Şimdi Ara

Misol(Antidepresan-Lustral Muadili) kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün odaklanamama şikayetiyle psikiyatriste gittim,o da bana dikkat eksikliği olmadığımı depresyonda olduğumu söyledi ve misol 50mg yazdı.Günde 1 tane iç dedi,ancak kullanıp kullanmamakta kararsızım,dersleri etkiler mi,çalışma isteğimi arttırması gerekirken azaltır mı çok şüpheliyim.Kullanan veya duyan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retiplazmik Endoklum -- 9 Kasım 2012; 22:51:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Misol (Antidepresan-Lustral Muadili) Kullanan Var Mı?

Misol, seçici serotonin geri alım inhibitörleri (SSRI) sınıfına ait bir antidepresandır. Aktif maddesi sertralindir ve özellikle depresyon tedavisinde kullanılır. Lustral, aynı aktif maddeye sahip olan Misol'ün jenerik bir sürümüdür.

Misol ve Lustral, depresyon semptomlarını hafifletmek için serotonin seviyelerini artırarak çalışır. Bu ilaçlar, düşük ruh hali, ilgi kaybı ve uyku sorunları gibi depresyon belirtilerinin tedavisinde etkili olabilir.

Misol ve Lustral muadili olarak kullanılabilir çünkü aynı aktif maddeyi içerirler. Bu, her iki ilacın da depresyon tedavisinde benzer etkinliğe ve yan etki profiline sahip olduğu anlamına gelir.

Ancak, Misol ve Lustral arasındaki bazı küçük farklılıklar şunları içerebilir:

• Fiyat
    • Yardımcı maddeler
    • Tablet boyutu ve şekli

Eğer Misol muadili arıyorsan, Lustral uygun bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, herhangi bir ilacı kullanmadan önce mutlaka bir sağlık uzmanına danışmalısın. Onlar, tıbbi geçmişini ve mevcut durumunu göz önünde bulundurarak senin için en uygun ilacı belirleyebilir.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Misol muadili
    • Antidepresan
    • Lustral
    • Depresyon
    • SSRI
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eğerki yasın genç ise 25ten kcksen antidepresean kullanmamandır..çnk odaklanamama olayı o kadarda abartılıcak birsey değildir,,duruma göre değişir ama bana göre sende ileri bir seviyede değildir,,zaten bu ilaçlar tedavi niyetine değil o anlık geçirmek için verilir..bbana göre genç kendine güvenenen ve inanan herkes psikolojik olarak her türlü sıkıntısını aşar..yeterki istesin,,öyle çok büyük travmalar geçirmediysen dediğimi dinle,,geçirdiysen ilaca basla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan062 -- 9 Kasım 2012; 12:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

eğerki yasın genç ise 25ten kcksen antidepresean kullanmamandır..çnk odaklanamama olayı o kadarda abartılıcak birsey değildir,,duruma göre değişir ama bana göre sende ileri bir seviyede değildir,,zaten bu ilaçlar tedavi niyetine değil o anlık geçirmek için verilir..bbana göre genç kendine güvenenen ve inanan herkes psikolojik olarak her türlü sıkıntısını aşar..yeterki istesin,,öyle çok büyük travmalar geçirmediysen dediğimi dinle,,geçirdiysen ilaca basla..

Teşekkürler cevabın için,ben de kullanmamayı düşünüyorum ama bir yandan da doktor tavsiyesi var diyorum
  • Yukarı.
  • 50mg dir o
  • 17 yaşındayım lise son doktor cipralex verdi antidepresan ama dikkat eksikliği için değil bir de takviye olarak b12 alıyorum matematik netim 20'den 35'e çıktı tabi çalışmanın etkisi var ama dikkat hatalarım azaldı hala yaptığım yanlışlar dikkat hatasından kaynaklanıyor ben de başlarken senin gibi düşünmüştüm doktor da 2 hafta yorgunluk yapar sonra geçer dedi ben de denedim bir sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

50mg dir o

50mg yazmıştım ama m basmamış sanırım,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

eğerki yasın genç ise 25ten kcksen antidepresean kullanmamandır..çnk odaklanamama olayı o kadarda abartılıcak birsey değildir,,duruma göre değişir ama bana göre sende ileri bir seviyede değildir,,zaten bu ilaçlar tedavi niyetine değil o anlık geçirmek için verilir..bbana göre genç kendine güvenenen ve inanan herkes psikolojik olarak her türlü sıkıntısını aşar..yeterki istesin,,öyle çok büyük travmalar geçirmediysen dediğimi dinle,,geçirdiysen ilaca basla..

Teşekkürler cevabın için,ben de kullanmamayı düşünüyorum ama bir yandan da doktor tavsiyesi var diyorum

ona bakarsan benim bir arkadasım doktora demişki dikkat eksikliğim var, sinirim var, uykum geliyor vs tarzında bir kaç seyini sormus adam hepsine tek tek ilaç vermiş:) düşün bak daha sen ne yasadınki bu kadar ilaç veriyon adama:D sen dieğr sıknıtılarınıda yazsan onlarada birsey vercek:) ama antidepresean dısında herseyi iç :=)) bir ila. vardı hatırlamıyorum simdi o mesela bu dersler için veriliyor,,çoğu kişi içer ama etkisi enf azzla 15 dakkadır zaten fazlasını yapan hiçbir ilaç yoktur varsa ki söyleyen o bilki yalandır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.