hocam valla ben anlam veremedim ne olabilecegine dair

• Banada aynısı oldu. Atlattım. Zaman la geçiyor. Birşeylerle uğraşmalısın. Mesela ben kısa filmle uğraştım. Birşeyler bul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada arada böyle oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da oluyor tuhaf his böyle canım sıkılıyor ama sebebini bilmiyorum mutsuz oluyorum. Çok gereksiz şeyleri kafaya takıyorum sürekli kendimi mutsuz edecek bişey buluyorum ve bundan nefret ediyorum

• Gençlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.