Şimdi Ara

Esnerken çenenin böyle altına gıdıya giren kramp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
70.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esnerken Çenenin Altına Giren Kramp

Esnerken boyuna kramp girmesi, çene altındaki damarların üst üste binmesinden kaynaklanabilir. Bu baskı, çene altında şişmeye ve kramplara yol açabilir. Esnerken çene altı kasılması da kramplara neden olabilir.

Çene altına kramp girmesinin nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, bazı faktörler riski artırabilir. Bunlar arasında çene eklemi sorunları, kas gerginliği ve stres yer alır.

Esnerken çene altına kramp girmesi genellikle zararsızdır ve kendiliğinden geçer. Ancak sık sık yaşanıyorsa veya şiddetliyse, altta yatan bir sağlık sorununa işaret ediyor olabilir. Bu durumda bir doktora görünmek önemlidir.

Çene altına kramp girmesini önlemenin kesin bir yolu yoktur, ancak bazı önlemler riski azaltabilir:

• Çene eklemini güçlendirmek için egzersizler yapın.
    • Stresten kaçının veya yönetin.
    • Yeterince uyuyun.
    • Sağlıklı bir diyet uygulayın.

Esnerken çene altına kramp girmesi yaşarsanız, aşağıdakiler yardımcı olabilir:

• Çenenizi yavaşça açıp kapatın.
    • Hafifçe masaj yapın.
    • Ilık bir kompres uygulayın.
    • Ağrı kesici ilaç alın.

Çene altına kramp girmesi çoğu zaman geçicidir ve ciddi bir sağlık sorununa işaret etmez. Ancak sık sık veya şiddetliyse, bir doktora görünmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kramp girdiğini anladığın anda başını aşağıda tutup kasların gevşemesini bekleyeceksin. Adamın gözünden yaş getirir yoksa.
  • Bende de çok olur. Hatta 2-3 kere çene altımın anlık şiştiğine şahit oldum. 10-15 dk ağrıdığı olur bazen.
  • Bendede oluyordu çok kötü oluyor
  • şişiyor bir de. fena ya.
  • bendede oluyor fena bişey
  • Troll Face oluyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fena bisey. Sanirsin kabir azabı

• Aynen çok fena, birde yatakta uyurken kramp girip o ağrıya uyanmak buda fena.
  • off off harbiden felaket bir şey o
  • tam kramp gireceğini anladığım an vuruyorum masaj yapıyorum sağa sola çekiyorum geçiyor çok fena ya ağız burun kayıyor bi anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 27 Kasım 2012; 20:57:25 >
  • Birde bacağa giren bir kıramp oluyor gece yarısi. Uyurken havaya ziplatıyor beni o çok daha fena.

• Bendede oluyor cok sinir edici ben parmagimi ceneme batirip indiriyorum cenemi
  • at gibi ağzınızı açmayın læ sizde
  • Yıllardır hiç esnemiyormuşum demek ki. Bende hiç böyle bir şey olmuyor?
  • Bana simdiye kadar boyle birsey olmadi, sizde bi gariplik var

• OH BE BİR TEK BENDE OLMUYORMUŞ.

Böyle orda bir sanki doku mu diyeyim damar mı diyeyim atıyor çenemin orda sıkışıyor. Bazen elimle düzeltiyorum. Çok kötü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Aynen çok fena, birde yatakta uyurken kramp girip o ağrıya uyanmak buda fena.

offf daha gecenlerde uyandigim an baldirima kramp girdi aglayacaktim az daha cok fena. ayrica bazen bu esnedikten sonraki kramp olayida cok kotu .. :-/

• cidden feci bisey

bi de kramp girmeden olacagi anliyorsun ama engelleyemiyorsun

• Gerekli hareketle hemen geçiyor, ama hareketin ne olduğunu şu an hatırlayamadım. Otomatik yapıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.